Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajti

    tag

    Nemrég sírtam itt nektek, hogy nem nagyon vettem meg építettem az utóbbi évben semmit, aztán most csak behúztam egy Jazz klubot, egy friends boltokat, egy technic audit meg egy GT-t... így szokjon le az ember :)
    Ami érdekesség lehet: Alzáról jött Friends bolt használt, GT új, audira meg várólista volt mint később kiderült. Jártam ugyanis a boltban és ott mondták, hogy arra egy 100-as várólista van, inkább szétbontják a rendelésem, mert különben ki tudja meddig várhatok az egyébként raktáron lévő készletekre is, mert a rendszer egyben kezeli és csak akkor értesít, ha minden tétel beérkezett. Ehhez képes kb. három nap elteltével megjött minden, az audi is. Úgy tűnik valahogy sikerült nekik egy elég nagy szállítmányt megszerezni meglehetősen gyorsan. A használtnak jelölt friends készlet látszólag tök oké, bubifóliázva, bontatlanul! Eddig emagnál vettem pár ilyen újracsomisnak megjelölt készletet, ott a tapasztalatom az volt, hogy kevésbé vagy komolyabban szállítási sérült dobozok, esetleg tényleg kibontottak voltak egy oldalt, de megszámolva megvolt minden zacskó, összerakási, gumi, alaplap benne.
    Az Emagról meg jön egy új Jazz klub és egy ugyanolyan, de új Friends készlet (ez utóbbit majd visszaadom nekik, ha már van 30 napos elállás), mert ugye kettőt kellett rendelni a 20%-os engedményhez és most nekem csak ezek kellettek. Na ezt kifizettem előre, mert az emagnál egyre mocskabbak, nem csak kitalálták ők is a 600 Ft-os szállítási díjat, hanem ha üzletben akarsz fizetni, arra most már plusz díjat számítanak fel! Szóval kifizettem online, így meg persze ülnek a pénzemen ki tudja meddig, mert persze az elvileg raktáron lévő készleteknek se híre, se hamva.

Új hozzászólás Aktív témák