- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz Lacix29 #1601 üzenetére
Engem a 120Hz akkor érdekelne, ha meg tudnám hajtani pc-ről valós 120hz-es jellel, és igy talán használható lenne 3D-re
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz Lacix29 #1599 üzenetére
Hm kár hogy francia
Egyébként ez a fekete pl neked Cifu mennyire "szúrja" szemed úgy átlagba vagy konzoloknál?
Egyébként ezeket az értéket most hogy kell értelmezni??
adott képfelület feketéjének erőssége? MIből döntöm el,hogy mennyi az ideális a nagyobb vagy a kisebb?[ Szerkesztve ]
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
Lacix29
őstag
válasz N4r4ncs #1603 üzenetére
Hm kár hogy francia
Használj babelfish -t.Egyébként ezeket az értéket most hogy kell értelmezni??
adott képfelület feketéjének erőssége? MIből döntöm el,hogy mennyi az ideális a nagyobb vagy a kisebb?Az ideális a 0 cd/m2 lenne, tehát a kisebb a jobb.
A 0,2 cd/m2 is inkább sötétszürke elsötétített szobában.[ Szerkesztve ]
-
Balu1991
csendes tag
Sziasztok! Még lenne egy kérdésem: van egy xbox 360-nom HDMI kimenettel, úgy összetudom dugni a tévét (samsung 32 r82) a számítógéppel hogy veszek egy hdmi kábelt (mindkét végén hdmi kimenet, igy össze tudom kötni az xbox-szal) és egy hdmi-dvi adaptert ami a PC-be menne? Ez azért lenne fontos mert nem akarok kábelrengeteget a nappaliba bocs de én nemigazán értek ezekhez
-
Firpo
tag
Üdv Mindenkinek!
Tudom hogy nem idevágó teljesen a kérdésem, de azért hátha tud valaki segíteni. Eddig lcd tv vásárlásában gondolkoztam, de most láttam hogy a planétás boltban akciózzák az LG 42PC51-es plazma tv-t (180K). Tud valaki esetleg infót adni róla, hogy milyen? Tapasztalatok stb.? Érdemes megvenni ennyiért?
A 106 cm méret elég csábító.
csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
-
Márton
nagyúr
37LF65-ben néhány honlap szerint van DVB-T és PiP. Kézikönyvben viszont nem találom. Mi az igazság?
És ha van, akkor nincs-e olyan modell (full hd) amiből ezek hiányoznak persze olcsóbban?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Draken
őstag
hello
Most jutottam el odaáig, hogy a jelenlegi JVC tv-met lecseréljem, mindenképpen lcd tv-ben gondolkodok 80-90cm átlojúban. Alap kérdés, ki milyet ajánl. köszönöm. -
félisten
válasz N4r4ncs #1603 üzenetére
Nekem nem szúrja, megszoktam. Azt is hozzáteszem, hogy leszoktam a tök sötétben való számítógépezésről, videónézésről és konzolozásról. Mindig lámpafény vagy természetes fény mellett nézem a TV-t. Sokkal kevésbé fárad el így a szemem...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
válasz Balu1991 #1606 üzenetére
Nem teljesen értem, a TV-den két bemenet van, tehát mehet egyszerre rá a számítógép is, és a konzol is. :S
Amúgy megoldható, a házimozi erősítők vagy a HDMI switcher kell, olyan mint ez például.
-
félisten
válasz Bazsika22 #1607 üzenetére
A Sony egy gyártó, irtó széles palettával. Személyes véleményem az, hogy az alsó kategóriában (U széria, S széria, P széria, T széria) nem nyújt igazán annyival többet egy vele egy kategóriás LG-nél vagy egy Samsungnál, ami indokolná a magasabb árcédulát. A D, V, W, X széria egy más világ. Drágák, nagyon. De tény, hogy minőségileg és szolgáltatások terén is ott vannak a toppon. Ha valakinél nem számít az árcédula, akkor akkor azt mondom, hogy nem jár rosszul a felső kategóriás Sony-kkal. Az alsó kategória esetében már mérlegelni kell a lehetőségeket, szerintem azért az árért, amit elkérnek értük, általában akad jobb választás...
-
félisten
TV és DVD nézésre OK. Konzolra már csak viszonylagosan (egyes játékoknál foszforlag jelenség tapasztalható). HD anyagokra szintén viszonylagosan (ezért az árért tényleg nem nagyon kapsz ekkora képátlójú versenyképes készüléket), számítógéphez egyáltalán nem.
-
félisten
DVB-T van benne, PiP nincs. FullHD modellekben elég ritka a DVB-T nélküli típus.
A PiP eddig egyedül az LG jelenlegi szériájából hiányzik tudtom szerint. Itt az LG a lecsupaszított képességek -> olcsóbb árcédula általi nagyobb eladásra apellál.
-
Bazsika22
tag
Hali!
Kinek milyen tapasztalata van DIGI-TV normál beltéris megoldással a képminőségről? -
Rick4
félisten
válasz Bazsika22 #1623 üzenetére
nekem van, lcd tévével felejtsd el. a műsorok nagy többsége 704X576ban jön, de van ami 488X576ban...a hang 106kb/sec VBR, tele tele tömörítési hibával...ez egy régi 55 centis tévén elmegy, de egy normálisabbon észreveszed, hogy mekkora xar...nézz be a digis topicba, betettem pár csodás képet..
TV2: 544x576
RTL KLUB: 480x576
COOL TV: 480x576
FILM+: 544x576
ATV: 704x576[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #1626 üzenetére
[link] [link] [link] ezek a legrosszabbak, nagy általánosságban is látszik a hiba, egyszerűen alacsony a bitráta...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Cyrin
addikt
válasz LordVader80 #1628 üzenetére
Szép új digitális jelen, ehez kell ám a fullHD tv.
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #1628 üzenetére
ezek mondjuk a legrosszabb képek, de tényleg borzasztó....egy transzponderen nyomnak 12-13 csatornát, csak a felbontás csökkentéssel lehet egy icipici minőségjavulást csinálni a blokkosodás területén, de ettől meg olyan általánosan mosott, életlen lesz a kép. szal semmiképp sem jó alternatíva...viccen kívül még a t-kábel is jobb...
-
icons
addikt
Hello!
Egy LCD kevesebbet fogyaszt, mint egy normál képcsöves TV?
Merthogy volt egy régi szar TVnk (55cm), vettünk egy Thomson 68cmes LCDt, emiatt emelkedhetett a villanyszámla? Nyilván, ha ugyanannyit nézzük mindkettőt. -
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #1632 üzenetére
pedig lehet, hogy kapnál valami dolgozói kedvezményt... nemek egy régebbi CRT-m volt, azal sok csati csíkos-szemcsés volt. érdekes, amióta LCD van, megjavultak a csatik....szép mind..
-
Veyron
tag
Hello
Két lcd között vacillálok a sony 40V3000-es és a 46D3000-es között. Amire használnám elsődlegesen árfolyam grafikonok megjelenítésére -Pc-vel összekötve- valamint dvd-re és tv nézésre. Élőben a készülékeket sajna még nem láttam. Jobban húznék a 46” irányába mivel az jóval nagyobb de csak hd-ready és pc-vel való összekötés esetén nem tudom és ebben segítsetek, hogy melyik lcd képernyőjén férne el több grafikon a 46”-os hd-ready-n vagy a 40” full hd-n? Köszi V. -
félisten
Nem hiszem, hogy igazán látványosan többet fogyasztana egy LCD TV. Elvileg a kézikönyben fel szoktát tüntetni a TV fogyasztását, ha megvan a CRT kézikönyve, akkor össze lehet hasonlítani. Amúgy egy ekkora LCD TV-nek olyan 120-160W körüli a fogyasztása átlagosan.
-
félisten
Már nem azért, de ha első sorban csak az árfolyamokat akarod nézni rajta, akkor felesleges felső kategóriás Sony-kban gondolkozni, arra pénzpazarlás, a legtöbb extráját nem használod ki. Egy Sony KDL-40T3500-ös FullHD untig elég erre. A TV és DVD nézés más tészta, arra a D3000 jobb választás alaphangon.
Megjeleníteni egyértelműen egy FullHD TV fog többet.
-
Veyron
tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor mindenféleképpen full hd kell nekem monitorként való használat esetén. Viszont szeretném, ha forma1-et akarok nézni akkor a kép kiváló legyen ill. ha dvd-zni támad kedvem akkor a fekete fekete legyen + jó minőségű a kép. Cifu a T szériás modelleket korábbi hsz-ed alapján nem igazán ajánlottad vagy ez a T3500-as más? Lehet h nekem egy D3500-as lesz jó. Köszi V
-
félisten
Azt is nézd vissza, hogy mire nem ajánlottam.
A KDL-40T3500 a Sony legalsó kategóriás FullHD modellje, a V2500 káváját és elektronikáját kapta meg, meg egy olcsó FullHD panelt. Semmi sallang. Kb. olyan áron van, mint az LG és Samsung olcsó 42" FullHD modelljei.
A D3500 jó választás, csak persze nem olcsó. ;)
-
Márton
nagyúr
válasz LordVader80 #1634 üzenetére
"nézem cora újságban fuullhd 102centis tv 300k alatt van"
Hát igen, csak kérdés, hogy az Orion mit alkotott 1:1 PM terén, milyen panel van benne, mennyire fekete a fekete, stb. Majd ha valakinek lesz tapasztalata!
De egy ilyenre én is beneveznék 37" méretben 200k körül ;)Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
humax
senior tag
SZIA Cifu
A lg32LB1R vagy 2R mittol meg mindifg 200ezer felet az ara,37 meg 280 korol?pedig az egy reggi tipus.,vannak az óta ujak.
nekem azert tetszik,mert van bene,POP. rendesen felezi az ablakot,meg 2 tuneres,+ forgato talpa van.
kicsit kiestem az lcd topicban,reggen sokat olvastam rolunk,de mar venni kell.
ha 2 HDM egy lcd ,es ha rendesen felezi a monitort,akor ugy lehet 2 forrasal nezni 2 csatornat,attol hogy 1 tuneres,ugye?en ugy tudom.mit ajanlasz,mert ilyan arak mellet,nagyobbat, is jobb technikaval is vehetek mast tipus.csak nem 2 tineres mi?
azert kene 2 tuneres mert, nekem van Parabola antennam,az egy ablakra szeretnek,kozbe a masik ablakon RTL)
azert lg akarom mert szeretnek pcre kötni a film nezes nel.koszi mester
varom az ajanlatokat,meg a tanocsokat[ Szerkesztve ]
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Márton
nagyúr
válasz LordVader80 #1645 üzenetére
hozzánk az újság sem jutott el
onlány néztem...Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Cifu, ha jelen vagy légyszíves válaszolj már a kábel kérdéses e-mailomra. Már ha megkaptad. Itt a fórumon is jó lesz, holnap szeretnék venni, ha kiderül a képről, hogy mi az?
Köszönöm![OFF][/OFF] -
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #1645 üzenetére
megvan erre is a megoldás: [link] egyébként már megjelentek a blu ray filmek, ott vannak az akciós újságban, valami 9K-ért lehet őket vinni...csak alakul ez...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest