Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Reflax #23303 üzenetére

    Lásd nemrég egy másik esetnél leírtakat, ahol a végén felsorolt 2,5"-os, 1 TB-os külső merevlemezek esetedben is megfelelhetnek a célra. Illetve azoknak akár a 2 TB-os változatai is, 30 ezerből kijön, ha megnézed a linkelt blogbejegyzésben az árakat. Az USB 3.0 meg nyilván alap, gyárilag készre szerelt kivitelben USB 2.0-s külső merevlemezt már nem is nagyon lehet kapni és nem is érdemes olyat venni. Hordozótokot meg lehet külön venni, lásd a linkelt példánál leírtakat.
    A megbízhatóság, tartósság témája pedig egy másik válaszban, valamint a hosszú idejű adattárolás szintén egy másik esetnél bővebben fejtegetve van.
    A belső merevlemezek és SSD-k meg nyilván nem ennek a topiknak a témája, az ügyben azok topikjaiban kellene érdeklődni. Illetve eldönteni, hogy most belső/külső, meg HDD/SSD meghajtó kell-e.

    "Egy átmásolás illetve más esetekben windows c meghajtó tükrözése, hogy ne kelljen reinstalláláskor mindent újra felrakni oda"

    Ez, mármint a rendszermentés jó és hasznos dolog, mehet külső merevlemezre is, de azért arra nem árt majd odafigyelni, hogy a Windows számára a telepítésnél létrehozott kicsi partíciókat is menteni kell, nem kizárólag csak a C-t. Illetve ha van komplett és naprakész mentés, akkor szükség esetén az újratelepítés a 0-ról felesleges, mivel a mentésből 1:1-ben visszaállítható a korábbi állapot.:))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák