Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    Ebbe a gipszkarton álmennyezetbe szeretnék LED-et belülre felrakni, hogy az szabad szemmel ne legyen látható (a képen a LED egy műanyag kábeltakarón van, alátámasztva 2 ragasztószalaggal).

    Műanyag sarokvédőre gondoltam aminek, viszont az abszolút nem alakítható, ha esetleg a plafon egyenetlensége miatt állítani kellene a szöget, így eszembe ötlött az alumínium sarok profil amiket glettelés előtt az élekre raktam:

    Elég könnyű, fémből van szóval leadja a hőt amit a LED szalag termel, és igény esetén minimálisan állítható, viszont nem tudom mivel kellene felrakni, hogy az tartós legyen.

    1) Fúrni nem lehet, mert nem akarom glettelni festeni a teljes álmennyezetet megint.

    2) 2 oldalú szivacsos ragasztót ajánlottak az üzletben, viszont attól tartok, hogy az bivalyerősen megfogja, aztán 2 hónap múlva lepottyan, ami elég nagy szívás lenne.

    3) Szilós ragasztó pedig a lyukas szerkezet miatt nem biztos, hogy elég felületen fogja meg, valamint félek, hogy száradás alatt elmozdul, vagy lepottyan, sajnos nincs amivel ráfogathatnám.

    Ti mivel raknátok fel?

    Ilyesmi a terv: szürke a betonfal, a gipszkarton fehér, kék lenne amire a LED kerül (2cm körüli széles), és piros a LED maga.

Új hozzászólás Aktív témák