Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shin Chen

    tag

    Sziasztok!
    Nem találtam személyi kölcsönös topikot így ha nem gond feltennék egy kérdést.
    A személyi kölcsönöm utolsó részlete előtt pár nappal hirdették ki a törlesztési moratóriumot, mondom pompás, egy részlet miatt maradok hitelben még fél évig.... Aztán most 31-én húzta le a számláról az országos lehúzó pénztár, persze nem volt rajta annyi mert elmentem bevásárolni fél évre előre káposztát meg kelbimbót.
    Ilyenkor mi van? Következő fizuval a maradékot egyszerűen levonja és kész?
    (Eddig mindig volt rajta annyi hogy a törlesztőt levegye, az ehavi végtörlesztés részlete is rajta volt - mikor esedékes lett volna.)

    Ehhez tartozik, hogy most ismét vennék fel, a moratórium szerinti max 5%+jegybanki alapkamatos személyi kölcsönt. A moratórium kihirdetése után a cib-nél visszamondtam 14 napos elállási időn belül a 12%-os előrelépő hitelt, szóval fele annyi lesz a hitel teljes díja.
    Jelenlegi gazdasági helyzetben mit ajánlotok? havi 35ezres törlesztő lenne 6 évre biztosítással együtt. A jelenlegi munkahelyemmel munkaszerződésem van, jó eséllyel nem bocsátanak el egy darabig, de lehetőség szerint a nagy részét jövő ilyenkor előtörleszteném.

    Szerk.: Basszum pepi hát most jól belekavart a levesbe, hogy csak 2021 január elsejéig annyi a kamat aztán nyomják vissza mind a majd 20%-ot :Y :Y
    A 'zistenit már....

    [ Szerkesztve ]

    "A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."

Új hozzászólás Aktív témák