Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Hasaggymeg #279708 üzenetére

    Annyibol jo a Z2, hogy nem pusztit le. Anatomiajat kell erteni, miert jobb a szivnek a folyamatos <=140 koruli pulzus. :) MTB -n ellenben ezt piszok nehez betartani, nagyon edzesben kell hozza lenned. Azert orszagutin szerintem tok jol kontrollalhato. A futast mar nem is mondom... Az outizas egyebkent is sivar es unalmas. Vagy hova tovabb, ott a gorgozes. Soha nem tudnam csinalni.
    MTB meg adrenalin bomba, ott meghalsz minden meteren, ha komolyan tolod, de meg a szint nelkuli tekeres/ereszkedes is lekot, lefoglal, ha jo osvenyen mesz.

    Egy Z2 -es edzes utan, menjel akar 5 oran at folyamat, masnap hasznalhato maradsz, bevetesre keszen.(leszamitva a segged, amit feltor az ules) De pl. 170 -es pulzussal vegigtolni ugyan igy 5 orat...masnap nem tud az ember labra allni. :D Volt futotarsam most futott vegig egy maratont, szegenynek 174 volt az atlagpulzusa, de vegigtolta. Kihagyta az alapozast, felkeszuletlen volt, meg a formaja is rossz volt. Tegnap nem tudott labra allni, es piszok rossz volt a kozerzete. Ott azert a test pusztitotta magat szepen a kozel 5 ora alatt.

    Zoliwrc -nek valszeg megvan egy boduletes alap allokepessege, amire epithet. Ez szerintem mindenkire igaz, aki szunet nelkul, folyamatosan sportol.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák