Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #119038 üzenetére

    Komolyan nincs telód a navigációhoz? Atya ég, pont tegnap örültem magamnak, meg ennek az egész technikának, mert azon agyaltam, hogy mekkora szopás lenne komoot/ vagy más navi app nélkül egyedül túrázni. Egy teljesen más világ lenne, alig mernék bevállalni nagyobb túrákat, ki tudja vezet-e valahova x,y ösvény.
    Ezzel is sokszor letérek az útról, mert nincs mindig előttem, de még soha meg sem fordult a fejemben, hogy valami ösvényt nem merek bevállalni, mert nem tudom hova visz, és neh eltévedjek.

    Persze ha te nagyon bonyolult helyeken mész, ahol hamar le lehet térni az útról, egy telefon sem oldja meg(hacsak nem pattintod fel a kijelzőre, de ki tudja ezt mennyire szeretik, rázós utakon) de mindenképp óriási biztonságérzetet ad, hogy tudod, bármi van, pontosan be tudja lőni merre vagy, és hogy tudsz kijutni leggyorsabban... na meg ott a strava :P

    Jelenleg best buy xiaomi redmi 4x, emagon olcsó pénz, ahhoz képest hogy 2 évig nem lesz vele gond. Megbízható telefonok, sok féle tokkal, és képernyővédő opcióval, garanciáztatni is lehet itthon, sokan kínai apple-nek mondják :))

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák