- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
embe
nagyúr
Egy Silent77 fórumtársnak, ezekért a ventikért. Minden rendben a megbeszéltek szerint zajlott.Köszi!
-
Ybron
senior tag
kúlermaszternek kérnék piros pontot, megbízható, korrekt, üzleteljetek vele nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
TommyB
csendes tag
Pirospont zundapp -nak a zsír hűtőért!
-
jeges
senior tag
pirospont jennn számára a korrekt cuccért.
köszönöm -
smiti
veterán
Szerencsére egy újabb sikereses üzletről számolhatok be. Az ebben a hirdetésemben szereplő Cambridge Audió Arctic RCA kábel megvásárlása során tanúsított maximálisan korrekt hozzáálásáért kérnék egy hatalmas pirosat csigi fórumtársunknak.
Mindenkineg nyugodt szívvel merem ajánlani a vele történő üzletkötést
-
manoarc
senior tag
Nagy piros pont Csazsol kollegának a korrekt írható cd és papírtok businessért!
{。^◕‿◕^。}
-
norbit808
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot fireolto kollégának a korrekt üzletért ezért
http://hardverapro.hu/apro/gainward_8800_gts_320_mb_oc/hsz_1-100.html -
Jámbor
tag
Pirospontot kérek gy.gyerike777 kollégának ezért az üzletért. Minden zökkenőmentesen zajlott az előre megbeszéltek szerint.
Köszi.
Soha ne mondd, hogy soha.
-
Jámbor
tag
Kérek szépen egy pirosat -Lisember- kollégának is, ezért az üzletért.
Köszi.
Soha ne mondd, hogy soha.
-
Yso
tag
Megint egy üzlet, megint egy pirospont., most Kristyon kollégának, ezért az üzletért.
Pontos, korrekt, vevő.
"Life is Learning, Learning is Sharing, Sharing is Life"
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz Delta-Laca #36076 üzenetére
Delta-Laca -nak szintén szeretnék kérni egy pirospontot az említett üzletért.
Megbízható, előre lefoglalta és utalt, korrekt üzlettárs -
tikodi
tag
Pirosat Gucunja -nak, vettem tőle egy mp3 lejátszót és problémamentesen lezajlott az üzlet.
-
HoReSz1975
őstag
Prototype07 kollégának kérnék egy pirosat, ezért az üzletért GIGABYTE GV-N28-1GH-B GTX280 1GB PCIE eladó 2 év gari , korekt vevő, ajánlom mindenkinek
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Ill. külön jelzésre "A pirospontok idáig frissítve".
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
nihil
tag
Maximálisan jár a PIROS eme lelki bajos moncsiért Sareth-nek, aki ráadásul mindent megtett, hogy a nyavajára gyógyírt találjon, de szegény masina, úgy tűnik, gyógyíthatatlan, hát elengedte békében -hozzám
TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
Ombi5
őstag
Bocsanat ez a fekete pont masik topicba kell!
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Pirospont olisadebe kollégának, 4gb memóriát boltoltunk!
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
-
Olekgsxr
tag
Nagy Piros pont madrac kollégának az alábbi miatt: Black Ice Pro Single radiért
1000 köszi még egyszer. -
tzsolesz
nagyúr
Egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni Norbi14 kollégának, ezért az üzletért. nagyon kedvezményesen adta el nekem a cuccát (Asrock P4i65G+celeron D330+hűtő), ráadásul még a posta költséget is Ő állta az előreutalt összegből.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mint üzleti partnert. Majdnem úgy volt volt, hogy még sem megy a lap, de végül kiderült hogy valószínű csak kontakt hiba okozta a galibát. Ő egyből felajánlotta hogy visszautalja a pénzt, ha nem tudom elindítani. Végül jó lett.
-
Gucunja
aktív tag
tikodi -val problémamentesen üzeleteltem egy mp3 lejátszót.
-
Barell
senior tag
Pirospont jár FireKeeper fórumtársnak! Megbízható, korrekt, pontos.
-
pr0bi
senior tag
Egy pirosat kérnék castiel részére ezért a hűtőért! Korrekt és figyelmes üzletfél!
-
Sareth
senior tag
Kérvényeznék egy piros pontot 0 nihil 0-nek ezért a monitorért. Sajnos a termék hibás volt, de remélem neki sikerül megcsinálnia. Köszönöm az utalást és a korrekt üzletet
[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék kriszute-nak ezért a vételért. Mellébeszélés nélkül előre utalt és nagyon korrekt vevő volt, mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
ktomek
aktív tag
PPont a jó üzletért gaben23-nak!!
-
N-vidi-A
őstag
Nagy piros pontot érdemel Haaken kolléga, kiváló tartozékokat vett tőlem nagyon jó áron!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
romero28
senior tag
piros ponttal szeretném jutalmazni zazahoho kollégát , eme termék hozzám való juttatásáért . tudom nehéz szívvel vált meg tőle , mert nem egy rossz példány , de csak odaadta , méghozzá a megbeszéltek szerinti időben és módon . köszönet érte
[ Szerkesztve ]
-
Kerekes90
csendes tag
Piros pontot adok aimettirlz-nek a cigitartóért
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy piros pontot Eco-tech® őexcellenciájának ezért az üzletért.
Ismertetőjelei: megbízhatóság, korrektség, gyorsaság, szavahihetőség, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek. Éljetek a minőséggel[ Szerkesztve ]
-
LeC
addikt
littlejohnny kollégának jár egy nagy pirospont. Előre küldte az árut, hogy próbáljam ki és ha megfelel, akkor fizessek. Cuccal minden ok volt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs