Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csokicsibesz

    tag

    válasz mauimagic #265158 üzenetére

    Igazából a frissítéseknek azért szokott értelme lenni, mert azért vannak tervezési hibák, pl. az előző generációs Luxnál a felfüggesztésben lévő link nem volt jó megtervezve és tört. Ezt a Canyon javította az új generációnál és akinek a régebbiben ez eltörik ez az elem az kap a helyére egy újat.

    Lehet még javítani kábel elvezetésen, vagy éppen BB-nél el lehetne hagyni a pressfit-et, láncvilla hosszon lehet csiszolgatni, esetleg a felfüggesztés karakterisztikáján. Ennek a longer, slackernek is van egy vége szerintem.

    Olvasgatok angol nyelvű forumokat, ott pl. az elől-hátul 120mm mozgó Specialized Epic Evo az etalon bringa. De szerintem ott a monti az inkább ilyen trail jellegű bringázást jelent, míg szerintem nálunk inkább fitness orientált a történet.

    500-600 méter magas hegyekre szerintem felesleges 100mm felé menni rugózásban, mert elég limitáltan tudod kihasználni. Nyilván a nagyobb rugóutban benne van, hogy kevésbé kell figyelni mert a bringa megoldja, elnéztél egy követ, na bumm 140mm-es villa lenyeli és szevasz.
    Itt nincsenek fél órás lejtőzések meg szipi-szuper trail rendszer. Az enduros meg DH-s arcoknak van pár épített pályája, amin 1-2 perc alatt leérnek, meg vannak az erdei túrautak és csók.

Új hozzászólás Aktív témák