Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz DeathAdder #1742 üzenetére

    Ha van lehetőség a kábelcserére, egy próbát megérhet. De biztosan innen én sem tudom, lehet a fórumtárs által felvetett USB-WiFi interferencia is akár a probléma okozója. Volt rá az itteni topikokban példa, hogy bekavart egyeseknél adatátvitel közben, v épp vki mesélte, hogy mobiltelefon hatására eldobta a kapcsolatot 3.0-án, majd újracsatlakozott a rack.
    Ha OS-ben nem stimmel vmi, akkor igen jó ötlet lehet egy Ubuntu Live CD-ről való boot (ha felismer normálisan mindent), bár nyilván egy másik Windows lenne az igazi.
    HDD formázása túl nagy falat és macerás, de sok esetben meg szokta oldani a sebesség problémákat. Volt akinél a telepakolt, majd csaknem teljes tárhely felszabadítása utáni a merevlemez nem hozta a kívánt sebességet és csak egy újraformázás oldotta meg.
    bocs a kései válaszért, elfoglalt vagyok mostanában...

    (#1744) zsombor22: jó ez a RaidSonic ház, mások is dicsérték, akik vettek belőle. :K Rögzítőcsavarokat adtak az aljához??
    ASM1153E chipes, ami már natív SATA-III, így akár egy SSD sebessége is kihasználható vele. ASMedia elég gyakori vezérlőnek mondható, így általában legtöbb eszköz felismeri probléma nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák