Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz #20749568 #22292 üzenetére

    "Ebben az országban olyan jól élünk, kötelességünk segíteni a szegényeken". Az a tipikus terézanya komplexus a lusta, jól élő, jóember nyugati világban.

    Ez érdekes idiotizmus egyébként, ha belegondolok hány millió szegény él azokban az országokban, melyeket bevettek az EU-ba és jórészt német cégek termelik bennük a hasznot. Persze OK, ott az EU, aki ontja a pénzeket, de tök mindegy. Miért nem az élőhelyükön segítenek ezeknek az embereknek? Gyakorlatilag mindenkinek az lenne a jobb, vagyis nem mindenkinek.

    Haza kéne menni oltásért

    Jaja, de csak okosba tudnád megoldani, de lehet pár hét múlva tényleg valami könnyített jelentkezés alapján is mehetne az oltás. Persze ha nyomoroncéknak nem lenne ennyire alapvető a választási listákkal összelőni a regisztrációs listát. :((( Mert az tuti, hogy nemsoká ószni fogunk a milliónyi vakcinában, a regisztráltak meg nemsoká elfogynak.

    Ez a biciklizünk össze - vissza ez egy nagyon jól hangzó valami, csak irreális.

    Meg kell itt valóban említeni, hogy jelentős azok száma is, akik élvezetként, sportolásként bicikliznek, de ezzel sem lenne baj, csak ne a túlzsúfolt nagyvárosok közepén. Az meg, hogy miattuk tegyék ki az autósokat, enyhén szólva is......(..........itt írnám, amit nem írok.......)

    Budapestnek meg pár évig annyi pénz kéne, hogy rendbetegye a fővárosi közlekedést, amennyi adót termel, de mint tudjuk ebből még arányaiban is ő kap a legkevesebbet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák