- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
LalaApo
csendes tag
Egy nagy piros pontot, kérnék redstar16 kollégának.
Korrekt,rugalmas,gyors.
Ajánlom mindenkinek! -
biznisz15
csendes tag
-
gascili
csendes tag
Kérek egy piros pontot kotibor kollégának,mert segített az Athlon 64 3200+ procim eladásában
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Piros pontot kérek z0d1AK fórumtársnak, mivel egy fuvarért cserébe kaptam tőle egy monitort.
Valamint piros pont jár daniking fórumtársnak a 2GB-os M2-es memóriakariért. Utolsó hirdetése itt.
Üdv.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
kotibor
tag
Pirosat gascili
-nak, Ezért az üzletért2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
félisten
Kiosztanám első piros pontját rajhas kollégának a Nokia 7650-ért. Teljesen korrekt, a megbeszélt helyen és időben megjelent, minden rendben ment.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Almanach
csendes tag
ki-ki elvtárs az igérteknek megfelelően Vasárnap jött, látta és vitte a Foxconn BloodRage GTI-t és a mellé kiajánlott Apacer Pc10600 2Gb-s GoldenCover rammokat is
Köszönönöm mindenkinek az érdeklődést, az új tulajnak pedig kívánom, hogy használja egészséggel !
Ezt a körlevelet küldtem el minden 1ébb érdeklődönek, de ide is bevéstem és jelzem a Piros pontot azt emberem felé
Kérdezz, s én válaszolok
-
m@tthew
csendes tag
Zsolesz1015-nek PirosPont.
Korrekt és rugalmas vevő. -
Osiris
őstag
Egy piros pont jár Ybron kollégának a korrekt üzletmenetért.
-
Ybron
senior tag
Osirisnek is jár a piros. Megbízható, bátran üzleteljetek vele.
-
MPowerPH
félisten
HoReSz1975 -nek jár egy piros pont ezért.
Sajna utólag kiderült, hogy a lappal amit eladtam Neki valami bibi van. Így hétfőn utalom neki vissza a pénzt, lapot viszem gariztatni.Don't Tread On Me
-
neuf
csendes tag
Mooka-Miki korekt megbízható eladó.
Ezért : [link]Tel : >>> 06204476182 <<< Viberen is !!!
-
<NewL>
addikt
Csabee.-nak jár egy . a korrekt üzletért,egy iPhone adatkábelt adott el nekem. Privátban üzleteltük,rendes segítőkész partner.
There's an app for that
-
CptMisi
őstag
Kérnék egy pirosat ATtIs_80-nak, még pedig ezért: Call of Duty 5
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
G Bedtime St
tag
Nagy piros pont [lucifer76] -nak. Egy samu tft bizniszben tanusitott hozzáállásáért.
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
pesti körutam eredménye:
mindenki korrekten, ph-s mivoltához híven rendezte ügyeit! több ilyet!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
JJános
addikt
A jó kis üzletért ([lipaq] [vviktor1]-nek jár a piros pont!
Kicsit kicsi, de ezt tuttam összehozni.
2007-05-06 óta itt!
-
thomboy
tag
Piros pont jár a következő úriembereknek:
RocknRolla egy Zalman fülest vett tőlem, az árat tartotta, időben a megbeszélt helyen volt, ajánlom őt, mint vevőt.
Következő fórumtársunk nemethati, aki halk ventiket postázott nekem nagyon szépen becsomagolva, gyorsan megkaptam a pakkot, szintén ajánlom.
A következő Steve89, akinek egy 5850-es videókártyát köszönhetek, nagyon korrekt volt, késői időpontban, kocsival hozta a találkozóhelyre, őt is pirospontra terjesztem fel.
| Trance 4ever |
-
lucifer76
csendes tag
Egy pirosat kérnék[G Bedtime St]-nak a korrekt üzletért[Samsung 930 BF]
Ha a cápa a tenyeredből eszik....................enni fog a lábadból is!!!
-
ATtIs_80
tag
CptMisi-nek szeretnék kérni egy Pirosat, korrekt és pontos vevő!
-
turorudi
aktív tag
Piros pont Mooka-Miki - nek, mert a meghirdetett erősítőmre ellenállhatatlan csereajánlatot adott egy konfig. személyében és azt meg is toldotta még egy szép monitorral, egérrel és billentyűvel. Készséges üzletpartner, mindenkinek csak javallani tudom.
-
jabbee
csendes tag
zsoca929 : piros pont, mert a megpróbáltatások ellenére mindent elkövetett hogy a laptopom új videókártyát kapjon, és sikerrel is járt. Korrekt, megbízható. Csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Hy!!Egy nagy pirosat HEMOND-nak,gyors pontos vásárló csak ajánlani tudom mindenkinek,ezt vásárolta tőlem!!THX!!
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
zuhi_
senior tag
Dorkababa-nak megy a piros, mert rendkívül korrekt partner!
-
zuhi_
senior tag
Crosgals-nak nagy pirosat az fcpga->slot1 átalakítóért.
-
crosgals
tag
Nagy pirospont zuhi_ kollégának a korrekt üzletért.
[ Szerkesztve ]
A privátokat hamarabb észreveszem!
-
Ugh
tag
Piros pont jár Small Devil forumtársnak! Ajánlom mindenkinek!
Az üzlet tárgya: [link][ Szerkesztve ]
-
Anal
tag
Piros pontot adományoznék ismét the dealer ifjú titánnak, aki ismét hozta a korrektségét, és hétvégén behozta nekem a kedvenc játékomat a Company of Heroes-t.
Linket sajnos nem tudok adni, mert még fel sem adta mikor már megvettem.
Ha gyüssz löszöl, ha hozol öszöl // 24/72 forever! Szól a Bumeráng!!!!!!!!!!!!!!!
-
turorudi
aktív tag
válasz Mooka-Miki #35444 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest