Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz VMatteo #27357 üzenetére

    Ez a gyakorlatban ugy szokott mukodni, hogy a kevesbe magabiztos ecceri berlo beteved a hivatalba, ahol a kb 63 evesnek tuno Manci neni 45-50 eve uldogel ugyanazon a szeken, szurcsolget ugyanabbol a bogrebol es elmondja hogy “ok igy szoktak”. Mivel Manci neninek a munkatempoja atlagban 3 ugyfel / 8 oras munkaido es ezt emelni se szereti nagyon mert megterhelo, es a lyukkartyas szamitogep volt az utolso valtozas az eleteben ami megmozgatta a fantaziajat, szereti ugyanugy intezni ma is a dolgokat mint Rakosi elvtars idejeben.

    Ilyenkor Manci neninek finoman, de hatarozottan a tudtara kell adni, hogy magasrol lexarod hogy “szoktak” vagy hogy “szeretik” csinalni, Te inkabb a hivatalos modon szeretned lehetoleg meg most elintezni, szukseg eseten felmutatod telefonon a Belugyminiszterium honlapjat / elolvasgatjatok egyutt a kitoltesi utmutatot is.
    Es tadamm, Manci neninek hirtelen leesik hogy oh, valoban, 23 eve megerkeztunk a 21. Sz-ba.
    Ezt rengeteg emberrel eljatszottak, illetve eljatszak ma is (viszont 10+ eves rendeletrol van szo, ennyit arrol Manci nenihez milyen gyorsan er le a Hivatal bibliaja).
    En pl allandora videkre vagyok bejelentve (biztositasi dij, utazasi ktg, stb megfontolasbol) emiatt surubben, par evente jar le a kartyam es az ideiglenes vimem. Az elso alkalommal raszoktattam Mancikat a kozos erto olvasasra es azota megy flottul, soha nem kertek plusz alairast, ha ott voltak a papirok / masolatok amiket leirtak, egybol ment a dolog

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák