- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz Chuzzlee803 #52850 üzenetére
Teljesen jó abszolút nem vettem rossz néven semmit.
A champek terén Ekko és Tahm nagyon jól megy, semmiben nem más mint a nagyobb winrates champek, egyszerűen csak arról van szó, hogy retekfalva a csapatom, de velük nagyon jó vagyok egyébként. Tahm midre mondhattad, hogy random role, de számomra nem az. Jól működik, főleg ha semmi tank nincs a csapatban, persze senki nem gondolná, de midről simán tudok carryzni vele. És ez nem feltétlen statokban látszik meg, hanem rengeteg elkapást csinálok vele, odaköpöm az enemyt a mieink közé és ott van a kill már is valakinek stb. szal ő olyan playmaker cuccos. De ettől független sebzésben is 1. vagy 2. legjobb szoktam lenni vele.
Ott van pl. Amumuval nyertem tegnap egy meccset, pedig jonglerezni nem is szoktam monstanába, nagyon rég Amuztam és nyertünk, mert nem volt retek a csapatom, szal nem a hősön műlik, hogy mit választok, mert bármivel tudok értelmesen játszani, csak a többieken. Most mennék random 10 meccs Mordekaisert biztos vagyok benne, hogy abból is lenne 2-3 win legalább ugyanúgy mintha Ekkoznék, mert csak a csapatomon múlik hogy trollok vagy nem.
Ignite és exhaust közül mindkettőt szoktam hozni, de az ignite-ra azért szoktam rá, mert fontos killeket szerzek vele. A 3-3-5 ös meccsen is vagy 2X volt, hogy hogy meghalt volna a Xerath vagy MF ha én nem ignájtolom le az ellenfelet és ölöm meg mielőbb. Szóval az ugyanolyan jó tud lenni csak ez nem feltétlen látszik a meccsvégi statokból. Sajnos azt tapasztaltam, hogy az exhaustot hiába teszem rá valakire, ugyanúgy nincs sebzésünk és az a 2 sec pikk-pakk letelik. Ignite legalább öl szoros helyzetekben.
-
jerry311
nagyúr
válasz csipszikutya #52842 üzenetére
Egyik ismerősnek ugyanez volt valahol itt Budapest környékén. Fél év után (ugye hűségnek nevezett lánc maradéka) végre meg tudott szabadulni tőlük. Fél éven át mindenki mindenkit hibáztatott a Telekom, csak magát nem.
-
Yodamest
veterán
Egy kis részlet a meccsből, álomszépen összejátszottunk, mintha ikrek lennénk 2v5 easy!
Tahm + Jhin botlane 2v5 carry!Én is most nézem, hogy a többiek közben hoztak egy sarit, Vayne tolta topot, mi meg jól elvoltunk közben 2-en az enemy teammel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Yodamest
veterán
válasz Imilenni #52857 üzenetére
Hát egyszeri alkalom volt, ritka hogy tudok nyerni. Na ezzel zárom a 7végét, az ilyen meccsek sokkal jellemzőbbek:
5-15-5 Kalistánkat tudom ajánlani és azt a feedelt Dravent, a Talon meg egyszerűen csak goldos volt és iszonyat jó. Legtöbb dmg am nálam volt a csapatomból...
Amúgy az miért van, hogy ha Draven játszik, most mind1 melyik csapatban (legtöbbször enemy pickeli mondjuk) akkor az 120% hogy el lesz feedelve? De hót komolyan én nem 20-0-ba feedelt Dravent mióta ezzel a játékkal játszok még soha nem láttam, soha. Ha Draven akkor tuti, hogy ilyen 20-30- akármennyiben zárja a meccset... ez 100/100 így van nálam.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Yodamest #52858 üzenetére
A 6 halál szép teljesítmény, Silverben sokan elmennek 10-ig is, de akkor már feed van, szóval ahogy mondani szokták: Silverben többségébe azok vannak, akik nem tudnak játszani. Én 4-5-nél többször nem halok meg soha, de supportként kicsit más.
Most játszottam egy meccset és nyerés lett a vége De amit Caitlyn leművelt mellettem...Silver 3-as és az enemy jungle-ban rohangál egyedül ward nélkül. Hiába pingetem, hogy menjen onnan, nem érdekli. ELO HELL...mire kijutnék goldig...
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Hát és az úgy lett 6 halál végül, hogy a Draven 1 shotolt a végén vagy 3X, szóval még ennyi se lett volna. Ha normális csapatom van alig szoktam halni, csak a meccsek végén amikor elszabadul a fiesta akkor már instant megölik az embert, illetve bemegy a halálba hogy védje az utolsó nexus tornyot stb.
Jim-Y goldosoknál nagy szórást látok, van, hogy csak utólag nézem meg a nooob a csapatunkban ki volt és így goldV.... közben azt hittem valami B1-2. Illetve van olyan, mint a legutóbbi meccsen a Talon, ő goldIV volt a nexus szerint, de tényleg nagyon jó volt, szép playeket csinált, lanen esély nem volt rá, hogy megöljem.
Tegnapi egyik meccsemen volt velem egy mides Cassio, aki úgy kezdett, hogy ő smurf. Na írtuk is neki, hogy oké meglássuk úgy legyen! Na hát 15 perc után már valami 1-6-1-ben volt az enemy Ahri ellen. A végére is asszem 2-9-2-t csinált.... írta, hogy ő goldV.... hát mondom az nem smurf a smurf az plat vagy dia. Szal ő speciel egy elég gyenge goldos volt.
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
Átlag mennyi mennyiségü adatot használ fel a lol egy átlagos 30-35perces meccsre? probálta már valaki?
-
Sordoran
addikt
válasz csipszikutya #52862 üzenetére
Google első találat szerint olyan ~30 mb meccsenként. Az mondjuk mosolyt csalt arcomra, hogy valaki azt írta, hogy a telepítésen és frissítésen kívül csak maga a játék nem használ adatot, legalábbis az alapján amit ő tud erről. Valaki felvilágosíthatta volna, hogy ezek szerint semmit nem tud az internetről, illetve az online játékokról. De az értelmes válaszok 20-30 és 20-40 mb-ot írnak, tehát a 30 valid érték.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
stefyY
őstag
válasz Yodamest #52818 üzenetére
Na most hasonlóakat élek át én is. Tegnap zsinórban 4 meccsen afk, csodás lose streak, g2-ből csodásan visszaestem. Nehéz lesz így a plat.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Sordoran
addikt
válasz Bowser #52864 üzenetére
Az online játékok nem szoktak sok adatot forgalmazni, csak bele kell gondolni: ez idement, ez elnyomta ezt, ennek ennyi hp-ja maradt stb., ezek megjelenítése pedig már a te kliensed végzi. Régebbi játékoknál még feltüntették, hogy mekkora sávszélességre van szükségük, ez pedig 512 kbps, vagy max. 2 mbps volt, ma se több igazán. Nem is ez a szűk keresztmetszet manapság se, hanem a latency, amire káros ha túl sok eszköz túl sok kérését kell teljesítenie a hálózatnak.
Volt egy ismerősöm, aki anno egy 3 GB-os mobilnet csomagot használt, és csak böngészéssel meg wow-al benne maradt a havi keretbe a hónap nagy részében. (én bele őrülnék abba, a mobilomon wifi-n keresztül elforgalmazok havonta 30 GB-ot, igaz sok streamet nézek rajta)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
PuMbA
titán
válasz stefyY #52865 üzenetére
Nagyon gyökér ez a RIOT, hogy simán elnézi az afk-kat. Én eddig egy meccsen sem voltam afk-ba egy pillanatra se és a pingem sem ingott meg, szóval nem lehetetlen tiszta játékokat lehozni. Ha valami nem teljesül, nincs elég időm, hogy biztosan befejezzem a meccset, épp nincs reflexem stb. akkor meg nem játszok ranked-et és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
19 mega volt 1 aram ami 24 perces volt. Voda 4G 20-35 ms.
-
SkiDev
senior tag
válasz csipszikutya #52872 üzenetére
Aztaq. Új értelmet nyert laptopozni vonaton mobilnetről. Van 2 GB-om, azzal letolhatok párat, míg ingázok egyetemről. Köszi a mérést!
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
csipszikutya
senior tag
válasz csipszikutya #52872 üzenetére
15 mega a 16 perces.
Xperia.ZENO: Amerre én ingázok a vonattal ott van ahol még hálozat sincs, nem 4g
-
csipszikutya
senior tag
válasz csipszikutya #52874 üzenetére
20 perc 18 mega. holnap kiprobálom riften is. pingem mindvégig stabil volt
-
Yodamest
veterán
Na egyik esti meccsen Darius top ellen pickeltem egy Poppyt, mondom szeretek veszélyesen élni, jó lesz az.
Hát skacok nem is rossz matchup! Elvoltam vele, megöltem párszor, (ő is egyszer engem) persze nagyon megfontoltan óvatosan kellett nekimenni, kihasználni olyan apróságokat is, hogy az 500g-s potionnak is van égető sebzése stb. Arra nagyon jó volt, hogy kiismerjem milyen meele champok lehetnek még jók Darcipapa ellen. Végén jó volt nézni a chatablakban ahogy írják neki, hogy Darius u noob u lost lane against a POPPY OMG what a noob! kurvajó volt
-
-
csipszikutya
senior tag
4re megyek klimáshoz kicserélni a klima hütöt, vidéken vidéki kis faluba. 8 km-re van a várostol és közbe van ilyen nagy antenna. Ott a faluba nekem a telefon 5 csikbol 2t mutat és nincs mobilnet sem. söt ha nem jo helyen állok még hálozat sincs.
Mávos utvonalon pl. vodárol vonatom nyiregyháza-debrecen-hajduszobozlo között sincs
szép meg jo, hogy keveset eszik a lol, de utközbe szerintem esélytelen a játék, legalábbis vodával nem "kockáztatnám".
Kivéve ha a kör ic-vel megy valaki és kifogja a fülkés cseh vagonokat mert azon valami kva jo a net. nem az a mávos szutyok. szolnok-püspökladány közptt egy fhd filmet le is hozotteste tolol majd vagy 2 rankedet telorol, leirom mennyit evett
[ Szerkesztve ]
-
csoki46
senior tag
válasz marked one94 #52887 üzenetére
Nem is állítottam, hogy rajtam múlt 3-4 meccs volt ami tényleg szerencsés volt, a többin azért jócskán hozzátettem a játékhoz.
-
Sordoran
addikt
Én csendben tiltelek már pár hete, csak nem akar megszűnni a pech szériám ARAM-on. Igaz a 143 win-re csak 145 lose jut, de hetekkel ezelőtt még egy tucat volt a különbség a win javára.
Mai 3 meccs mind lose lett, bár utolsó kettőt így is élveztem.
1.: Caitlyn-el, 3 lövész, 1 assa és egy Taric nálunk, enemy Yi lazán tolt egy quadrat, miután a Taric féltávnál inkább a kezdőn maradt (afk). Eszembe jutott, hogy pár napja nekem Yi-vel nem sikerült elérnem semmit, persze ott az enemynél 2 tank, 2 bruiser és egy Vayne volt, ahogy bementem Vayne-re, már kaptam is cc-ket, néha sikerült flash-el kijutnom, hogy kicsit arrébb dögöljek meg. (persze régen volt már pentám Yi-vel itt, szóval tudom, hogy csak egyszer kell jó helyzetet találni vele és ggwp)
2.: Shyvana, megpróbáltam mindent, de kidöglöttek körülöttem a többiek mindig, szenvedés volt. Eszembe jutott, hogy 5x kapok Shyvana-t itt, mire egyszer egy értelmeset, pl. Lux-ot sorsolna a gép. Na de itt meghallotta a riot a szavam....
3.: Lux, egész optimista voltam, de sajna nem jött össze semmi itt se. A Gnar felfedezte, hogy engem kéne védeni és akkor win, de addig se azzal volt probléma, egyszerűen enemy teamcomp jobb volt, tehetetlenek voltunk, sok buta apró hiba. Végül ez is lose lett, és külön ciki, hogy enemy trynda a meccs feléig afk volt. Hiába a fancy dmg, a "remek" kda tőlem, ha enemynél 2,5 ilyen volt (az Ashe-ük sokat halt, de sokat is ölt).
Majd talán holnap sikerül legalább egyet nyerni, de az a fő, hogy élvezzem, bár nem könnyítik meg a dolgom.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
SkiDev
senior tag
Rájöttem a losestreak okára. Etnikai kiválasztódás megy. Minden magyarnak szarul megy, mert olyan jó társakat kap. Magyar IP-t figyelik. De tényleg nem tudom mi történik. Eddig hellyel közzel lehetett valamit csinálni... Most elszaporodtak a tényleg 0-ák, feederek, trollok meg AFK-k. Talán csak nyár van és azért?
Azért mostani meccsen is rosszul esett (igaz csak ARAM, de akkor is), hogy tolok Malpite-tal egy Quadrát, miközben 0. perctől 4 v 5 -ben voltunk, 2 társam support volt és egy Varus. De nem számít... 4 emberrel nem lehet mit kezdeni. Pantheon fog kapni valamit is? Kötve hinném.
Ha szeretném az OW-t, mennék én, de teljesen nem az én műfajom ez a gyors ide-oda ugrálás, fények, villódzások és már halott vok Ott legalább van report rendszer ahogy olvastam.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Sordoran
addikt
válasz SkiDev #52893 üzenetére
Én bár csak ARAM-ot tolok mostanság, és nekem is sokkal több lose van, de nincs olyan kiemelkedő oka a vereségnek soha. Vagyis nincs feeder, se afk nagyon, egyszerűen az enemy teamcomp jobb, vagy szimplán nem jön össze semmi, nincs csapatmunka. De nem tudnám ráfogni soha 1-2 emberre, hogy ő miattuk vesztettünk. De én csak egy vagyok a sok játékos közül.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Sordoran #52895 üzenetére
Azért aramon is elöfordulhat, hogy olyan noob a csapattársad, hogy el nem lehet magyarázni.
Ilyen pl. a full ap soraka, amikor van 1-2 adc is a csapatba.
Rakott neki morellot, ludent, rabadont...
Bár én ugy vettem észre, hogy felesleges tiltelni aramon, max akkor ha egymás utén olyan champeket kap(sz) a teammel, hogy köpedel amig az enemy meg megkapja a lehetö legopébb champeket, bár ugye all random
Vagy még amikor kajak a legopébb champed kapod és kilépnek. megint kapsz egy op szart és kilépnek akkor üdvözlöd murphyt és jön egy trynda -
Yodamest
veterán
Ekko belép az epicentrumba! Jól bementem, de a végén ki is jöttünk! Élve!
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=c4TExyoKLNw
Érdemes megfigyelni, hogy a Cassio, aki a legjobb volt az enemy teamben épp tolta ki a brutál dmg-et, biztos még ultizott is volna, de a pajzsom pont még időben proccolt és lebénította, így ki lett véve a harcból. Szal elhoztam 3 killt, de közben fontos CC-t is vittem a harcba ezért sikerült ilyen jól kijönni belőle.
Szeressük Ekkot -
Sordoran
addikt
válasz csipszikutya #52896 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy nincsenek feederek, vagy afk emberek, hanem nem tudom ezzel a többiekre ráverni, hogy rajtuk megy el. Akadnak, nálunk is, enemynél is, sőt, múltkor Yi-vel én feedeltem, mivel tehetetlen voltam. (sajnos nagyon beakartam menni ölni, esetek 90%-ban inkább passzív vagyok ha kockázatos, itt nem voltam) Hanem tényleg a vesztes meccsek többsége azon megy el, hogy az enemynek jobb a csapat összeállítása, ami ugye random (csak most sajnos nem a javamra jó ideje). Egyébként aram-on tényleg nem érdemes tiltelni, ez is egy fun játékmód, ritka, hogy 2-nél több ember kap olyan hőst akivel lvl5 legalább, tehát nem várható el a profi használata a hősöknek. Ezért is szeretem, mert kevesebb a flame, mivel ezzel a többség tisztában van, elnézőbbek egymással.
Yodamest: Rossz a link, legalábbis nekem trükközni kellett, hogy behozza videót. Ha akadnak majd még szép megmozdulásaid, most indult el második szezonja a Top 5 magyar megmozdulás sorozatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz jerry311 #52899 üzenetére
Én is így vagyok vele amúgy, de alapból nagyon halk a játék ezekben a lementésekben és akkor már úgy vagyok vele, hogy erre a 20mp-re amennyi a videó, aláteszek valamit az alapon felkínált zenék közül. Max lenémítod ha nem bírod. Sztem egyébként passzol alá, pont amikor bemegyek a stunnal, akkor pörög fel teljesen szal időzítésben pont adja alá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest