- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
félisten
válasz muveszur #3600 üzenetére
Nickem alatt Logout blog-ra kattintani, alapfogalmakat elolvasni.
A két fő jelölt az LG 37LC41/51, vagy a Samsung LE-32R81/82/83/84. Az elöbbi nagyobb, 94cm-es, az utóbbi kisebb, de jobb a feketéje.
Problémamentességet senki sem fog garantálni, némi ügyeskedés előfordulhat, olvass egy kicsit vissza... :S
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Vapor
aktív tag
Lenne még egy Philips 32PF3302 szintén 110.000Ft ért...
Ugyan ezek lennének az elvárások.
Ahogy elnézem ennek van HDMI bemenete, igaz rca/digitális kimenete nincs. Monduk anélkül még megvagyok.
Mi a véleményed róla?
Előre is köszi!PSN ID: SaLa17
-
N4r4ncs
aktív tag
PS3 szempontjából mennyire probléma ha a TV-n csak HDMI 1.2 van
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
félisten
Itt van a kézikönyve. Eszerint nem tudja az 1360x768-as felbontást sajnos, ezért monitornak tiszta szívvel nem merem ajánlani. Talán az 1280x720 (720p) menne, de nem biztos.
Jó lenne valami támpont, de sajnos én nem találtam ezzel kapcsolatban. :S
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
Joshi
titán
Az LG 32LC41 TV-met összekötöttem a PC-vel HDMI-DVI átalakítóval. Minden a terv szerint alakult, tehát tudja a natív(1:1) felbontást nevezetesen az 1360x768-at egy 8800GTS 320Mb kártyával.
Sajnos azért akad egy kis gond, mégpedig az hogy nem természetesek a színek, vagyis egy nagyfefbontású háttérkép nem úgy néz ki mint a monitoromon(Samsung 214T). Ha az nVidia Vezérlőpult=>Video és televízió=>A jelformátum vagy a HD formátum módosítása fül alatt átállítom 720p HDTV-re, akkor gyönyörű erőteljes színeket kapok csak éppen a felbontás nem lesz natív és kilóg a képernyőböl is.
Kérdésem az lenne, hogy tudnám beállítani natív felbontásba a TV-t, hogy eredeti színeket kapjak? -
baandii
senior tag
Sziasztok!
Miért van az hogy csak 1024x768as felbontású képet tudok kitenni a tv-re??
A tv-m egy samuR82-es amit laptoppal kötök össze D-SUB-on keresztül.
Akár hogy próbálom (pl. PowerStrip-pel) nem tudok egyszerűen jobbat kicsikarni.Remélem tudtok segíteni
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok !
Miért lehet az, hogy full hd felbontásban 30i frissítés mellett sokkal teltebbek a színek és szebb a fekete is, mint 60p -en pc üzemmódban (1:1 pm) ???
A készülék egy LG 42LF75-ös.
Hogyan tudnám pc üzemmódban is olyan széppé varázsolni a színeket ??Köszi előre is a segítséget!!!
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
Tuya
tag
válasz baandii #3607 üzenetére
Hi!
Ugyanaz van nalam is....laptop max felbontasa 1280-768,widescreen......es nem tudom meghajtani rola a tv-t 1360-768ban....ez van....powerstripet is probaltam....ugye az a gond,hogy klon modban tudok rajta kepet csinalni,na most mivel a max felbontas 1280 ezaltal ez a legnagyobb amit kuldeni tudok neki....de mivel ez nem tamogatott ezert marad az 1024-768....
Elmeletileg valami olyasmit kellene csinalni,hogy a tv legyen az elsodleges....es akkkor...ehhhh de probaltam mindent es nem jott osssze....kell lennie megoldasnak,ha kiderited legyszi tedd kozze!
-
Lacix29
őstag
.ugye az a gond,hogy klon modban tudok rajta kepet csinalni
????
Nem csak a klón mód létezik, létezik a Dual View is. Az kell neked.
A képernyő tulajdonságainál a 2. kijelzőre kattintva a Beállításokban kapcsold be a "Windows asztal kiterjesztése erre a monitorra" opciót, és állítsd be a a jó felbontást, stb. -
Rick4
félisten
talán a monitor tulajdonságainál el kellene venni a pipát a meg nem jeleníthatő üzemmódok elrejtése elől. minden vgakártya tudja a 2500as felbontást ha kell..a tied is. ne klón módot alkalmazz, mert akkor eleve a másik kijelző méretéhez fog igazodni. [link] ide feltettem a saját magam által készített drivert, szerintem a felbontás és a képfrissítés minden tévéhez jó, egy próbát megér..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Tuya
tag
na letoltottem az inf filet,es most mar nem mint plug and play sima alapmonitorkent ismeri fel a tv-m hanem a Te regi 26os thomsonodkent....marmint ott a beallitasoknal....sajna ettol meg mindig nem lett 1360as felbontasom....ehhhh...mondjuk en ugy vagyok vele,hogy a filmek amiket nezek egyik sincs 1024X768nal nagyobb szoval egyenlore nem banom,hogy nem tudom 1366-ban meghajtani a tv-t....masra meg ugyse hasznalom...
-
Rick4
félisten
ne csináld már....a másodlagos monitort nem p&p-ként hanem ezzel a driverrel kell hajtani, ott van benne az 1360X768, de ha megnyitod jegyzettömbbel, és egy másik felbontást átírsz 1366X768ra, elmented, telepíted újra, akkorazt is fogja tudni. ettől még be kell állítani a csúszkán a felbontást is...mennie kell..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz baandii #3618 üzenetére
asztalra jobbklikk, alul tulajdonságok, előjön a megjelenítés tulajdonságai nevű ablak. ott a jobb oldali fül a beállítások, rákattintasz. alul ott van a speciális gomb, rákattintasz, ott a monitor fülre kattintva érheted el a lényeges részt. ha minden igaz, akkor ott van a plug & play monitor, és a saját monitorod. a plug & playre kattintasz, utána a tulajdonságok fülre. a megnyíló ablakban az illesztőprogram fülre, ott pedig a frissítás fülre. Akkor indul el a hardver varázsló, remélem olyat láttál már. első lapon nem, most nem csatlakozol a nerte, következő oldalon telepítsen adott helyről, következő ablakban alul: ne legyen keresés, magam választom ki...., utána plug & playre kattintva saját lemez gombot megnyomva megnyílik egy telepítés lemezről ablak, ahol kiválasztod magát a fájlt, és telepíted. kb ennyi. remélem értelmezhető, megcsinálni könnyebb, mint leírni..
-
Rick4
félisten
válasz baandii #3623 üzenetére
milyen videokártyád van? atinál tudsz olyat csinálni, hogy megadod, milyen billentyűzetkombinációval váltson megjelenítőt, pl alapból ALT+F5tel megy...(régen volt ati karim)
-
bence192
csendes tag
Sziasztok az lenne a problémám hogy van egy samsung LE32R82B [link]
és egy dvi-hdmi kábelem öszekötöm a gépemmel ( a videókártyám Sapphitr radeon x1650 pro ultimate) és amikor bekapcsolom a gépet bejön a kép csak szemcsés fehér szemcsék jelennek meg rajta. miután a Windows betölt és a bejelentkezésre kerül a sor a kép elmegy és azt írja ki a tv nincs jel és majd kicsit később hogy nem támogatott üzemmód. ha felteszem a videókártyám driverét a monitoron csak 640x480-as felbontás és 8 bites színmélységre lehet beállítani ( eleve ezzel tölt be a gép és nem lehet állítani).
próbáltam driver frissíteni de semmi bár mostmár nem kis felbontásban jön be a kép..de ha most bedugom a tv-t akkor nincs kép se a monitiron se a tv-n.
ez a prolémám
válaszotokat előre is köszönöm
BenceBence 192 && 2013
-
Ebit
addikt
'Sajnos azért akad egy kis gond, mégpedig az hogy nem természetesek a színek, vagyis egy nagyfefbontású háttérkép nem úgy néz ki mint a monitoromon(Samsung 214T).
A 214 t-ben biztosan MVA panel van, és a monitorok között ez az egyik legjobb, A TV-d szerintem többesélyes.
-
Rick4
félisten
válasz baandii #3626 üzenetére
a saját moncsid legyen elsődleges, a megjelenítőknél kellene beállítani, hogy a megjelenítők közötti váltás milyen bill kombinációval menjem....fejből mondom, mert nvidia karim van, pontosan nem emlékszem ez hogy zajlik..
-
szucsi
őstag
-
Joshi
titán
A monitorom S-PVA paneles ami való igaz hogy a legjobbak között van, de a TV pedig S-IPS paneles ami jelenleg a legeslegjobb LCD panel ami a színhűséget illeti, persze az OLED-en kívül. Tehát ez alapján nem így kéne lennie ahogy most van.
"A TV-d szerintem többesélyes."
Ezt nem értem, kifejtenéd konkrétabban? -
Szvat
csendes tag
Fejlemények:
Mégiscsak Toshiba mellett döntöttem, igaz a marketinges tanítás, hogy az ember érzelmi alapon dönt és azt logikai alapon megmagyarázza.
Viszont bepróbálkozom az eggyel nagyobb mérettel, az 37R3500-at választottam. Remélem, nem lesz túl közel a 3m, a boltokban nem tudtam megállapítani, mert nehéz úgy intézni, hogy a látótérben csak egy tévé legyen. Elég új modell lehet, mert a hivatalos Toshiba disztributorhoz (Lurdy ház) is csak a napokban érkezett, az itteni MM-be is csak a jövő héten jön. Beszéltem a Lurdy-beli bolttal, azt mondták, hogy tudja fogadni az 1080p-t is és az 1:1 PM-mel sem lesz gond. A jövő héten ha megérkezik, kipróbálom laptoppal és pár HD trailerrel. Ha továbbra is tetszik, akkor emellett döntöttem. -
Bianconeri
csendes tag
Hali!
Olvasom a User Manual leiírást és azt látom ,a képernyőmódoknál, mód IBM, VESA
ez pontosan mit is takar?HMDI/DVI bemenet esetén IBM módban a megengedett max felbontás 640x480, VESA-ban 1360x768
Samsung LE26S81ről van szó, PC.met akarom összekötni DVI -HDMI-n keresztül.Ja és mi ez a 1.2, 1.3 HDMI, ez a szabványa? Átviteli sebesség függ tőle?
Ez hol van feltüntetve h milyen 1.2 v 1.3 ? -
Abri
senior tag
Hy.
Egy kis segítséget kérek.
Vacilálok az ajánlot LCD TV LG 32lc41 és egy LCD monitor LG 22" 226WTQ-SF közt.
Azt szeretném kérdezni,h hogy néz ki a tv-n pl egy játék,nem néz-e ki furán 1024*768-ba milyen felbontáson krll használni,mert a natív lenne a legszebb,de ezt nem sok játék támogatja.A monitort tehtem akármibe,szerintem a TV-t is csak nemtom h az hogy néz majd ki,mert az áruházláncokban nem vmi jó a képük még normál tv adáskor sem az LCD TV-knek,
Tudna nekem vki néhány képet készíteni.
Előre is köszönöm.
Üdv
Abri. -
Rick4
félisten
miért kellene 1024ben hajtani..a 22es monitor is 1600X1050est tud, na ott nézne ki furcsán az 1024X768 ....eleve nem natív, ráadásul még szélesvásznúra akarsz 4:3as képet nézni...ha visszaolvasol, kiderül, hogy a 32es LG tévé teljesen jól adja a számítógép képét is, sőt, még képeket is láthatsz...
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
ejhaaa, hát ha ilyen játékkal szeretnél játszani, vegyél hozzá jó videokártyát... az LCD monitoron, és az LCD tévén is ugyanolyan gond, ha nem natív felbontáson megy a pc képe, nézhető, de mivel nem oda esnek a kép pixelrészei, ahol a kijelző valós pixelei lesznek, nem lesz tökéletes a kép...venni kell egy nagyon jó videokártyát, ami az igényeidet maradéktalanul kiszolgálja, vagy kompromisszumot kell kötni a nem 100%-os kép és játszható sebességű játék szintjén. nem kell megijedni, a kép játék esetében más felbontáson mondjuk 85%os, lesz, nem annyira zavaró, de ugye azért vesz az ember 1366X768as felbontású LCD tévét, vagy 1600X1050 felbontású monitort, mert ki szeretné használni felbontást....ez sajnos ilyen, de addig jó, míg csak gondolkodsz rajta, és már most kiderül, mi a bibi, nem kell megbánnod egy jól megfontolt, de mégis elhamarkodott döntést..
-
Luda
csendes tag
A dvi-hdmi kábel milyen árban van kb.? Hol lehet olcsón kapni? Amúgy mennyire macerás összekötni a gépet a tv-vel?
-
bence192
csendes tag
hali
aki dvi-d hdmi kábelt akar venni az jól gondolja meg mert amint írtam ez előbbiekben ami kb 6 kommentel ezelőtti (és nem katam valászt igazából)
nézzen szét a vaterán én ott vettem az 5 méteres példányt kevesebb mint 6 ezer forintért Holland aukciók jók! jó minőségű a kábel bár amint írtam nem akar működni jól fontoljátok meg és ha nem akartok bukni 5-7 ezer forintot akkor valahonan szerezetek kölcsön egyet és nézzétek meg hogy működik e egyáltalán és csak utána vásásrolj én személy szerint ez tenném !ui:
Ligszi igaza van nekem is ez van és nagyon jó a tv
Bence[ Szerkesztve ]
Bence 192 && 2013
-
szpetike
csendes tag
Én itt vettem kábelt (http://eshop.euras.com/default.asp?id=786870), 15 méter volt 12rugó.
Összeköttetés? Hát, én szívtam/szívok, LG32LC2RR-rel még nem tudtam megoldani... NÉZD vissza a historymat, ha érdekel.
Tényleg, valaki már kérdezte, hogy ez az 1.1, 1.2, 1.3 HDMI mit jelent? Lehet, hogy nekem régebbi, és azért nem fogadja a PC jeleit? -
AtiKaaaH
csendes tag
Sziasztok!
LCD tv vásárlás előtt állok, és én is belebotlottam az MMben a JVC-s kollégába.
A kérdésem a következő: Sony kdl-32S3000 vagy jvc 32r71bu? Esetlegesen érdemes e a Sharpal foglalkozni?230e a rászánható összeg.
Van e nagy befutó, fontos a nézhető tv adás, tehát az rtlklub jó legyen rajta.
Válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
mhuszti
csendes tag
..
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest