Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csokicsibesz

    tag

    válasz Runner_fxr #72942 üzenetére

    A kerékpár boltok nem próbálkoznak különböző kapcsolt szolgáltatásokkal? pl. részletfizetés, biztosítás, valami szerviz kedvezmény csomag, stb.
    Szerintem az e-bikeok kapcsán nem lenne egy veszett ötlet valamilyen fajta hitelkonstrukció alkalmazása. Az emberek nagy része mind úgy veszi a nagy értékű telefonokat, tv-ket, fényképezőgépeket, mindenféle dolgokat.
    Ha sikerül valamelyik nagyobb biztosítóval megegyezni akkor a kerékpár biztosítási díjból és valamennyit a szerződést megkötésben segédkező fél kap meg.
    Lehet sokat számítana ha azt látnák az emberek egy több százezer forintos bringa esetén, hogy otthagyja annak x százalékát a vásárláskor a többit pedig havonta fizeti meg.
    Mondjuk eladói oldalon nem tudom, hogy kell a nagykerrel rendezni a dolgokat stb. Szóval lehet teljesen hülyeség is amit mondok, mert a bevétel- kiadási oldal olyan szinten felborulna, hogy nem lehetne újabb készleteket berendelni.
    Sajnos jelenleg Magyarországon nagyon nehéz jól működő vállalkozást felépíteni és azt nyereségesen működtetni, nagyon sok a buktató, magasak az elvárások, kevés az állami segítség a rendszerben való eligazodáshoz stb.

Új hozzászólás Aktív témák