Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz siti #6231 üzenetére

    Vagy lettél volna igényes és előrelátó (már bocs), és rögtön azzal kezded, hogy megnézeted, jó-e a villamos rendszer, előre eltervezed, mit akarsz kicserélni és mit nem, akkor pedig elég egyszer glettelni és kifesteni. ;)

    Egy kisebb, de iszonyúan elhanyagolt lakás komplett felújításán vagyunk túl, nem generálban, hanem külön mesterekkel végezve, szóval saját tapasztalat. Mi szépen leültünk, körbenéztünk, elterveztük, mi mindent kell kicserélni és mit mikor, ennek megfelelően szerveztük a mestereket, és nem is volt semmi gond, időre meglettünk. Az egyetlen váratlan dolog az volt, hogy a kívülről jónak tűnő Hajdú bojlerről kiderült, hogy belül totálkáros, és ki kell cserélni, ennyi. Beszéltünk a többi lakóval is, ezért tudjuk, hogy hamarosan meg lesz bontva és kicserélve a strang, ezért ott direkt vettünk plusz csempéket, hogy legyen mivel visszapótolni utána, meg emiatt ott eleve olcsóbb csempét használtunk.

    És épp emiatt gondolom, hogy bár sok mindent másképp csinálunk majd a következőnél, pl. ezután csak generálban, naponta a körmükre nézve, de csakis használtat vennék, gagyi minőségű újat rettentő drágán, tervezőasztalról soha. Bár most azért pár évig nem örülnék, ha felújításba kellene belevágni. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák