Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz neduddki #18890 üzenetére

    Asszem erről le is mondtam :D Esélyes, hogy az amúgy, az utca stimmel, a többit passzolom. De, az lesz, itt is 80 lakásról írnak. Igaz, ez már 3 éve volt, na de ki tudja, jobb / rosszabb lett-e a helyzet.

    Legnagyobb parám az, hogy új, ki tudja, milyen gondok jönnek elő éveken belül, mennyire szutyok mód lett összerakva, milyen a képviselő, lakóközösség, stb. Ráadásul új, biztos átesik egy nagy értékvesztésen...

    Abba belemennék, hogy adott ár, és azt kapjuk, amit látok. De ilyen ígérgetés, hogy majd hozzuk, meg lesz ez-az, azt biztos nem vállalnám. Ezzel alapvetően nem is lenne baj, ha tudom, hogy miket kell megcsinálni - na és persze megcsinálhatom magam, és nem kell engedély vagy ilyesmi hozzá...

    Egyelőre (és vélhetően a továbbiakban is) napi szinten járnánk a belvárosba, így annyira nem nyerő ilyen messze menni, alapvetően nem is erre keresünk, csak kíváncsiságból megnéztem. Meg, mert a családi ház errefelé van, sok a zöldterület, nyugis környék, én alapvetően kedvelem a kerületet, és ha nem kéne az Örsnél beljebb jönnöm, nagyon szívesen laknék ott. Így viszont azért határeset. De teszem azt a Pesti út Tesco-Központ közötti részén sok buszjárat van, három gyorsjárat, szóval az a terület még egész jónak mondható, amit nézek, az is a központhoz közeli, szintén praktikus.
    Esetleg ha megyek haza, el tudnék menni erre, már ott lakókat is meg lehet kérdezni, milyen a helyzet. De nincs túl nagy bizodalmam a dologban.

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák