Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz biker #4634 üzenetére

    A futamido-csokkentes en azt gondolom, nem erdekes. Adott THM-u hitelnel - mar persze felteve, hogy a kulonbozo futamidokhoz tartozo torlesztoket mind biztonsaggal fizetni tudod - lenyegi kulonbseg nincs abban, hogy melyik jobb. A THM meg az alapkondiciotol fugg, a betet miatt elengedett kamatot szerintem tok felesleges belekeverni, azt en a betet hozamanak tekintenem. (Raadasul tovabbi kamatozas nelkul x havonta torlesztik csak be, es meg azt se tudom hogy nem veszik-e el ezzel a torvenyileg eloirt ingyenes elotorl. eselyedet.)
    A masik, ami miatt nem latom hasznosnak a termeket, hogy ahol igazan sokat jelentene, azaz amikor evekre nelkulozheto penzed van, amihez csak vismajor eseten akarsz hozzajutni, na ott viszont a lakastakarek ugy veri ezt el mint a sicc. Ugyeskedes nelkuli alapkivitelben is (persze normalisan kotve azt is, nem a legszarabb kombinaciot).
    Hm, ez me'g lehetne egy otlet, azert felvenni tobbet, hogy eleinte ezen a szamlan legyen, kesobb folyamtosan (ugyis ott a 70% szabaly) ebbol atcsorgatni ltp-kbe, es azokkal lezarni a hitelt. De nagyon szamolni kene, hogy hogyan erne meg igazan, es eleg nagy bizonytalansag van benne a kamatperiodus utani idokre (bar ha 5 eves, akkor azert eleg hosszan lehet tervezni).

Új hozzászólás Aktív témák