Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beri

    addikt

    válasz Jofi81 #198990 üzenetére

    Én se vagyok túl edzett, ~95 kiló vagyok, 40x32 a legrövidebb áttétel nálam, és a gyalogos felüljáróra is úgy tekerek fel, hogy lendület nélkül se kellett még a legnagyobb fogaskerék hátul. Lehet el kéne mennem valami hegyek közé tekerni, hogy megtudjam én is, hol lakik az úristen :DDD
    Mekkora pedálfordulattal mész? 28x30 60-as pedállal csak ~6.7km/h, az alig több mint a gyalogtempó és ennél pörgethetsz lassabban is, az sem kéne, hogy gond legyen. Rövidíthetsz az áttételeden (ha az első 28-at cseréled 22-re, az nagyobb különbség, mintha a hátsó 30-at 34-re), de szerintem nem kéne, hogy szükség legyen rá.
    Ne értsd félre, nem kötekedni akarok, csak szerintem óvatosan, tartalékolva a falon is fel lehet mászni azzal az áttétellel, amid van (terepen nyilván más tud lenni a matek, de közúton nem lehet baj). Én arra tippelek, hogy a domb elején ellövöd az összes puskaport és a tetejére elfogy a kraft. Soha ne menj max power közelébe, csak tartsd az óvatos, egyenletes, kényelmes fordulatot. Koncentrálj arra, hogy ne pattogj a nyeregben, szép köröket menjen a lábad, stb. Az se hátrány, ha jó helyen van az ülés, hogy a lehető legoptimálisabban tudjál erőt átvinni.

    eladó Aromamizer RDTA V1

Új hozzászólás Aktív témák