Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    válasz razzorr #32906 üzenetére

    Fogalmuk sincs, hogy az egészségügyi ellátások összege mérhetően a károsanyag-kibocsájtás miatt többszöröződik a "gázosabb" helyeken, az autók miatt. A bringa az a városoknak nem hogy nem kerül pénzébe, hanem egyenesen és több szempontból jövedelmező (az autó ezáltali elhagyása, tisztább levegő, mozgás, egészség, városkép, turizmus stb.). A fejlett városok ismérve a sok bringás.

    Az egyik ilyen agyatlan kapcsán vicces szori volt, mikor a pirosnál áll az ürge, éjszaka, sehol senki, de azért rámdudál, mikor elhúzok keresztbe (még csak nem is előtte). Visszamutatok, hisz nem akadályoztam semmiben Mr. Madafakát. Erre felszívja magát a barátnője oldalán, és üldözőbe vesz. 2 fa közt álltam meg (hogy rámgurulni azért ne tudjon), és mire kiszállt, előhúztam a 4 kilós láncom. Lépett egyet, én felemeltem. Azon nyomban kúszott is vissza a kocsijába. :D

    A másik, amikor a részeg gyalogos gyökerek ijesztgetni próbálnak. Csinálták már veletek? Amikor azt sem értik, mit gurizhet az ürge azon a ritkán látott vicces járgányon, és ezt így dolgozzák fel... Az különösen szokott zavarni, amikor lányokkal művelik e hatalmas poént. Előttem játszódott le, hogy a lány majdnem felborult a belépéstől és ráordítástól. Én csak elgurultam mellettük, 30 m után visszafordulás, 25 km/h lendület, lendítés (2+ méteres a fesztávom btw), és ment a nyakas, az ürge összerogyva ottmaradt az aszfalton. Utána mentem be csak a városba, és hazatértem után is bizsergett a tenyerem (kb. 4 óra elteltével). Jóleső néha az ilyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák