- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
fittness expressnek irtam hogy mikor kapna real gains-et:
nem kapnak és nem is lesz és volumass 35-öt a legkedveltebbet ajánlják helyette.
ennyire utálják az universalt vagy ennyire nyomják a scitec-et inkább?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Vandit.
addikt
...hát.A Real Geains régi cucc már,úgyhogy...
Nyomatni kell a szájteket úgy fest.Szerintem próbáld ki,amit ajánlottam.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Integra
titán
még semmit.
helyette leperkáltam a tf okj tandíjat...meg 2.2 kilóért 12rugót egy kicsit ordenáré drágának tartok..
és azt se tudom hirtelen hogy mennyi ideig tartana ki..
ha csak napi 2x1 kupakot tolok és nem többet, szerintem akkor se húzná ki egy hónapot.
azért ez igy vaskos..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Vandit.
addikt
Most melyikre gondolsz?Az ON,amit linkeltem az is elég 1 hónapra.
Kár,hogy a szájteket nem veszel,mert a vmas35 tényleg jó és az pont 1 havi adag.És olcsóbb is.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Most,pont akciós és elég 1 hónapra.
nmekem bejött a vmass 35,iagz én csak kondi mellé szedtem.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Integra
titán
aztán a fene se tudja miért ódzkodom a szájtektől.
annyi ilyen márka meg cucc van a piacon, a jóisten se tudja melyik milyen minőségi, hogy hol gyártják, milyen sufniban...
ez azért kitartana egy ideig...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Vandit.
addikt
Eleinte én csak szájteket nyomtam,mert nem ismertem mást.Volumas 20 volt az első cucc nekem az is bejött.
Aztán a 35-öt szedtem az is bejött.
Tavaly vettem ON fehérjét,mert elvileg az a legjobb.A Storm az nagyon jó,pláne a Shock Therapy-val.Megérzem a hiányát rendesen.
Jah ez pont 2 hónapra.Bár,ahogy tapasztaltam mindig több van benne picivel.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Integra
titán
a storm-mal nagyon elégedett vagyok, bár néha veszettül édesnek vagy keserűnek érzem, nemtom, szóval az ízét nem mindig komálom. megiszom, de mindig jut valami cifra eszembe ilyenkor
a shock therapy meg nem tömegnövelő mint ami nekem kéne, úgyhogy ezért az kiesik, de talán nem is annyira fontos.
az ON-t nem ismerem igazából, mondom, absz nem vagyok képben velük. nem autók vagy motorok.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Vandit.
addikt
A stormhoz kellet,hogy kapjál 1 adag Shock Therapy mintát.Azt megittad?Igaz,hogy nem tömegnövelő,de olyan energiát ad,hogy pörögni fogsz edzésen.Olyan jól bizserget és energizál.
Az ON a gyártó,olyan,mint a scitec.Elég jó.A storm íze nekem is néha necces,de megiszom,mert kell.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Integra
titán
nem kaptam, mert németországban vettem, mikor kint dolgoztam
nemtom hogy kell e ilyen bizsergető izé, megszenvedek én igy is úgy is, aztán ennyi
majd agyalok ezen az on vagy szájteken, nemtom.. melyik oldódik tejben jobban?DDD...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Vandit.
addikt
Az ON mindenképp jobban oldódik,de a VMass is jól. Nem csak bizserget,hanem pörget.KM edzésre kitűnő lenne szeritnem.Én is fogom edzés mellé tolni,ha végre lemennék már.
-
Integra
titán
nem kell. elhiszem hogy jó. tudom milyen mikor turbozod magad, hidd el..
de nekem igy jó, követem amennyire csak lehet a pavel dolgát ebben, egyél és menj edzeni. inkább jöjjön lassabban rám az izom, de az rajtam is marad, nem vagyok az a tipikus "leeresztős" típus[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
-
Integra
titán
tegnap kinyomtam egy military presst bal karra 24 kilossal. jó volt tudni, hogy nem puhányodtam el, régen ilyet nem tudtam igaz, jobb karral megvolt a 3 is... nagyon durva a különbség még a két oldalam között...
[ Szerkesztve ]
-
WISHENSEN
csendes tag
Sziasztok,
a swing es tarsai(szoval nem a nyomasok es tsai.) mint edzes mit kepvisel ? Anaerob intervallum vagy aerob ?Egy, ket, ha irany a BME nemzetkozi gazdalkodas vagy BCE gazdinfo. tuduuuutuududududuu
-
nofi
addikt
Hátha sikerül beindítani a topicot...
Szóval 22 éves vagyok, 72 kilóval, valamint egy átlagosnak mondható testalkattal. Persze ez így édeskevés adat, de körülbelül melyik kattlebell felelne meg nekem?
12-essel edzettem körülbelül 20 percig, alapgyakorlatokat meg tudtam csinálni, de gondoltam ha egy 8-assal kezdenék tovább edzhetnék és esetleg a későbbi gyakorlatoknál sem ütköznék akadályokbaXbox GT: nozsolt
-
Integra
titán
haliho
na szóval. 72 kg esetén maradj kezdésnek a 12 kg-nál, ha rendszeresen csinálod, meglepően hamar átfogsz váltani 16kg-os golyóra.
elején jobban fogsz izzadni, de nem javasolnám hogy vegyél magadnak 12-est, hamar kinövöd. (mondjuk izzadsz tovább is.. hehe)
merre laksz?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nofi
addikt
Én csak attól félek, hogy egyes gyakorlatok nem fognak menni, pl tricepszemmel a 12-est sem tudom kinyomni egyelőre, max egyszer... (a szakszavakat még nem sajátítottam el )
Ma írtam a tactical shopnak és van náluk minden súly, mondjuk csak Elite-széria van és mitnemondjak elég rendesen megkérik az árát Az izzadással nincs baj, mert főleg zsírégetés miatt lenne, aztán szintentartás és állóképességfejlesztés. 2 éve nekiestem a kondizásnak,de rájöttem, hogy hosszú távon nem az én világom és rohadjak meg képtelen vagyok minden nap turmixozni Szóval a Kettlebell filozófiája most egyből megtetszett, mert nem ez "egyél-igyál ezt meg azt ennyiért aztán robbantsd szét magad".
Amúgy Budaörsön lakom, de kb minden nap Bp levegőjét rontomXbox GT: nozsolt
-
End
csendes tag
Szia!
Beleszólnék én is, ha lehet...
Szerintem mindenképp kezdj el csoportba járni...a honlapon ott vannak a helyszínek és az edzők is, és javaslom maradj a 12-ésnél, majd megerősödsz.
Viszont, ha veszel, akkor tényleg 16-osat érdemes, mert mire vége a 3hónapos edzésnek, addigra pont jó is lesz. -
bmx powa
tag
Tegnap a pesti bringásfutár arcokkal számháborúztunk és a jászai mari téren volt a gyülekező, és eljött mellettünk egy kettlebelles
szerk.: úgyértem a kezében volt egy kettlebell
[ Szerkesztve ]
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
nofi
addikt
-
KBELL
csendes tag
Sziasztok,
Ha nem is tud valaki csoportba jarni, a kovetkezoket ajanlom.
Par maganora kereteben sajatitsa el az alapmozgasokat. Itt az instruktor nem csak tanitja a mozgast, de szemelyre szabottan tud edzestervet adni.
Amit az ember nyer vele:
- kizarja a serules lehetoseget
- szemelyre szabott edzestervet kap
- szakember tanitja be a technikat, ezaltal az edzes hatasa messze magasabb leszAmi a hatrany:
- penzbe kerul
- idot kell ra szanni
- fajni fog... -
Froclee
őstag
Nem tudom ezt linkelték-e már. [link]
-
Integra
titán
alaphangon egy darabbal.
vagy kettő kisebbel is.
szerintem bőven elég kezdésnek az egy golyó is.
a kettőben én inkább a flikflakozást, a jaszkarizást látom, amikor kezdőknek ezeket tanítják. vannak gyakorlatok ettől függetlenül amit párosan kell csinálni, de azok már nem kezdő gyakorlatok....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
minden golyózás előtt komoly izület átmozgatás van, izület olajozás, úgynevezett joint mobility. csak bemelegített izületekkel szabad dolgozni.
egyébként nem, nem jellemző, pont ez az egyik lényege, épp hogy ellenkezőleg.
helyes, pontos technikával nagyon jól javítható az izületek tűrőképessége.
nem véletlen használják egyre többen rehabilitációban is.
nekem soha semmi gondom nem volt.
igaz, a technikám is elég pontos már.
ezért érdemes egy 3 hónapos kurzust végig nyomni, hogy legalább az alapokat rendesen megtanuld, pontosan, felügyelett mellet, hogy folyamatosan korrigáljanak.
ha fáradásos sérülést nyelsz be pontatlan technika miatt, az szívás.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
End
csendes tag
Üdv!
Engem az érdekelne, hogy lehetne Elit szériára váltani annak, akinek Classicja van, de nincs lóvéja újakra?
-
pajinka
tag
Üdv mindenkinek!
Decemberben eltörtem a könyökömet (az olecranon vége törött le), műteni kellett. Korábban egyszer már szereztem rá ízületi sérülést, úgyhogy most már végképp nem az igazi. A derekam is elég ramaty (van gerincferdülés). Szabad-e így elkezdeni a kettlebellt?
Ha nem, tudtok valami mást javasolni? Régebben gyúrtam és futottam, de a futással le kellett állni, mert a bokaszalagom is háromszor szakadt. Most kb. két hete tolom a szobabicajt, és szeretnék a 26 éves koromra összeszedett 95 kilómról visszatérni az érettségiző 72-re.
Előre is köszönöm a segítséget!
♫ Trying hard now, it's so hard now, getting strong now, won't be long now... B.É.R.CS.A.R.O-V.
-
Palkó
tag
Sziasztok !
Ha valakinek lenne "kinőtt" 16kg-os golyója, örömmel átvenném.
Eddig anyának a 8 kilósával szórakoztam, de mostanra megnőtt az étvágyam (meg az arcom), váltani szeretnék.
Szóval akinek kedvező árú cucca van, kérem priviben keressen !Köszi mindenkinek: Palkó
Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest