- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz kugyu21 #19143 üzenetére
Én Sony tulaj vagyok és a SMART-ot használom. Egyáltalán nem zavaró az alul felül levágott rész, ugyanis érdemi információ az RTL Klub Forma1 közvetítésén kívül soha, de soha egyetlen általam nézett csatornán sem esik a levágott részre. Minden csatornán be lehet állítani, hogy felül látszódjon teljes egészében minden logó, és alul is látszódjon teljes egészében minden felirat, logó, kiírás. Így információ veszteség nincs. Persze a SMART nem csak levág, torzít is. Ez egyéni preferencia kérdése, engem abszolút nem zavar, szerintem egyáltalán nem észrevehető, csak a geometriai alakzatoknál tűnik fel. A barátnőm, aki aztán végképp nem foglalkozik azzal, hogy Sony vagy Samsung vagy LG észre sem vette a torzítást, amíg nem szóltam neki, egy autó reklámnál eltűnt fel először neki, hogy a kocsi furcsán hosszú. A TV vételénél fontos szempont volt, és egyedül ezt az egyet találtam nézhetőnek, innentől kezdve csak a modellt kellet kiválasztani a Sony mint gyártó adott volt.
Ez szerintem abszolút egyéni preferencia kérdése, ettől még simán el tudom képzelni, hogy Neked nem jön be, ahogyan én sem tudnám 4:3-ban, két szélén fekete sávokkal nézni a TV-t
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Davi35
csendes tag
Üdv!
Szerintetek melyik a jobb vétel ezek közül:
Samsung LE32A551 vagy
LG 32LG5700
???
Nagyrészt PC-re lenne. -
Ch4os
aktív tag
válasz Templomegere #19154 üzenetére
Szerintem igen. De fontos, hogy itt is akár és még több apróban (expressz, vatera...) is hirdesd meg és nyomd komolyan és gyorsan. Mert jelentkező az viszont biztos, hogy nem sok lesz. Tehát a nem őrült alkunak engedni kell. "Mennyit engedsz a feléből?"
160e-ért hirdesd meg alkudható árral, és örülni fog a vevő a 145e-s árnak. Esetleg szállítást ha meg tudod oldani, azzal még számolhatsz kis pluszt.Igazság az, hogy mindenki aki ennyit bele akar feccölni egy TV-be, az inkább vesz újat kicsit drágábban, mint egy használtat. Meg a karácsony is itt van, akkor sem használt TV-t szoktak egymásnak ajándékba venni. Kiköltekezve febr-márc-ig átlag embernek megint nem lesz pénze ilyenekre. Tehát ajánlott, hogy add el még idén.
Remélem nem olvassa egy potenciális vevőd sem.
-
Ch4os
aktív tag
-
Zorro555
tag
Nem nagyon kell üvöltözni velük, elég ha finoman tudtukra adod, hogy ismered a jogaidat, akkor általában nem akarják bebizonyítani az ellenkezőjét. Szeretik ha a vevő tudatlan, de ha látják, hogy tisztában vagy a dolgokkal, akkor nem próbálnak átverni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
nemrég volt gépemben alaplapcsere. Alkatrészt nem szerzett a disztribútor, én meg csak vártam vártam, aztán szóltam, hogy hello akkor adjanak egy másikat (nem ugyanaz a márka) és szó nélkül kicserélték, de ha nem tudom, hogy ilyet kérhetek, akkor ráfogják, hogy csak ugyanarra a márkára cserélhetek és arra várni kell. Finoman szóltam, hogy hello mi van, és mindjárt felpörögtek az események.[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Sziasztok!
Tud valaki valami konkrétat mondani az új LED-es A786-os Samsung készülékről? -
bigdigit
addikt
extra akciósan lett 1db PHILIPS 42PFL9703D 310eft.
csak azért mert őstag lettem
[ Szerkesztve ]
-
kugyu21
senior tag
válasz tropheus #19166 üzenetére
Igazad van. A Toshibánál majdnem ez van megvalósítva a "felirat" nevű üzemmódban. Ahogy tapasztaltam, ez az alul-felül vágást annyiban módosítja, hogy alul egy kicsit összenyomja és ezáltal az aljából nem esik le annyi. Szerintem ezt azért jobb mint a smart, mert a változó torzítás nem vizszintesen, hanem függölegesen van és a mozgások nagyobb részt vizszintesen vannak, ezért ott zavaró. Szerintem.
-
FNZ
őstag
hali!
vennék egy 26-os lcd tv-t. láttam egy samsung 26 a330-ast . erről van valakinek valamilyen véleménye?
ahogy nézegettem a neten ez egy elég alaptípus lehet, mert még a dnie képjavító sincsen benne. -
bigdigit
addikt
jók ezek a H-ás philips lcd-ékHD-ban megy tényleg a BL meccs
-
bwoay
nagyúr
válasz Digitalis #19115 üzenetére
"Meg ha jól tévedek 40" alatti samu 656-ok meg ráadásul gyengébbek is,
és ott azt van már panel lottó..."a 32-esben 100 Hz helyett Movie Plus nevű mozgásinterpolációs megoldás van,
ennyi a különbség, a panel Samsung. A 37-es meg ugyanaz, mint a többi,
csak AU Optronics (matt) panellal, mivel ekkora méretben
a Samsung nemigen gyárt panelt. Mi ebben a lottó?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
GalloG
tag
Valaki egyszer bedobta ezt a panel lottó dolgot (biztos valami todományos külföldi fórumon olvasta), ami csak egy urban legend, mert ugyan több LCD panel gyártó szállít be, de semmi ok nincs feltételezni, hogy egyik bármiben is rosszabb a másiknál, így a szerencséhez semmi köze a készülék minőségének.
Ezen kívül érdekes, hogy a Sony is ugyanazokat az LCD panel beszállítókat használja, mint a Samsung, ennek ellenére a Sony készülékeknél senki sem emleget panel lottót...
-
sirdond
őstag
válasz Forrest Gump #19171 üzenetére
nem tudnál felvenni esetleg egy 1-2 perces részletet? kíváncsi vagyok milyen.érdemes e beruházni rá
-
Alex91
félisten
válasz GalloG #19174 üzenetére
Csak ugye nem mindegy, hogy egy tipuson belul hasznal kulonbozo paneleket, vagy esetleg tipusonkent mas paneleket alkalmaz...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Capella
senior tag
válasz bigdigit #19121 üzenetére
"megnéztem tényleg m1 adja de nincs a műsorban mellette a HD jel."
Nekem ott a HD jel. Tényleg eszméletlen jó a kép a meccsen.
VHF-UHF szobaantennával a polcon be tudtam elég jól lőni a jelszintet a Sony 40W4500-on.
Magas jelszint, a post viterbi 0, a pre viterbi az 3,5 e-3 körül mozog.
Olyan nagyon nem tudom pontosan mit jelent, de gondolom, hogy mennyit kell javítania a dekódoló algoritmusnak, vagy hasonló. Volt ez rosszabb is, amikor a post nem 0 volt, meg a jelszint is jobban ingadozott. A COFDM AGC pedig olyan -250.Ha a TV mögött volt az állványon az antenna, volt hogy volt jel, máskor meg semmi. Elég érzékeny az elhelyezésre, beállításra.
-
asadasad22
őstag
régebben még W4000 és A656 között rágódtam, az A656-tól leginkább a túlzott tükrőződésről szóló fámák tántorítottak el, ezért inkább a W4000 felé húztam. azóta eltetlt pár hónap és azt látom, hogy bizony itt van már a W4500, pontosan azzal a funkcióval kibővítve, ami a W4000-ből hiányzott: 100Hz.. olyan tesztet tud valaki, ahol a tv-k képét is mutatják,(vagy vki akinek itt ilyen van, linkelt már ilyet) vagy tudtok valami boltot/bemutatótermet, ahol ki van állítva? a legtöbb teszt eléggé meg van elégedve vele, mindenféle szempontból. objektív szemmel nézve, a konkurens tv-k mellett mennyire számít jó vételnek? 2 hét múlva kb komolyan esélyes most már a vétel (tudom, sokszor mondtam már, de mostmár tényleg, ha minden igaz )
-
GalloG
tag
válasz Alex91 #19176 üzenetére
És miért is nem mind1, hogy típuson belül különböző lehet a panel beszállítója? Mi lesz attól rosszabb?
Nem feltétlen tud egy panelgyártó egy adott méretből minden vevőjének annyit adni, amennyit az szeretne venni. Csk az LG, csak az utolsó negyedévben 1 millió LCD TV-t adott el. Ilyen értékesítési számok mellett nem csoda, hogy a legkelendőbb méretekből (32, 37") több helyről is kell vásárolni a TV gyártóknak szerintem.
-
Ati007
őstag
válasz asadasad22 #19178 üzenetére
esetleg érdekelhet : 52w4730
-
asadasad22
őstag
válasz Ati007 #19180 üzenetére
hmm, nem rossz ár. viszont sajnos 40"-os méretben gondolkozok, persze önmagában nem zavar, ha egy tv egy 10 collal nagyobb, csak az, hogy ez az árcédulán is eléggé meglátszódik. szóval ez a 40w4500 így is kb a legnagyobb, amit megengedhetnék magamnak, eddig az 50k-val olcsóbb w4000 volt az etalon, ehhez még +120k az már sztem nem férne bele. azért kösz.
-
krisztian7
tag
Hello,
most tervezem LCD tv vásárlását, max 100ezret szeretnék rá költeni, főleg számítógépről néznék filmet rajta, vagy neteznék.Ti melyiket ajánlanátok?Fontos a személyes átvétel, ha boltot ajánlotok, mert nem szeretek ilyen nagy cuccot neten rendelni. A számítógépemen csak Dvi kimenet van(régi ati 9600xt).Ezzel milyen képminőség érhető el?
Elöre is kösz! -
Gézengúz
addikt
Hi
Valaki mondja már meg légyszíves mennyivel fogok jobb képet kapni egy samu 558-on dvi-hdmi kábellel mint komponenssel......
Bigthx
-
Capella
senior tag
válasz asadasad22 #19178 üzenetére
A Saturnban, a WestEnd Sony Centerben is láttam kiállítva 40W4500-at.
A W4000 ára esett kicsit, de ha már ekkora nagyságrendű pénzt kiadsz, és mindenképpen Sony, akkor inkább W4500 legyen szerintem.Ja, a Sony Centerben sikerült olyan hülyén elhelyezni, hogy a matt felület is eléggé visszatükrözött valami világítótestet.
Lakásban már jó. A fényes panel nálam is kizáró ok.[ Szerkesztve ]
-
ZBO
tag
válasz zolnagy #19017 üzenetére
Hello ismét!
Kössz a hsz-t! Megvettem én is 2 napja az LG 3000-est.Még ismerkedek vele, eddig jó. Gondolkoztam még az LG 5700-ason, full HD-s, de 44 ezerrel került volna többe.
Ezeket már úgy is hamarabb nyugdíjazza a nép, annnyira fejlődik a tech. (előző tv 21 éves volt). -
cilo9
aktív tag
válasz kugyu21 #19143 üzenetére
Nekem is Sony LCD van és analógot kizárólag SMART-tal használok. Nem vagyok egy white szemű, de eddig fel se tűnt, hogy torzítana. De szerintem LCD tv-n analóg adás nézése mindenképp kompromisszumot igényel. Egyszerűen nem erre lett kitalálva. A Forma-1-nél meg átraktam wide-ra és így volt tökéletes, mintha az RTLKlub így is adta volna. Nem is értettem.
Üdv, Cilo
-
Gézengúz
addikt
Áhhh gáz van rádugtam vga csatlakozóval........... és valami hihetetlenül jó a kép.........
Mondjátok azt, hogy dvi-hdmi-vel még ettől is jobb lesz........
Mondjátok...........
-
bigdigit
addikt
ha minden jól megy a jelenlegi szuperakciós 42PFL9703D 310k mellé érkezik hozzám 42pes001H isára 320k.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
tud vki olyan videokártyát (AGP-st) ami a 1920x1080ban a 24hzet tudja biztosan?
árban a minimalizálásra törekedve....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest