- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- OLED TV topic
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ilyen esetben amúgy van vmi kárpótlás vagy kb megrándítják a vállukat és kész? Nemtom, de itthon ez a hivatalos lego store is olyan magyaros mentalitású..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
czanga
őstag
Jóó, persze ebben igazad van, elég maximalista is vagyok na.
Illetve ott van az is, hogy kockashop-os full jogos bunkózós fiaskóm után is azt írtam soha többet nem veszek onnan semmit, aztán mégis rendeltem most pár napja az akciójuk miatt.Sok helyen vannak gondok persze, és egyetértek azzal amiket leírtál, csak ennél a shopnál az is ott van, hogy ez a krémje kellene legyen az egésznek, és @Tyler Durden is írja lejebb: Olyan magyaros, és picit izzadtságszagú. Reméljük változik, de ha rendszerszintű problémáik vannak az sok idő. Már ha akarnak kezdeni vele valamit, valaha.
Kocka.hu-val ezzel szemben nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Lehet úgy is, ott a jó példa ha már kifejezetten "offisöl" dolgokról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest