Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomio

    tag

    Olvasok, olvasok.
    Írtam, hogy a fizikai boltokat előrébb rakom a webshopoknál. Ezért főleg Iponéknál nézelődök (Aqua, egyéb jobb lenne esetleg?) és egy HDD megfogott, bár nem értem hogy esik ennyire az ára: TOSHIBA 2TB 5700rpm 32MB SATA3 DT01ABA200. Beesett az 1TB-os WD1002FAEX elé!!! (árnövekvő rendezésről beszélek: http://ipon.hu/webshop/group/belso/104/?listorder=1).
    Az 1TB-nyi ár kalkuláció azért viszi a 3,5" felé a döntést. Szerintem a végén ez lesz belőle.
    Annyira bizonytalan vagyok; vagy mégsem. :DDD
    Amit egyelőre állíthatok: elment a kedvem a gyári tokba szerelt megoldásoktól! Magyarázatot nem tudok rá mondani, de az nem vonz. A korábbi hsz-ekben említett NYÁK-ra integrált USB-csatis megoldás kifejezettem zavar -> így már nem egy univerzális cucc. Valamint ez a hsz is megerősít valamelyest, csak ott DT01ACA200 a kiszemelt a DT01ABA200 helyett (még keresem miért is az, mert utána ott a hsz, hogy az felesleges a 7200 RPM miatt pusztán adattárolásra*), illetve látom nem vagyok egyedül a fejcikázástól való félelemmel :K . Ettől félek Click of death.

    Ha azt mondom főleg TB/Ft és USB3 és már nem preferálom a 2,5-t a 3,5-el szemben (egyenértékűek), valamint a hideg kiráz a fejpakolászástól, akkor már határozottabb vagyok? :)) :R
    A kiszemelt jó? :K Nem? :N Hozzá milyen házat?
    Amit nem említettem: panel-proli vagyok, a nyár és a vékony falak (megfejelve D, D-K-i fekvéssel) és a hő jó barátok: állandó vendég nyáron... Ez így azért kizár pár választást, határozatlanság ide vagy oda.

    *de miért ajánlja helyette valaki az általa is ismeretlen 5400-es kistesót :Y

    És közeledik a testvérem hazautazása, aztán egy hét után repül vissza. Kellene egy bestbuy.

    Linux, BSD, ReactOS, MenuetOS, Haiku-OS, Syllable... Van még több is! distrowatch.com/

Új hozzászólás Aktív témák