Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Weper #16745 üzenetére

    - Fentebb felsoroltam a 4 db, általában szóba jöhető meghibásodási esetet. A gyakorlatban, ha nem vmi selejtet fogsz ki, v épp nem a tervezett elavulás áldozata leszel idejekorán, akkor megfelelően használva, ügyelve leválasztásra, hőmérsékletre, leejtés kerülésére, megfelelő tápellátásra, több évig működnek problémamentesen. Szal user error is vastagon benne lehet...

    - Ha bootolni akarsz róla, OS-t futtatni, akkor általában célszerű csak 1 db partíciót használni és azon csak a rendszer van. Szimplán, több rendszer lementését tönbb partícióra nem próbáltam, vsz működik, de ha onnan bootolni is akarsz USB-n, akkor a több már bekavarhat.

    - Megfelelően használva egy-néhány évig működhetnek hiba nélkül, de 100 %-os garancia nincs rá. Érdemes (idővel) biztonsági mentést csinálni másik meghajtóra is.

    - HDD kapcsán azt mondják, hogy van, amikor jobb folyamatosan járatni, mint gyakran leállítani, újra felpörgetni, mert utóbbi műveletek száma is hosszútávon kihat az élettartamra. De, mivel azért ezek viszonylag rikábban vannak használva, nem 0-24 mennek, napi pár-néhány leállítás azért vállalható. Nekem eddig legalábbis nem okozott gondot.

Új hozzászólás Aktív témák