Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Ha esetleg valaki termo kulacsot keres, mindenképp kerülje el ezt Camelbak PODIUM® BIG CHILL
    Ja meg úgy egyébként is kerülje az camelbak kulacsokat Insulated felirattal.

    SEMMI értelme nincs, csak nehezebb tőle és nem is látod mennyi nedv van még benne. Nyáron teszteltem ugyan azon a bringán egy sima camelbak kulaccsal, kb ugyan annyira melegedett, VISZONT hazafelé, már melegebb volt az izolált modell, mert sütött a nap és befülledt v felmelegedett az oldalfala. A kupakot lecsavarva az ujjamat beledugva melegebb volt benne mint a levegő hőmérséklete.
    A sima kulacsot lehet hűtött kicsit a menetszél v nem tudom, de az 4 óra után sem volt annyira meleg.

    Mellesleg a kulacs csutora része nagyon tetszik, gumis, és könnyed adagolható, nem veri ki a fogad még rázós terepen sem, hátránya hogy szinte szándékosan vájtak rajta egy koszfogó ívet belül, amit nem lehet takarítani.

    1 szezont használtam az izolált modellt is, és az alján megjelentek a gombák : ( a sima modell másfél éves és szuper tiszta.

    Ez lehet hasznosabb lett volna a karácsonyi akciók előtt, de akartam pár képet is lőni róla, csak nagyon lusta vagyok : )) , de mivel most felmerült a téma, megosztottam, hátha valakinek segít

    (#125756) Hasaggymeg
    Most látom hogy a nyeregnél gyors kioldód van, az meg minek? Ha nem ugrálsz, v egykerekezel állandóan, és már sikerült belődd a megfelelő magasságot miért nem fixálod egy szép kék gyűrűvel?
    Nekem is a kék van, és jól mutat a csiszolt rész a kékkel a fekete vázon.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák