Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    válasz Drizzt #28383 üzenetére

    AxBattler: még el kell hozzá adnom az ingatlant, hogy összegyűljön a tőke, de holnap találkozom a vevőjelölttel, akik nagyon kedves emberek rég találkoztam ennyire kulturált családdal szóval bízom benne meglesz a kölcsönös szimpátia emberileg is.
    Drizzt: most nem lakok Budapesten. Amikor volt kollégáim először vittek haza kocsival, akkor ugyanezt kérdezték, hogy "amúgy van itt Zuglóban bármi?" Az egyik csepeli másik világ életében Budán lakott.
    Én szeretem a kerületet, jobbat nem is tudnék választani. Közel van a Margit-sziget + Városliget, közelben van 2 pláza. Sportolási lehetőség rengeteg, bringautak is sok. Simán be tudok kerékpárúton tekerni a belvárig, onnan meg a rakparton chillesbe.
    + közel van a 13. kerület ahol rengeteg a munkahely.
    Ezek alapján simán lehetne III. kerület is jó választás nekem, de pl a Váci utca onnan 50 percre van kb, szóval a szó szerinti belvár onnan messzebb van, mint a 14-ből.
    Plusz itt van a Zuglói vasútállomás meg a nyugati is, ahonnan ugye Szegedig lehet menni IC-vel, nekem ez is egy fontos szempont.

    De, ha már itt tartunk, de nem úgy kérdezve, mint egy randin ;] Számodra mi volna a legjobb kerület, vagy kerületen belül rész?
    Én a saját tapasztalataimra szoktam építkezni, de mindig érdekel a másik fél véleménye.
    De, ha egyszer nagyon sok pénzem lesz, akkor a Pozsonyi úton fogok lakni a 13. kerületben ez 100% :D

    #28384fnatic: detto ezt tapasztaltam. Pár szép lakást láttam, azokon meg ez az elektromos fűtőpanel volt. Nálam az egyből offos, nem baj, ha valahol mondjuk van panel vagy fűtő klíma, de ne csak az legyen az egyetlen opció. Meg amit írsz, hogy szép a lakás, de a lépcsőház belülről, mint egy érintetlen 40 éves időutazás.

    Ilyen szempontból Szegeden sokkal közelibbek a lakásárak olyan szempontból is, hogy mondjuk 35 millió Ft, de teljesen rendben van vele minden, lépcsőház, homlokzat, maga a lakás, fűtés stb.

    Bp-n meg ugyanez ilyen 50-60 millióért SE biztos, hogy adott. Írom ezt úgy, hogy én a hibáit elfogadva a fővárosnak nagyon szeretem Budapestet.

Új hozzászólás Aktív témák