- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Pirospont Kriss - nek a Sata vezérlőért, priviben beszéltünk így nincs mit linkelnem, de a pirospont nagyonis kijár!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Anal
tag
Szeretnék adományozni egy nagy pirosat Lord Dragon-nak, a videókártya biznyákunkért, korrekt és szimpatikus ember, szeretném én is öregbíteni a hírnevét.
Ha gyüssz löszöl, ha hozol öszöl // 24/72 forever! Szól a Bumeráng!!!!!!!!!!!!!!!
-
dogee
csendes tag
Teglasz UP, korrekt és gyors. Max ajánlás részemről.
-
domesz
aktív tag
Piros Pont bob011 kollégának, egy 4870-et vettem tőle, gyors korrekt megbízható eladó
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
simonek
csendes tag
Kérnék egy pirosat syC kollégának,
Dirt és Far Cry 2 játékokat vettem tőle. -
tibeeboy
csendes tag
Jó nagy pirospont PS7A-nak ezért az üzletért: ASUS P5B alaplap
Nagyon korrekt eladó, mindenkinek bátran ajánlom! -
bope87
aktív tag
brutaka-nak kérnék egy pirospontot, ezért az üzletért: Toshiba laptoptáska
Abszolút megbízható, pontos ember, bátran lehet vele üzletelni
[ Szerkesztve ]
-
CaptainChaos
tag
Kijár a PIROS PONT Gaaabeeesz kolegának
ezért a bizniszért. Jó a cucc, pedig fingattam elég sokáig...Nem is gondoltam, hogy egy táp ennyit számít . 3000 pötty 3dmark03-ban .
70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék
-
vashal
tag
Piros pont Geffry-nek, gyors korrekt megbizható.érdemes vele üzletelni
-
Netmaster
tag
Pirospont e-zoli-nak ezért a prociért.
Netmaster
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Piros pont Zefír -nek, mert rendben megjött a hűtő.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Đ@n!
tag
válasz Peter Kiss #36765 üzenetére
Athlon64+-nek óriási pirospont türelmes és rugalmas nyugodtan bármit vegyetek adjatok el neki
skillZ#Oc Team
-
Rhino666
addikt
Tulaj: devilke
Indok: SzervízelésKét pirospontot is kérnék neki, mert két notebook-ot is helyrepofozott olcsón, gyorsan, pontosan.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Egy-egy NAGY PIROS PONTot küldenék két korrekt üzletfelemnek
ROOTRuleznek ezért http://hardverapro.hu/apro/galaxy_7600gs_256_mb_gddr3_agp8x/hsz_1-50.html
valamint Prmcsk fórumtársnak ezért http://hardverapro.hu/apro/asus_k8u-x_2/hsz_1-50.htmlKöszönöm nekik a sikeres üzleteket!!!
Ha a közeljövőben valaki üzletelni akar velük bátran ajánlom Őket!!! -
MaSzKa
senior tag
Piros Pont amiért becsületesen kifizette a tápegységbe kondenzátorokat
-
tsii_H
tag
Thomeee-nek jar egy ujabb piros pont, minden ugy tortent ahogy megbeszeltuk, szoval respect neki
-
GeryX
tag
Hatalmas piros pont jár szucsati -nak a sennheiser cx500-ért!
Gyors,korrekt és megbízható. Köszönöm szépen! : )[ Szerkesztve ]
-
nincskedvem
aktív tag
Piros pont Spitzespityu felhazsnálónak. Személyes találka DDR2 ramot vettem tőle. Köszönöm
-
Csabee.
nagyúr
Pirospont Ybron kollégának! Ezt a Razer egeret boltoltuk!
Üdv: Csabee.
-
karmester
senior tag
Én is jelzem, hogy maximálisan elégedett vagyok a Prom által működtetett Laptop Processzor "bolttal". Megbízható ember, nagyon jó árakkal dolgozik, korrekt és gyors a kiszolgálás!
PIROS PONTOT NEKI!!!
karmester
[ Szerkesztve ]
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
fatal`
titán
Egy piros pontot kérnék bevésni Amiga kollegának. Pontos, megbízható.
-
Kristyon
csendes tag
Piros pontot szeretnék adni [vittuka] kollégának. [hynix 2x512ddr400] ramokat vásároltam előreutalásos postai megoldással nagyon hamar megérkezett
-
Calogero
addikt
Antimatrix-nak jár egy PHirospont
Debrecen-Adok veszek topikban 2 db Samsung HDD cserélt gazdát.
-
gyikica
csendes tag
Bár kissé megkésve , de én is szeretnék egy-egy piros pontot adni Gianni27 [link] kolégának.Neki köszönhetem laptopomat és külső HDD-met és Zsoca929 [link] aki a lehető legkorrektebben cserélt vga-t és processzort a gépemben. Ezenkívül jár még egy piros pont Ösembernek [link] is a SuperTalent 128GB 220/200 128MB ssd-ért.
Ezekkel tartoztam a korrekt bizniszekért.[ Szerkesztve ]
-
vittuka
aktív tag
Pirospontot szeretnek kerni Kristyon forumtarsnak az alabbi uzletert! Koszonom a bizalmat, egy korrekt es megbizhato uzletfelet ismertem meg benne!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
spartan1
aktív tag
KillHates
kolegának kérnék egy piros pöttyöst a tőle vett Speeze EE-6160B házikóért"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..
-
Olekgsxr
tag
Nagy PIROS PONT vargapdavidnak
Az alábbi miatt: [link]
Gyors, pontos,megbízható, segítőkész, és ráadásul házhoz vitte a gépet, az új gazdájának!
1000 köszönet érte! -
Xeonit
csendes tag
Nagy piros CSILLAG Ybron -nak. Aki töle vásárol az csak kiváló minőséget kap. Valamint megbízható értelmes, türelmes és szavatartó üzletfél. [Ezt] vásároltam töle és nagyon meg vagyok elégedve.
[ Módosította: philoxenia ]
Xeonit. Isten mondá: ''Legyen világosság!'' Chuck Norris mondá: ''mond, hogy kérem szépen!''
-
olisadebe
tag
Megemlítenék 1 rendes srácot Kutasz [link]önzetlenűl !minden érdek nélkül !ismeretlenűl ! egy hirdetett termékket a figyelmembe ajánlott, amit kerestem ! hirdettem és vásároltam volna meg....és még csak nem is ő hirdette !!!!hanem csak emlékezetből... és keresett meg ezután ... ilyen emberekkel lehetne több a hazánkban ..
köszönöm neki és piros pont[ Szerkesztve ]
-
jasonka
aktív tag
Jánoska26 "Főhuszár Úrnak" piros pont - jó tápot küldött jó áron - gondos csomagolás, korrekt, precíz lebonyolítás - KÖSZÖNET !
Hja kérem ! A Belváros !...
-
modern
aktív tag
Egy zsák pirospöttyöt adnék [Baloghjanos] kollégának a [táp]-ért.
Nagyon megbízható, és korrekt!
Csak ajánlani tudom!Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs