Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • J.C.G.

    aktív tag

    Minap szembe jött egy [ Pearl Izumi X-Alp Flow] hírlevél 50% kedvezménnyel, gondoltam kipróbálom milyen, úgy is kell valami, ha jön a jobbidő. Méret ügyileg szerencsém volt, pont az Adidas méretezését használja. Amikor fel akartam venni, kiderült, ez valami nagyon alacsony rüszttel rendelkezik, majdnem teljesen ki kellett bontani a fűzőket. Jó szorosan körül öleli a lábat, kényelmes és könnyű darab. A talpa elég merevnek tűnik, de sétálni is kényelmes benne így első blikkre. Ha jó idő lesz majd kiderül. Ja a fűzőt nem tudom betenni a neki fenntartott gumi rész alá, hogy ne oldódjon ki a kötés.

    Jött még Kínából pár dolog pl. egy North 2020 Winter Jacket amit sajnálok, hogy a feliratok rajta vannak, elég lett volna a dizájnt koppintaniuk. Egyelőre tartok tőle. Szélálló lesz, hideget mennyire tartja kint? Vízlepergetést nem tud, vagyis de, pont annyira mint egy Endura DWR.

    Aztán jött egy [szemüveg] is. Fura nekem, mert kitakarja a szemöldököm és alul meg zavar picit a kilátásban. Valószínűleg kidobott pénz, bár még nem voltam benne sehol. Ha feltolom, akkor túl közel van a szememhez, amikor előrébb húzom, olyan mint, ha lötyögne. És akkor még van a myopia keret hozzá amit be se tettem.

    [Ez] a tartókonzol is megérkezett. Van egy kis holtjátéka a Rider15 órámmal, majd kiderül terepen ez is, nem szeretném elhagyni az órát.

Új hozzászólás Aktív témák