Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Kanczy #53104 üzenetére

    Tegyük hozzá még az arcade-es crafting itemeket is 7.16-ban.
    7.17-ben (?) jön a sok SG skin mellé egy invasion mód is, ami 5 fős coop lesz, vadiúj pályán, kis pve tartalom (szörnyeket, AI irányította rondaságokat kell legyőzni). Ezen kívül, a surrenderat20 oldalon van egy kép, ami alapján az új SG tartalmak szeptember 9-én jönnek. Ez még bő 4 hét, szóval esetleg a 7.17 most 4 hetet tölt majd pbe-n? Vagy szimplán kitolják a dolgot (mint Championship Zed-nél volt anno).
    Ezen kívül pbe-n bekerül tesztelésre a hangulatjelek (magyar oldal), amik elég érdekesnek tűnnek. Amit érdemes kiemelni, hogy ez nem jön még következő patch-ben, a cél idén kiadni, tehát előszezonra tippelem. Megszerzési mód elég kérdéses, de szerintem a legjobb ha IP-ért adnák őket, így akinek megvan minden hős az akkor megveszi ezeket is, akinek még hiányoznak hősök az csak pár kedvencet fog. Vagy esetleg chroma szinten először RP-ért, és aztán IP-ért (lehetőleg véglegesen) pár hónappal később. Bár ez is kérdés, hogy egyszerre raknak be sokat, aztán bővítik, vagy apránként kapunk belőlük. Annyira nem nagy munka elkészíteni őket, sima képek ezek. Minden hőshöz kiadni 1-2 darabot IP-ért, aztán a különböző spécibb ("skines") darabok RP-ért?

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák