Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Throme #49090 üzenetére

    Ez tényleg gyors volt. :D

    Itt pedig érzek némi ellentmondást. :)
    "Nem akarok még egy gyűjthető sorozatot" :O :N vs "A hurkos pálya tesztjére - ugye RacingBrick?! ;) - kíváncsi leszek."

    Szerencsére én most meg tudtam még állni, pedig már a bemutató előtt ott tartottam, hogy az egy szál próbamotort mégsem adhatom oda 2 fiúnak. Ha viszont kell még egy motor akkor már lehetne ez a tűzkerekes és akkor van pálya és pótmotor is. A nagy készletből meg a bigfootok fogtak meg, voltak 20k alatt amazonos akcióban. :) De aztán szerencsére elmúltak. :D Most már megvárom az új szetteket szerintem.

    A loop és a majmos jön be leginkább. De igazából mindegyik új szett ötletes. És még mindig ott vannak a bigfootok is. :D Viszont ez már végképp nem illik még a város koncepcióba sem nálunk.

    Egyébként tényleg követhetetlen nem csak a szettek, de már a témák száma is kb.
    Itt van ez, a City, azon belül többféle vonal, Technic, Creator és Expert (Botanical) amik kb. mind külön futnak, WV. Épp van ugyan City-ben is állatos téma de most a Duplo figurákban jobbnak tűnik. És akkor még örülhetek, hogy az SW, HP vonal nálunk senkit nem mozgat (amíg a Store-ba/Müllerbe benéztünk masszív, célirányos SW érdeklődés zajlott pl. a többi látogató jó részéről). Átnéztem azért az új listát és hát nyilván sima Lego rajongóként, a témától teljesen függetlenül is van ott is jó pár tetszetős szett. Vagy tök random dolgok, amit xcvbxcvb írt, a Lightyear Spaceship is tök függetlenül elég jól néz ki.

    A leginkább szimpla Lego fanként lehet elveszni. Talán ha tök más az érdeklődési kör és a Lego csak egy forma akkor még jobban jár az ember. :)

Új hozzászólás Aktív témák