Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hermanyi

    őstag

    válasz joe979 #64778 üzenetére

    Én csak egy mezei hobby pecás vagyok semmi több . Versenyek egy része az engedélyem miatt kötelező . Olcsó belépő szinttel kezdetem én is ,csak egyre több ismerős lett a vízparton (válogatott kerettagok is idővel ) és volt szerencsém kipróbálni az ő általános és néha verseny cuccaikat is . Igy szembe ötlőtt a 2 felszerelésbeni különbség ,mind kényelemben mind használati és élvezeti értékben (verseny cucc ritkán élvezetes) . Vásároltam prémium termékeket is de nem tetszettek ,vagy nem álltak kezemre . A jelenlegi cuccaimmal viszont (rakost leszámítva ) 100% ig elégedett vagyok . Tudom nem olcsók de ezek megtetszettek . Hál istennek ma már megtehetem és amig nem igazán addig volt segítségem amiért a mai napig hálás is vagyok .
    Visszatérve nem biztos ,hogy mindenkinek a profi felső kategória csúcsa a jó . Azok nem nagyon torelálják a hibát ,és az akkor bizony nem olcsó, és lehet ,hogy kézre se álnak az illetőnek . Én nagyon szívesen oda adom szinte mindenkinek kipróbálásra amim van ha odajön ,hogy had nézzem már meg vagy próbáljam ki ha lent vagyok a vízen .
    Az ,hogy meg kinek mennyibe van a peca azt mindenki saját maga dönti el ,hogy mit tud és mit hajlandó rá költeni . Nekem tavaly szerintem 7 számjegyű volt , de abban volt 1 OB is ami önmagában brutálisan drága .
    Én azt vallom ,hogy mindenki próbáljon ki ha tud felső közép vagy netán tan felső kategóriás cuccokat ,hogy megtudja ,hogy mi a különbség . És onnantól rajta áll a dolog ,hogy vesz 3-4 Dart színvonalú dolgot vagy a 3-4 bot árából egy felső közép kategóriásat .

    freelanced Ha életedben nem pecáztál akkor az alapok kellenek . Spicc bot és tessék nekiállni snecizgetni kis keszegezni ,idővel a ponty kifogása sem lesz reménytelen vállalkozás vele . Megtanulsz kötéseket és az alapokat. A spicc botozásban szinte minden benne van . RSD rengeteg csatorna mindenhol eredményes tud lenni . Javasolt bot hossz 6m . Ha pontyozni szeretnél elkezdeni akkor a feeder mást nem tudok ajánlani . De az nem az én reszortom ebben a csoportban .

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Új hozzászólás Aktív témák