Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fjudors

    aktív tag

    válasz McNamara #47848 üzenetére

    ha tetszik és kényelmes, vedd meg...nem rosszabb, és nem másabb, mint a többi. a vázra 15 év garancia van elviekben, és én eddig nem tapasztaltam garanciális ügyintézési problémát (nem ezzel a kerékpárral)
    itt is, mint mindenhol, az adott bolt eladóin múlik. nekem az "elődje" van , de vásárlás után a hajtóműre ráhúztam a biztonság kedvéért...sajnos, sokszor a gyári összeszerelésre az üzletbe nem mindig húznak rá, nem állítják be rendesen..kínos, ha lelazul a hajtókar.

    én télen-nyáron használom, alapból cseréltem a nyeregcsövet, pedált, külsőket.fékpofákat cseréltem idén, megkoptak, illetve komolyabra
    az agyakon gondolkodok, hogy szétszedem, kitisztítom, de még mindig kigurul a világból is..pedig én minden nap használom. tavaly május óta csak kenni kellett, más gondom nem volt vele, pedig át szoktam nézni, de eddig semmi nem szállt el rajta..a villa egy okádék.

    városi közlekedésre, földutakra megfelel... én közlekedésre használom, de nem igazán nézem, min megyek át...ha lezúzom anyaghiba miatt, visszaviszem, vagy veszek másikat.normál felhasználásra szánt mtb, én 94 kg-val rendesen megyek vele városban, padkázok, ugratok.eddig bírja

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák