Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz maximilian4 #146765 üzenetére

    pont ebben a témában akartam kérdezni tapasztaltabbaktól:
    Úgy érzem, hogy egyre jobban csapatom a lefeléken, meg azt élvezem egyre jobban (szóval már inkább a feltekerek a hegyre, hogy lejöhessek onnan vonal mozgat meg, persze a normál monti keretei között, szóval semmi nagyobb letörés meg ugrás, csak kanyargós, erdei ösvények.
    Viszont ahol köves, gyökeres részek vannak, ott 2 kérdés merül fel bennem:
    1. Ti hogy fékeztek, mikor mondjuk a kanyar előtti meredek rész a köves, gyökeres, ahová nagy sebességgel érkezel be, és ott kéne lassítani? Ha a kövek, gyökerek megemelik a hátsó kereket, a levegőben ugye simán blokkolja a kereket a fék, és leérkezéskor elég kellemetlen érzés, meg gondolom nem is jó blokkolt kerékkel földet érni. Viszont fékezni meg kell, hogy be tudjam venni a kanyart. Tanácsok?
    2. Hasonló talaj, fém platform pedál, kis szegecsekkel, és egy Nike Pegasus air32 futócipő, amiben tekerek, de ezeknél a körülményeknél sokszor előrecsúszik, oldalra csúszik rajta a lábam. Milyen cipőt ajánlotok? SPD-zni nem szeretnék, esetleg valami olyan talpú cipő, amibe jobban belemarnak a szegecsek?

    :R

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák