Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    ejj ezek a kínaiak (geekbuying)... :) még mindig a garanciás (dec. 04.-én rendelt) telefonom... nem írom le megint, csak röviden a lényeget. teló hibás, garanciában visszaküldve (jan 19.-én feladva), megkapták, megbeszéltük 10 usd ellenében küldenek egy újat.. ok, legyen (úgyis előtte felajánlottak 7.70usd visszatérítést, amiért vissza kellett küldenem.. szóval csak 2.30 USD-t bukok). kifizettem, azóta eltelt egy hónap (ugye volt egy holiday is közben -ezt még meg is értem).

    utolsó levelet lassan 2 hete kaptam tőlük, azóta hiába írtam fb-n üzenetet, kommentet, hiába küldtem emailt, semmire nem kaptam választ. az előbb gondoltam rájuk írok live chat-en hátha.. ha kicsit lassan is, de jelentkezett egy operátor és meglepően segítőkész volt.

    leírtam neki a gondom, elkérte a rendelésem számát hogy utánanézzen... és hogy, hogy nem kiderült, hogy éppen holnap akarták postára adni a telefont... :C azt ígérte, hogy holnap-holnapután megkapom a TN-t.

    most elég nagyot csalódtam a geekbuying-ban, pedig volt már több (nagyobb értékű) rendelésem tőlük. bár gondolom kb az összes kínai webshop egy kutya.. :) még itthon sem mindig egyszerű garanciáztatni, nemhogy innen Kínába..

    ja, azt még elfelejtettem írni, hogy az utolsó, 02.27.-én kapott levélben azt írták, hogy a gyárban holnap kezdenek dolgozni, még kell nekik pár nap hogy előkészítsék a csomagomat... :C

    [ Szerkesztve ]

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák