Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lehel22

    tag

    válasz King Unique #5398 üzenetére

    Hd temperature val neztem, de valami nem volt rendben a softal mert pl a renszer( belso) HDD nel is teljesen mas adatokat mutatott mint amit az Aida 64.Szoval lehajitottam es instalatam egy HD sentinelt ami teljesen korrekt ertekeket mutat.Kb 3 ora hasznlat utan (film , defragmentalas) 34 C . Sentinel es Aida 64 ugyanazt mutaja tehat valoszinu, hogy a HDtemp el volt valami hiba.
    Bolt neve termeszetesen nem titok de nem hinnem hogy sok hasznat venned :) mivel Erdelyben van .Valoszinu, hogy raktaron maradhatott valahol , ezt abbol gonolom, hogy a csomagolasa meglehetosen meg volt sargulva.

    A HD sentinel pl a Health resznel azt irja hogy 100% viszont a maximumtemp during entire lifespan resznel van egy ertek ami elegge brutalisnak tunt :D 67 C vol. Ez mennyire lenyeges?
    A masik HDD nel(a belso rendszerhard) ez az ertek(mndenkori legmagassabb homerseklet 40C pedig az atlagosan napi 18h megy.A mukodesi homerseklete amugy 32 tehat az rendben van.Hab a tortan , hogy az is egy seagate baracuda :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák