Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz kissdani #9576 üzenetére

    Mit értesz "közösítés" alatt,mert egybe RAID tömbökkel szokták,gondolom egyszerre csatlakoztatni mindet,mert gépen nincs annyi szabad usb port?
    Külső vinyók mind csak usb2-esek (gépeden 3.0 van?),mert függtelenül,h melyiket veszed,ha mind be van dugva,használatban van,vsz sávszél is megoszlik majd és usb2 karcsú max, 30-35 MB/s sebessége lecsökken jól... :F Egy usb3-as hubnál nem annyira,de ha nincs gépeden,külsők is 2.0-ásak,akkor nincs értelme. :N
    Én nem vagyok annyira Vatera párti mindenben,pl.első árát sokkalom,hasonlót olcsóbban is kapni,normális gariidővel,+ ha pesti vagy (látom 1 és negyed autóútnyira,nem olyan sok azért),v van ismerősöd,aki átvenné személyesen száll. költséget se kell fizetned.(itt is akad néhány)
    Alap kérdésedre válaszolva első saját tápos (talán stabillabb teljesítményt nyújt, 2,5" külső hdd-nél jöhet jól erősebb táp 1000 mA,mert usb2 ugye csak 450-500 mA tud,de esetedben 3,5"-nél nem fontos annyira), második mobilisabb egy kábellel (Y) géphez kötöd azt kész,külön kapcsolók is ötletesek rajta,bár szerintem annak normál áram elosztónál van nagyobb értelme,de itt is,ha használaton kívüli portokat kilövöd,lehet nem oszlik meg annyira sávszél,ami jól jöhet.
    Ezek alapján mérlegelj,dönts :K ,ill van Usb hub topic is,igaz nem túl látogatott..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák