- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
Feraktam én is, tapasztalt dolgok: görgetés sokkal gyorsabb nem laggol, sem menüben, sem főképernyőn, memóriakarit hamarabb beolvassa.
-
pcsabat
őstag
felteszem megaupload-ra, de mire az én ADSL-mel felmegy addigra leszeditek máshonnan
-
foxymaxy
senior tag
ezt nem értem a "hivatalos" kdz nem mutat semmit
[link]e pluribus unum
-
lkristobal
csendes tag
aki már feltette az official 2.3-at... van olyan gyors mint a nova rom? értem a menüben járkálásra meg a fényképező fokusz és képkészités közötti idejére...
csak mert nagyon izgat a rom hogy miben tud többet, viszont mivel nem lehet még rootolni igy nem raknám fel, mert ha szar lehet nem látnám egy ideig ujra a novát
egy másik amatör kérdés: wipolás után simán telepithetem ezt a romot a novara, vagy előtte állitsam vissza a gyári 2.2es backupomat? -
FerNandor
őstag
válasz Recon666 #5506 üzenetére
xda-ról tipp: [gingersnap]
na felpörgött az LG-s élet, csak kár, hogy most kell tanulnom a legjobban..
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
lama_lamm
aktív tag
Hali!
Ezzel a kdz updateres frissítéssel nem veszik el a gari, meg ilyesmi, ugye?
-
Stukker1987
senior tag
válasz lama_lamm #5510 üzenetére
Ha vissza tudod tenni az eredetit akkor semmi sem.
Ha ez marad akkor a SZOFTVER garancia veszik el,de a HARDVER garancia továbbra is él.
FORRÁS: Ph!TV-n volt ez felvetés és ott mondták,hogy így ketté lehet választani...
Értsd: Ha mókolás következtében szoftveresen hal meg azzal nem érdemes verni az asztalt a szolgáltatónál,mert fizetős buli lesz az tuti (ha látják,hogy mit próbáltál).
[ Szerkesztve ]
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Matrixka #5511 üzenetére
KDZ updaterrel. Itt le van írva, annyi a különbség, hogy mikor kiveszed az akut és rádugod az usb-re nem fel hanem lefele kell nyomni a hangerőgombot.
Stukker1987: Szoftver garancia nincs, mivel ez nyílt forráskódú rendszer, tehát szabadon variálható.
[ Szerkesztve ]
-
lama_lamm
aktív tag
válasz Stukker1987 #5512 üzenetére
Akkor végülis ez még nem hivatalos update?
-
TayRol
nagyúr
nemkicsit gyorsabb lett a menu...
ja, es mar csak 487 megat lat a telefon az eddigi 488 helyett.
Recon: jah most igy hirtelen meg a root-olhatatlansagot is megbocsajtom neki. de nem sokaig.
214 mega alapbol ami szabad nalam. uj lett az alkalmazasok menupont.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Csak én vagyok ilyen fosos hogy nem merem elkezdeni?
Valaki csinálhatna egy videót róla és a jútyúkra feltehetné!
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz kriszpontaz #5519 üzenetére
-
dave182
senior tag
sztem nincs veszíteni való....nem kell semmit újratelepíteni,beállítgatni...a samsung waveemnél minden romcsere legyalult mindent a telómról...
-
TayRol
nagyúr
fentebb volt a link, az alapjan neki lehet esni. az elso indulasnal kicsit sokat volt kint az LG logo, de amugy no para.:
-
kriszpontaz
veterán
Feltöltöm szívesen én is, toldacuccot jó lesz? Adjatok emailcímet hogy a letöltési linket el tudjam küldeni.
-
james88
tag
válasz kriszpontaz #5526 üzenetére
köszi!
-
dave182
senior tag
fent van,piszok gyors!!
-
pcsabat
őstag
no, még egy valamit észrevettem fiatalok! Kb. 50 perc beszélgetéssel tesztelve, SOKKAL jobb a hangminőség! Hangosabb, tisztább és nincs pillanatnyi elhalkulás sem.
Én is töltöm megaupload-ra, ha fenn van betolom ide a linket.
[ Szerkesztve ]
-
james88
tag
ahhoz hogy ezt feltegyem kell root-olni a telót vagy azt csak főzött romokhoz kell?
-
dave182
senior tag
srácok a kamerahangot le lehet venni,viszont az autofocusnak van még hangja,a videóét sem lehet levenni...
-
anderledani
őstag
Nem férek a bőrömbe az örömtől!!!!
Már szedem le a kdz-t mindjárt teszem is föl. Utána gyári reset mert azt javasolták valahol hogy inkább jobb.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
A kdz updaterből jó az ami az optimus 2x-neél van belinkelve?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
-Jolly-
csendes tag
simán felement mondjuk a végén volt egy kis gatyarotty, az istennek se akart bejönni csak villogott az LG, de végül megoldődott és 2.3.4 fut a Blacken Ezt is megéltük ajánlom mindenkinek tökegyszerű kb mint egy pofon pedig én se csináltam még ilyet a büdös életben köszönet a megosztó kolegáknak
-
dave182
senior tag
a bill. világítás nektek is kikapcsol?nagyon zavaró...nem a kijelzővel eggyütt halványodik,sőt nem is halványodik csak kikapcsol
-
TayRol
nagyúr
1 hibat eszrevettem: nagyon hamar elalszik a gombok háttérvilágitasa. de szokhato.
-
shaggy
aktív tag
Én nagyon kezdő vagyok ebbe az android dologban és kérdeznék pár dolgot a frissitéssel kapcsolatban.
Én még sosem tettem fel androidra semmilyen romot szóval.
Most ha fel akarom tenni ezt az újat akkor a régiről minden kép zene beállítás amiket leszedtem progik játékok eltünik?
Hogy kell teljes mentést csinálni a telefonról?
Olvastam az első hsz-t de abba nem találtam teljes mentést. -
alolamkrem
csendes tag
a gomb háttérvilágítás eltűnés oka biztos az ics miatt vanmár előre gondolkodnak
-
anderledani
őstag
válasz kriszpontaz #5537 üzenetére
Felment. Az a különös hogy az alsó érintőgombok nem világítanak halványan mint régen.
Szerk.: Inkább nem csinálok gyári resetet ha így sincs baj vele.
Szerk.2: Azt is észrevettem hogy a csengetési hangerő állításnál a legnyagyobb hangerőn ugyanúgy recseg picit mint a cm-nél.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
james88
tag
válasz kriszpontaz #5537 üzenetére
megkaptam köszi, már töltöm
-
TayRol
nagyúr
válasz anderledani #5546 üzenetére
felesleges a factory reset. szvsz.
-
shaggy
aktív tag
válasz james88 #5544 üzenetére
értem köszi akkor lehet megpróbálkozok vele én is.
Én egy ilyet találtam frissitéshez[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs