- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Bezzeg a németeknél a gyári updater v20n-t hoz.
-
lkristobal
csendes tag
nekem nem akar betölteni telepités után:/ mi lehet a baj? mindent leirás szerint csináltam...
viszont nova romra telepitettem.. az baj lehet?
+ ilyenkor mi a teendő? smartflashtools? -
kriszpontaz
veterán
válasz lkristobal #5653 üzenetére
A nova romról írtak valamit hogy picit másképp kell.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz lkristobal #5653 üzenetére
Az a baj, hogy nova romról telepítetted.
Ja, smartflashtool.[ Szerkesztve ]
-
lkristobal
csendes tag
köszi srácok... sztem én vagyok az első ember akinek sikerült elbaasznia ezt az egyszerü müveletet
-
lewis70
csendes tag
Csont nélkül felment
Sokkal gyorsabb az biztos. Kösz a stábnak a segítséget! -
tzsolesz
nagyúr
Nah, gyári rom van fenn . mi a menet?
-
kriszpontaz
veterán
Notebookról sikerült. Nekem akadozós egy picit a menüben görgetés. Amúgy kíváncsi vagyok mennyivel lesz jobb.
-
kriszpontaz
veterán
Beállt, 235 mega szabad memó, nagyon gyors!
Jóccakát! -
takessz
senior tag
srácok ez az update csak fügettlen telefonokon megy vagy megy T-Mobilos,Vodás,Telenor-os on is nekem a t-mobiloson semmit sem csinál 30 perceket ál utána szakitom meg nincs értelme várni!segitsetek
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
ovastam de nem találom szóval lécci válaszolj csak független telora megy fel mert ismerösömnek sikeürlt telenorosra feltolnia de nekem a ts-re nem megy
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
i are robot
senior tag
-
FerNandor
őstag
"Again I am telling people that they fixed root exploits just like they did for o3d. No matter if you wait for EU open version it will still be unrootable. If a way is found to root this version then you will be able to root all other versions untill they fix it again. If I were you I would keep a close eye to the o3d forums to see if we manage to root our phone v20b. Then my guess is that using the same method your black will be also rootable."
lehet, hogy ezért késett ennyit, hogy megbuherálják rendesen, hogy ne tudjuk rootolni.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
lkristobal
csendes tag
na sikerült feltennem...
idáig nagyon bejön, gyors a menüben valo görgetés... a fényképező gép, és a videofelvétel is mérföldperorakkal sebesebb nekem class 4es kártyám van, nagyon akadozos volt a felvétel az előzö gyári rommal. Most ezzel szél sebes, és mintha a kép követés is gyorsabb lenne mint akár a nova romban.
Amit irtatok, ilyen aproság hogy a képernyő alján az 'alkalmazások' menüpont nem fért ki teljesen.... egy betütipus modositással meg lehet oldani én pl a playtfult használom, szerintem nagyon szép vele az egész.
Amit felfedeztem viszont... a galériánál, a g-buttonos képernyő pásztázás elég bugos nálam:/ nem a legfontosabb funkcio, de azért remélem javitják, mert nekem nagyon bejön ez a rom! -
takessz
senior tag
Akkor nekem mert nem megy nem ertem nektek menyi ido volt?valaki akinek t mobilos optimusa irja mar le ment e neki a update
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
Valaki van még itt kéne help mért nem megy a t-nobilos telora fel nektek milyne gyorsan végzet a telefon?A Virtual Modemet is tiltsam le?
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz i are robot #5669 üzenetére
fáradt vok bocsi
-
tzsolesz
nagyúr
T-Mobilra nem nagyon megy fel..
6%-nál kifagy...... -
takessz
senior tag
Nekem megszakad az egész Frissités 5%nál mi lehet a híba
-
takessz
senior tag
Szóval akkor a t-mobile esélytelen várni kell még maga a sszolgálatot kiadja gondolom jaha elöbb telefonrol írtam és nem irtam ékezetteket
-
takessz
senior tag
bakker kiprobáltam a flash-es modszert és beragad a telefonom ilynekor mit tudok csinálni pls help
-
takessz
senior tag
DE nem indul ele telefonom a S/w Uptgrade jön be folyotn mi tudok csinálni
-
embe
nagyúr
Jó reggelt! Akkor egyelőre még nem lehet rootolni a telót? Vagyis ezt az új romot...
-
takessz
senior tag
Recon ezer hálám rámentem a normálra és végre eldinutla régi rendszer a telefonom remélem az a normal D/L aza ilyne régi mentés állit vissza
-
takessz
senior tag
Csáó Embe T-mobilost nem lehet Telenors ismerösöm frissitette Vodűsrol nem tudok semmit sem
-
Mika1227
őstag
Látom megjött végre a 2.3. Mielőtt frissítem le kell menteni a telóról az adatokat?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
takessz
senior tag
milyne telod van független vagy kártyás?T-Mobilsnál bele se kezdj mert vissza kell állitnai mindent a SmartFlashTool-al vagy szerviz lesz belöle nekim is belsüt a telom de Tecon segitett igy nem lett szerviz belöle,Telenorosnál ismerös azt mondta neki felment,Vodásrol nem tudok semmit
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
T-Mobilnál 5-6% nél meg ál a proggram szal felleslegs probálkozni én Flash módszerel csintem aztán ezzel megint flash és végül a telo nem kapcsolt be ma reggel tudtam viszsa állitnai müködképes állapotba szal inkáb hagyad várj még a t-mobile add ki valamit szerintem
-
takessz
senior tag
persze ,mindent ugy ahogy kell 5-6% mál megál és áll csak áll semmmi se megy
-
takessz
senior tag
na de eléptem suliba du le mek a t-s szervizbe van ismerös megkérdezem van e valami hír a frissitésröl
-
TayRol
nagyúr
nekem a T-sre felment gond nelkul.
mod: es nem kell hulyeseget irogatni a topicba. mindenki olvasson vissza, ha nem megy nem a keszulek hibaja.
[ Szerkesztve ]
-
-Jolly-
csendes tag
Üdv!
Nekem T-s a telefon. T-ben vásárolt. Tegnap este csnáltam meg, link alapján (a P920as link). Tökéletesen felment, ziccer nélkül. Gyorsabb, gördülékenyebb, nagyon szépen fut. Ajánlom mindenkinek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz tzsolesz #5672 üzenetére
Én T-s telóra tettem fel. A frissítés KDZ updaterrel ment a 2X leírás alapján. A frissítés kb 5 perc volt, majd a telefon újraindult, az is tartott vagy 10 percig, és szépen belépett a menübe, kérte a pin kódot, és fasza lett.
Az előző szoftverem V10E volt. A beállítások alatt a nyelv mellett magyar (Németország) szerepelt, valószínű azért mert ez a megjelent Német rom, de lehet hülyeséget mondok.
Nálam minden fasza, a billentyűzet világítást azért este sötétben hiányolom, nem értem miért nem állították kapcsolhatóra.Szerintem pár embernél a géppel van a gond, én is Win7 64bitről csináltam, először az asztali gépről, ott kifagyott, majd rácuppantam az Elitebookra, ugyanúgy Win7 64bit és ott szépen gond nélkül felment. Akinek nem megy, ajánlom próbálja másik gépről.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
-
kriszpontaz
veterán
-
Mr. Nimbus
senior tag
Akkor is csont nélkül felcsúszik, ha a gyári szoftverfrissítésnél (V10C-ről V10G-re) is volt gebaz? Meg néha nem látja a PC suite a telefont?
-
TayRol
nagyúr
-
premete
veterán
Nekem a felrakás egyszerű volt, T-s készülékre, a gyári szoftverfrissítő feltette percek alatt, de a leszedésébe beleizzadtam, amire sikerült tegnap este.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
tutis
őstag
skacok, ha titanium backup pro-val lementem sd-re az összes progit, akkor a 2.3 felrakása után vissza tudom állítani a progikat? Nem kell ehhez root jog?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
pcsabat
őstag
nekem T-függő telefonra a többször belinkelt leírás alapján elsőre is simán felment, szal a probléma nem a T-mobil függőségben keresendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest