Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz Colos1 #133999 üzenetére

    Az átlépési magasságot valóban nehéz megmérni,egyedül majdnem lehetetlen,mert hát a lágy szövetbe kell bepréselni azt a mércét,a fájdalom 6áráig,ahol 1-2 cm már elmehet ide,vagy oda.
    Sárvédőt nem értem,hiszen úszni és sétálni sem sárban sem esőben nem szándékozol,de hát kinek a pap,kinek a papné,agydinamósat,ugyanakkor,ha még lámpa sem kell neked,teljesen fölösleges kiadás és súly cipelni,nem beszélve arról,hogy mennyire rontja a kerékpár súlyeloszlását.

    +(#134003) itouchfan...Mert a 26" kihalófélben levő fajok listáján van,nincs fejlesztés,egyre kisebb lesz a gumi és teleszkóp választék hozzá,ugyanakkor...ha egy átlagnál kisebb ember vagy még jó ideig el lehet evickélni a 26"-tól menekülők által hátrahagyott,vagy árukészleten ragadt darabok között,melyek jóval valós értékük alatt megkaphatók.Ez is egy alternatíva,egy alacsonyabb embernek teljesen jól áll a >2" gumikkal szerelt kerékpár.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák