Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fjudors

    aktív tag

    válasz footy #39023 üzenetére

    ne hallgass a megalomániásokra..tekerni mindegyiket ugyanúgy kell
    hobbi felhasználásra érdemes venni egy alapot, amiben a nem megfelelő alkatrészeket lehet idővel cserélni
    hobbira szerintem a marokváltó megfelelőbb, nehzebben sérül, ráadásul az elsőt nem is nagyon kell utánállítgatni...slx,xt, stb kategóriának nincs jelentősége, az terhelés alatti váltásra kell figyelni
    villa nincs normális 220e alatt...de ha egy 80e-s gépbe belerakod a 40e-s villát, még mindig olcsóbb
    zárható villa csak min hidraulikus és kormányról vezérelt, különben nincs értelme
    vannak használható gépek olcsóbban is:
    példa 1 vagy drágábban esetleg még drágábban

    márkahűség, meg rongyrázás...garancia mindre van, és sokszor egy multinál különbül állnak hozzá a garanciához, mint a kis boltokban. szvsz érdemes új gépet venni, az más, mint egy idegen által lelakott valami..

    ezt is érdemes megnézni , sokszor lehet érdekes dolgokat találni

    vígan lehet 100 e alatt kerékpárt találni, amivel el lehet tekergetni
    inkább arra készülj, lesz még 20-30e-s kiadásod: lámpa, pedál?nyereg? defektvédelem,külső köpenyek, pumpa,belső tartalékba,stb..

    figyelni kell az akciókat, de gyakorlatban hobbi felhasználásra bőven lehet 50e-ért is venni egy alapot (pl Hauser grizzly) a lényeg: ki kell választani azt a pár megfelelő típust, és megkeresni, hol van akcióban pl régebbi évjárat vaaaagy egyedi akciókat megnézni, de ott kompromisszum lesz. az alapot át lehet építeni, de hobbira tök felesleges 40e-s hajtás, amikor a prowheel is elmegy pár ezer km-t

    én is eljárok a nagyáruházi ócskavasammal , teljesen megfelel városi közlekedésre, nem sport, hegyi versenyzésre. mindent lehet cserélni, de kezdésnek felesleges a legdrágábbat megvenni..minek? a váz is cserélhető, de nem mindegy, kinek a felirata van rajta?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák