Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz viko81 #39384 üzenetére

    Köszi az összefoglalót! :R

    Azt tudom hogy a Lugano belépőszintű gumi ezért is szeretnék komolyabbat (ezzel volt gyárilag szerelve a Focus).
    Contit 36 euró/db-ért néztem a Rose oldaláról, nem egy olcsó típus de úgy vagyok vele hogy ki akarom próbálni mennyivel jobb egy ilyen top gumi mint egy belépő és nem sajnálom rá a pénzt. A Zondára meg ha végre megveszem pláne nem tennék alap gumit.
    Ha minden jól megy nyárra az lesz a felállás hogy a Schwalbe Lugano 23-asok lesznek a mostani gyári Mach1 felnin és a Zonda lesz szerelve a 25-ös Conti GP4000-ekkel. És így lesz két szett kerekem gumival (a Mach amolyan edző/tartalék státuszban).
    Egyébként a Contiból a reflexcsíkos változatot nézegetem, van szerintetek annak értelme? Látszik annyira mintha prizma lenne a keréken?

    Tothgera30: félreértettél. Pont hogy 23mm-ről akarok 25mm-re váltan és nem kisebbre. 82 kilóm mellé a 25-ös tuti jobb lenne ahogy olvasgattam a témában.

    r3dsnake: Bikefun Airforce One pumpám van, anno olyan 5-6000 Ft-ért vettem, alu testes és ha jól rémlik 11 barig tud fújni. Én ezt használoma bringámhoz is (8-8,5 bart nyomok bele) meg a fejet megfordítva a kocsimat is ezzel fújom. :K

    Més que un club!

Új hozzászólás Aktív témák