- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz Sordoran #52898 üzenetére
Igen, kösz az észrevételt, az a saját oldalam belső linkje volt (ahol szerkesztem pl. a videót).
Itt a nézhető link:
https://www.youtube.com/watch?v=c4TExyoKLNw -
yabba
aktív tag
válasz Yodamest #52901 üzenetére
Nem régiben volt arról szó, hogy nem tudom követni, hogy mi történik egy csapatharcban. Például itt sem tudtam átlátni azon kívül, hogy a végén 4-en meghaltak az ellenfélből.
Ezért lenne hasznos egy olyan oldal (vagy ebből a videoból egy olyan verzió), ahol lassítva zajlik a lényeg, esetleg feliratozva bekarikázva, hogy mi kulcs (pozíció, képesség használat), mint ahogy említetted is pl, hogy a Cassio ultit levédte a pajzs.Amúgy gratu persze!
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Hát 2 dolog:
- Az egyik, hogy miközben töltöttem fel a videót, azért a replayben én is jó lassan, 0.25%-os sebességgel megnéztem párszor a harcjelenetet. Replayben nagyon szépen folyékonyan belehet lassítani a játékot és így követhető volt minden. Ott vettem észre pl. a Cassiot is, hogy milyen jól tettem le a burkot, hogy még ő is a határán, de pont beleesett. Szóval meccsek után ha rámész, hogy "visszajátszás letöltése" akkor szép lassításban újratudod nézni a kritikus jeleneteket.- Másik, hogy igazából felesleges mindent érteni, ki mit használ, mi történik tulajdonképpen. Ha megnézed a videót én is csak annyit csináltam, hogy a magam feladatát próbáltam teljesíteni: láttam, hogy gáz van, siettem és a képességeimet optimálisan elhasználva próbáltam azt csinálni, amiben a karakterem erős. Minden karakternek megvan a maga "kombója", annyi csak a lényeg, hogy ezt a kombót amire képes a karaktered, minél jobb pozícióban próbáld kivitelezni.
Meg vannak ilyen általános igazságok, hogy:
- tankkal mindig előremész, de még úgy, hogy követni tudjon a csapat.
- assassinnal meg próbálsz mindig kicsit későn érkezni, amikor már kimentek a képességek.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Menet közben senki nem látja át a teljes harcot szerintem, ahhoz nagyon profinak kell lenni, hogy mindent követni tudj. Az a fő, ahogy írták fölöttem, hogy a saját dolgoddal tisztában legyél, és azt végrehajtsd. Már töltőképernyőn láthatod ki az akiket egy nagyobb csapatharcba eltudsz (vagy el kell) kapni, illetve mely hősök lehetnek problémásak (cc-k vagy exhaust, és hasonló miatt). Szerintem igazából sok gyakorlással lehet fejlődni TF-eket illetően, előbb-utóbb ráérez az ember, a fő, hogy gondolkodj előre, ne ész nélkül ugorj be a harcba.
Most ennél a videónál is, az Ekko zónázás nem cassionak szólt, azért került ilyen mélyre, hogy ha menekültek volna akkor is benne legyenek (avagy csak előre tudjanak kijönni belőle). Az, hogy a cassio is benne ragadt a saját hibája volt, az a flash pedig értelmetlen volt tőle, ha eszébe jutott volna, hogy Camille ulti még benn van, és az exhaust miatt úgyse tudta volna lefutni (csúszni ) őket, nem nyomta volna el, pánik flash volt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
hugi0
őstag
Faker live 0:2-be van a 8. percben
Egyebkent az allas 10:5 - erdekes ez a sok gyilok."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Sordoran
addikt
Hajnali 3 volt ott mikor írtad (jelenleg 6 óra), szóval nem hinném, hogy live, főleg mert a közvetítés címében is ott van a 18/7, vagyis tegnapi. Szokták ismételni a live-okat, múltkor ment a Rift Rivals, majd fél óra múlva Faker live ment, kicsit se furcsa.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
csipszikutya
senior tag
Tegnapi aram. 5en mentünk, gold/plat/dia emberek. Eléggé op champeket kaptunk. Enemy szét trollkodta az elsö 10 percet, utána szétvertek... nem is, szénné aláztak, gyaláztak minket. champek alapján ugy saccolom, hogy 70% esélyünk volt nyerni, pláne, hogy trollkodtak
4 challenger és 1 masteres enemy.
Sokat lehetett tanulni belöle és élvezetes volt. ( 8 percél vertük be az inhibjüket amig ök mellettünk flasheltek meg táncoltak -
Gentlelelele
aktív tag
Nem rég volt szó, hogy mennyit eszik meg egy lol meccs megában. Most kipróbáltam én is és olyan 30 perces meccsen (Aram) 50 megát kapott le.
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
csipszikutya
senior tag
válasz Gentlelelele #52913 üzenetére
melyik szolgáltatonál vagy? gondolom nem sok köze van hozzá, de nekem aramon kevesebbet evett a voda
-
yabba
aktív tag
válasz csipszikutya #52914 üzenetére
Biztos a Te meccsed kevésbé volt mozgalmas (vagy több volt az AFK).
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz csipszikutya #52914 üzenetére
MTC, ami Ukrajnai szolgáltató, de mostanság vásárolta fel a vodafone
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
Sordoran
addikt
Jó hír azoknak akik hozzám hasonlóan rúnákat vennének, de nem tudják mi lesz a kárpótlás. Nos, bár még szeptemberig várni kell arra, hogy mi lesz a kárpótlás az évek alatt beszerzett rúnákért, de minden 2017. május 30. után vásárolt rúna ára az előszezon során 100%-ban visszajár majd. Tehát aki most akar rúnát venni, nyugodtan tegye meg, mert vissza fogja kapni az IP-t érte. Viszont még az új rúnák bevezetése előtt valamikor drasztikus mértékben csökkentik majd a jelenlegi rúnák árát, ezekre már nem lesz érvényes ez a visszatérítés. (ezt mondjuk nem értem, mi értelme, bár lehet a 2. szintű rúnákhoz hasonlóan ezek is 1 IP-be kerülnek majd arra a rövid időre)
A rúna oldalak viszont megmaradnak, nem lesz értük kárpótlás, ugyanúgy használhatóak lesznek, annyi különbség, hogy meccs előtt lehet a rúnákat változtatni majd. (szintén elég értelmetlen szerintem, de oké)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz csipszikutya #52919 üzenetére
Ezt én se értem, ki fog ezután 6300 IP-t adni egy oldalra (vagy karácsonykor kettőre), hogy meccs előtt megspórolja annak a 6 rúnának a kirakását. Persze aki tele van IP-vel, mert megvan már minden hős, és nem tudja mire költeni rákölti. Nekem csak 4 oldalam van, ebből 3 lesz a gyakran használt hősöknek összeállítva, egy pedig arra, ha mással megyek, vagy más kell rájuk.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Imilenni
addikt
válasz csipszikutya #52919 üzenetére
Szerintem Te se hitted hogy a Riot a rúnaoldalak árát is vissza adja, szerintem akkor már le is húzhatnák a rolót
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Yodamest
veterán
Hát tényleg le a kalappal a riot előtt, nagyon kellett már a rúnáknak egy átdolgozás! Baromi izgalmas és valóban egyedi lesz őket használni ezután. Mennyi broken összeállítás lát majd napvilágot te jó ég
Mindig ott tudnak hozzányúlni a játékhoz ahol kell, nagyon príma.MÁS:
Nem akarok trollkodni, de a hotsosokat viszont annyira nem értem... azt kell tudni, hogy én tényleg nagyon nyitott személyiség vagyok, semmi jótól nem zárkózom el, nincsenek előítéleteim semmi olyannal kapcsolatban, amit ne próbáltam volna ki. Sokáig küzdöttem, mert igen kicsit küzdés szagú volt, a hotssal, hogy megszeressem és ha nem lenne a lol, akkor az lenne a legjobb moba szerintem és mindenki azzal játszana, de így a lol-al sokszor összevetve is azt kell mondjam nagyon nagyon gyermeteg az egész, és most nem a grafikára gondolok.A lol egy bő szinttel felette van minden téren, hiába esküdnek a hotsosok rá, hogy milyen jó itemek meg farmolás nélkül létezni, de nem. Mindig azzal jönnek, hogy mennyire rossz a lolban a 20 perc AFK farmolás a lane fázisban OMG ahogy ezt valaki leírja nem is érdemes tovább olvasni. Akinek a lane fázis AFK farmolással telik, az nem a proper módon játssza ezt a játékot, tehát értelmetlen vele diskurálni róla. Á szóval lényeg a lényeg, hogy mérföldekkel jobb játék a lol, mindenben, nekem az art, a hősök rajzolása és karakterei, személyiségük is sokkal sokkal minőségibb hatást kelt. PEACE!
-
kenwood
veterán
Hasznalhattad honapokig,evekig oket.
a regebben vasaroltakra max. valami jelkepes ajandek lesz,nem kell itt 30-50% koruli visszateritesrol almodozni.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Imilenni
addikt
válasz Yodamest #52922 üzenetére
Azért ne hasonlítsuk össze a kettőt, azon kívül hogy MOBA mindkettő semmiközük egymáshoz.
A HOTS-hoz kell csapatmunka, ott nem arról szól a játék hogy kinek nagyobb az e-f@sza.
hanem hogy tud összedolgozni a többiekkel.
S érdekes hogy ott gond nélkül elértem a gold tetejét, itt meg a sok idióta miatt örülök ha normál meccset tudok játszani.Egyébként a HOTS karaktereknek majdnem 10 éves múltjuk van szóval, nem biztos hogy illik a mostani kor elvárásaihoz.
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Sordoran #52920 üzenetére
2 éve vettem oldalakat, azota nem. De valamikor irtam, hogy 130k-m van a 12 runa oldalamban. Azt is leirtam, hogy a felét vissza akarom kapni, de tudom, hogy nem fogom. Bár részemröl lerágott csont. Majd kva anyázok aztuán ha nem kapom vissza rendesen az ip-t.
Azzal nincs bajom, hogy átdolgozzák, söt, örülök is neki. Azzal van a bajom, hogy anno én is kiszoptam rendesen (és gondolom sokan még itt mások is), hogy meglegyenek a használhato runa oldalak.
Hozzá teszem, hogy most 3-ra még szükségem lenne + bele cdr runákkal. De vesz a halál.Rendes, értelmes kompenzáciot akarok és lesz@rom, hogy mit kezdenék 130k runával mert 3 champ kell és gg easy megvan az összes, de kapjam vissza. Idöm, pénzem, energiám van benne és ugy gondolom, hogy ez jogos. Mert egyetem/munka mellett nem könnyü 6300 ipt össze szedni. Vehettem volna belöle cromát, idézöi ikont meg kitudja még mit. De akkor 74k ip-t 99%, hogy nem adnak vissza, fasza
-
Yodamest
veterán
válasz Imilenni #52924 üzenetére
Tökre ugyan az mind a kettő! Most lehet mondani, hogy jaj egyikben 70% a csapatmunka a másikban meg 70% a solo skill, meg egyikben több map van a másikban csak egy stb. Ezek mind részletek, a játék egésze a lényeg az ugyanaz mindkettőben. Egy zsáner na. Ez olyan mint, hogy valaki persze játszhat COD2-t multiba meg mellette játszhat CS GO-t multiba ha időmilliomos, de aki valamelyikkel is komolyan foglalkozik az nem fogja a másik játékot is játszani. Pedig azok is kb pont ugyanannyira különböznek.
Hotsba kisebb a színvonal ott persze, hogy magasabbra jutsz el. Sok minden miatt lehet ez, lehet azért, mert jóval fiatalabb játék mint a lol és ezáltal nem olyan kiforrott a játékosbázis (valaki minél régebb óta játszik annál jobb lesz és ott nyilván rövidebb ideje játszanak a playerek), illetve azért is lehet, mert casualabb az egész, így akiknek a lol túl hardcore, ergo kocajátékosok inkább a hotsal fognak játszani és így egy komolyabb játékos, persze, hogy jobb lesz náluk.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Yodamest #52926 üzenetére
Na ezt most én elolvastam úgy mint egy DOTA-n felnövő DOTA2 játékos, és egy nagyot mosolyogtam. Referencia
A második komment szépen fel is sorolja.
[ Szerkesztve ]
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
kenwood
veterán
válasz csipszikutya #52925 üzenetére
wowban honapokig csinalod a kuldeteseket,hogy meglegyen a legendary,aztan kijon az uj kieg, es az elso falusi mob jo itemet dob.
Engem abszolut nem zavar,ha nyom nelkul eltunik.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Sordoran
addikt
válasz kenwood #52928 üzenetére
Azért a wow-al nem lehet ennyire könnyen összehasonlítani. Ott aki egy legendary itemet, vagy bármilyen tárgyat megszerez, az tisztában van vele, hogy pár hónap múlva már csak helyfoglaló, vagy egy emlék lesz. A rúnáknál viszont nem tudhattuk, hogy végül átalakulnak, és kuka. Bár a rúnákért jár kárpótlás (persze aránytalanul), és a rúnaoldalak megmaradnak, szóval nem teljesen kuka az egész. Én már megbékéltem vele, de nekem csak 2 plusz oldalam van, és a rúnákat kihasználtam (ez is egy szempont), illetve amiket most fogok még venni, azok árát visszakapom. De teljesen érthető, ha másokat érzékenyebben érint, főleg ha ennyit áldoztak rá.
-
Sordoran
addikt
válasz csipszikutya #52931 üzenetére
Én értelmezésem szerint ezek a kettő vegyítései lesznek, azaz a rúnaoldalak megmaradnak, előre elkészíthetsz annyit ahány oldalad van, de meccs előtt módosíthatod őket, vagy készíthetsz újat. Ezért is fura, mert aki nem akar költeni, és most van 2 rúna oldala, ezután is ennyi lesz, és így minden meccs előtt elkészíti magának arra a megfelelőt. De aki már tele van rúna oldalakkal, azok pedig elkészíthetnek előre többet, de szintén lehet meccs előtt készíteni. Tehát, megér-e bárkinek 6300 IP-t, vagy megfelelő RP-t az, hogy meccs előtt megspórolja azt a pár másodpercet? Illetve többször 6300 IP, vagy megfelelő RP, hogy a legfőbb hősosztályait lefedje.
-
Kanczy
Topikgazda
Na végre meglett az a k*rva plat... több, mint 200 játék kellett hozzá, de megvan
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
HoaryFox
őstag
válasz Kanczy #52933 üzenetére
Én még nem merek rankedezni, elég sokat kihagytam, aztán mostanában kezdek visszarázódni a játék ütemére. Már egyre többször tudok hasznos tagja lenni a meccseknek
Szerk: Ja és persze GG
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Bowser #52935 üzenetére
És ez már a 3. promo volt... az előző kettőt 2-0ról buktam be, és itt is 2-0-ról 2-2. Halál nyugodt voltam, persze
Köszi srákok!
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
hugi0
őstag
G2 vs VIT ? - jo mecs volt.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Beni97
őstag
Azt hittem samux miatt kikapnak meg minden de szerencsére nyerte az elsőt az uol. Izgi meccs volt ez. -
kenwood
veterán
Uol vs Fnc G1
En ennel jobb meccset meg nem nagyon lattamMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
hugi0
őstag
MSF vs. SPY
game 2
Ha mast nem, az ucso temfightot erdemes meglesni."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Yodamest
veterán
S2 mérkőzés, mindenki silver meg gold, erre a csapatomban befigyel ez az unranked jax. Gyereknek konkrétan az 5.!!! ranked meccse volt. Ilyenek hogy kerülnek silveresek meccsébe? És amit nem értek, hogy miért mutatja az MMR-jére, hogy gold5??? az hogy jön ki? Az a durva, hogy az 5 meccséből 2 győzelme is volt, mert letudták carryzni, de ebből hogy jön ki a gold 5 MMR?
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
Én "nem értem" ezt. DIG C9. 3an ütnek egy tankot bot középen, de addig, hogy a tristanának van ideje oda sétálni inhib toronytol és killelni... bronz/szilvelbe ott már eltünk volna a tank xd
-
hugi0
őstag
válasz csipszikutya #52947 üzenetére
DIG vs. C9
22 perc es finiseltek."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
yabba
aktív tag
válasz Yodamest #52943 üzenetére
Szerintem ha valaki 0 rankeddel van, akkor S3 az MMR-je (még ha a valós tudás B5 is). Én elsőre 4/5-el (volt egy loss prevented) S3-ba kerültem de a valós tudásom nincs ott. Az összes győzelmünk olyan volt, hogy más hozta le. Ha kikaptunk nagyon gyenge voltam, amikor nyertünk akkor csak átlagos (vagy kicsit gyenge). Így működnek a besorolók. Lehet szar, de nem tudsz vele mit kezdeni. Biztos van ilyen az ellenfélnél is.
Talán az lenne a megoldás, hogy csak olyanokat rak össze, ahol a ranked meccsek száma közel hasonló. Nem tudom, akkor mennyi ideig kellene várni az elején.Az MMR-je alatt ott van, hogy túl sok duo, lehet az felhúzza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs