Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Massmurderer

    őstag

    válasz Maximum1 #158534 üzenetére

    Hát én nem értem amúgy az egészet."A koronavírus-járvány miatt kijárási korlátozást rendelnek el Magyarország egész területén március 28. és április 11. között. A korlátozás alatt csak kivételes esetben hagyhatják el az otthonukat az emberek" Ez volt a cikke lején.Na most ha én elmegyek tekerni egyet az erdöbe,az úgye nem kivételes esettnek birálható.
    "Egyéni szabadidős sporttevékenység, szabadidős célú gyalogos közlekedés külterületen, valamint a települések belterületén – lehetőség szerint a zöldterületeken – pedig egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal a megkötéssel, hogy másoktól itt is meg kell tartani a legalább 1,5 méteres távolságot."

    "Bevezetnek egy olyan korlátozást is, hogy “saját és családja érdekében a 65. életévét betöltött személy az élelmiszerüzletet, drogériát, piacot vagy gyógyszertárat 9.00 óra és 12.00 óra közötti időben látogathatja” csak. Ebben az idősávban a 65 évnél fiatalabbak nem lehetnek ezekben az üzletekben az eladókat kivéve." Szóval,ha én du 1 felé elmegyek tekerni,senki,semmiért nem köthet ezek szerint bele?

Új hozzászólás Aktív témák