Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    A téli túrázásoknál hiába takarítgattam meg kentem állandóan, berozsdásodott egy kicsit a lánc. Már 2. alkalommal fújtam be wd40-el, és töröltem át, csak nem tűnik el, többnyire a lánc belső szemei közül.
    Arra gondoltam hogy benzinbe áztatom 1 fél napra, vagy ameddig el nem párolog... elég kevés infó van erről a neten, árthatok ezzel különösebben a láncnak?

    Hátsó fogaskoszorúval mi legyen? Drótkefével összekaristolnám nagyon?

    Másik kérdés:

    Sajnos, elég érzékennyé vált a térdem, és habár nem fáj tekerés közben, akkor sem ha nagyon erőltetem, mégis fura érzés hogy érzem hogy van :))) Normálisan nem kellene érezzünk semmit sem a térdünknél, legalább is a bal térdemről eddig még nem hallottam :) Szóval az lenne a kérdés, hogy ezek a térdszorítók, mire lettek kitalálva? Egyszer már kipróbáltam, és kicsit ura érzés volt. De lehet csak azért mert eléggé szorított, és az intenzívebb volt mint az a sima tompa bizsergés ami amúgy lenni szokott.

    Ha érdemes használni, akkor minden tekerésnél, vagy csak ha komolyabb tempót szeretnék tartani... Ha túl sokat használom, nem fogom megszokni, és utána nélküle már nem is tudok majd bringázni?

    Köszönöm

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák