Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz maximilian4 #174835 üzenetére

    Nekem ugye Edge Explore-om van, nem tudom, ugyanaz a szoftver-e. Beállíthatod, milyen utakra vigyen, aszfaltos, nem aszfaltos, ösvény, főút, komp, ilyenek vannak benne.

    Sajnos nem a legfrissebb a térkép (tényleg, meg kellene próbálnom frissíteni, mert azzal még nem próbálkoztam), engem akart már felvinni 2x2-es gyorsforgalmira. Az tény, hogy kerékpárral behajtani tilos tábla nem volt, meg hivatalosan nem is autóút, na de na...

    Amit még hiányolok belőle, hogy nem tud olyat, hogy kerékpárút. Visz rajta, de nekem az országúti miatt be van állítva, hogy csak aszfalton vigyen, és jártam már úgy, hogy volt egy 50m-es graveles rész, ami miatt csináltatni akart velem egy több km-es kerülőt. Ha nem ismered a környéket, ilyenekkel eléggé be tud szopatni. Ha meg bekapcsolom, hogy nem csak aszfaltozott úton mennék, jöhetnek ösvények is, akkor meg egyszercsak egy 10+ %-os köves-gyökeres ereszkedőn találom magam, ami országútival annyira nem vicces. Felénk elég kiterjedt, és jól kiépített bringaút-hálózat van, jó lenne, ha meg lehetne adni neki, hogy vigyen végig az R4-en, vagy a Nidda Radwegen, de ezt sajnos max manuálisan tudom megcsinálni, vagy letölteni, útvonalfájlként. Ráadásul mindegyikben vannak burkolatlan, de amúgy jó minőségű szakaszok.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák