- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Feltalálni feltaláltam, nem volt nehéz, ki volt táblázva, de az erdőben lefelé már gondban voltam. Eltévedtem. Lehet röhögni.
Igazi pesti gyerek vagyok, ha már nincs megfelelően jelölve az út eltévedek.Valaki lenne olyan szíves (dqdb?) segítene? Azt az utat keresem ami János-hegytől Normafáig (talán sárga jelzés? ) és ott le azon a zöld jelzésen. Végig terep.
Légyszi jelzéseket mondj, ne térkép jelölést, mert nem fogok minden kereszteződésnél megállni.
A poén az volt az egészben, hogy amerre emlékeztem megy a sárga ott ilyen kék nyíl jelzés volt egyedül, a másik amire még emlékszek a kút után a piros jelzés, az hová is vezet?Ne haragudjatok, aki már 1001x járt arra, de én 2 éve utoljára és erdőben én amúgy is duplán bajban vagyok.
TRACK
A mai nap szavakban:
Végig bírtam szusszal, megállás nélkül! Meglepődtem! Pedig nem is hegyeztem, csak alapoztam. Nagyon érzem most már. Kötelező lesz mostantól heti 2-3x hegyi edzés, montival terepen, a többi meg aszfalton Scottal.
Azért meg kellett volna állnom vizet vételezni a kútnál, mert bevallom férfiasan, a János-hegyi kilátó úton felfelé utolsó 50 m-en meg kellett állnom.
De azért így is büszke vagyok magamra, sikerült olyat elérnem, amit nem gondoltam volna! Megállás nélkül végigtolni, ott ahol régen minimum 5x meg kellett állni, ez már haladás!
Régen meg immel ámmal csináltam a biciklizést, 1 héten 2x...
Idén, mint láthatjátok komolyan eltökéltem magam, össze kell magamat szednem![ Szerkesztve ]
undefined
-
sanzi89
addikt
válasz ledgeri #30426 üzenetére
Fekete Blackburn vezeték nélküli kilométeróráról annyi vélemény, hogy ha tűző napon tekerés után megállunk majd elindulunk nem mér. Pár perc kell árnyékban, hogy "lehűljön". Ha nem állunk meg akkor a menetszél elég, de ha megállunk K.O. lesz a gépnek. Ez elég kiábrándító...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
ludsimon
veterán
Ilyen szerviz nekem is kell... vagyis nem szerviz.... hanem....
undefined
-
rii
nagyúr
ma itt ki volt feszítve egy fekete szigetelő szalag, nyak magasságban
egy kisgyermekes apuka lett volna az áldozat, de észrevette és megállt előtte ....
nem mondok semmit, egyszerűen nincs rá szó
112-t hívtam, azt mondták a szavakon túl értelme sincs bejelenteni ...figyelni kék'
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Toomy
senior tag
válasz ludsimon #30451 üzenetére
"Idén, mint láthatjátok komolyan eltökéltem magam, össze kell magamat szednem!"
Igen, de akkor ne csak mond, izé írd! Kevesebbet kopogtasd a bill-t, bár akkor nem léptettek volna elő közösségépítővé. Ha 2napig nem nézem itt a fórumot, utána már nagyon nehezen szánom rá magam hogy végignyálazzam a -nem ritka- 200 hsz-t.
Én pl. -meg sokan mások- megyek reggel is és este is. Nap közben inkább hanyagolom. amióta kedden eldurrant az orrom tekerés közben a közel 40 fokban.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Én is ma gondolkoztam el ezen! De akkor felborulna az egész!
Mert montizás kellene először, utána délután, este alapozás.
Nem jön össze a kettő.
Nekem éjjel nagyobb kihívás meg igazából Te nem tudod milyen jó érzés 600 lumennel hasítani az erdőben, oldalra nézve felvillan 2-3 szempár.
Nagyon nagy feeling az egész.Fordítva már nem menne. Alapozás után montizás. Kivenné az alapozás azt ami a végén kilátónál elfogyna.
Na persze Te könnyen beszélsz! Idén már vagy 8000 km-t tekertél, én meg csak 4500 km-t.
Épp azon morfondíroztam, nagyon jó lenne 25 éves korig 100 ezer km-t beletenni a lábamba.
De ez csak rajtam múlik tudom.Akkor azt hiszem azt mondanám, alakul az erő, most meg még csak gyerekcipőben járok.
Persze majd olyan 20 ezer kilométer után már érezni fogom a változást.Évi 25 ezer km-t jelentene, ha a 100 ezer a cél.
Na de majd úgy is alakul. 15 ezer km után már úgy fog menni a 200 km, mint most a 60 km.
Fokozatosságot tartom be, az a lényeg! Én nem fogok annyit idén menni, szerintem olyan 10 ezer meglesz idén, de több nem valószínű.[ Szerkesztve ]
undefined
-
szki
őstag
válasz ludsimon #30457 üzenetére
Nem csak a tekert kilométer számít, hanem annak a mikéntje is. A keresztedzések is fontosak. A táplálkozás se mindegy, a regeneráció, az alvásidő, stb. És persze a genetika sok mindent meghatároz. Meg persze nem mindenki egészséges ám a sporthoz... A bicaj, azaz a technika alig számít az edzettség fejlesztésében. Az csak a versenyeknél fontos (szerintem).
Ott Bp.-en fordulj szakember edzőhöz, aki segít! Most még tekerhetsz eleget a felsőfokú tanulmányok, és csajozások mellett. Később majd megtudod, hogy a gyerekek, asszony, ház, munka, haverok után jöhet csak a hobbi sport. Vagyis nem lesz rá idő[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sajnos nekem sem kell morfondiroznom, hogy tekerjek-e napkozben. Dolgozom. Most ol. a vonaton ulok, hazafele menet a melohelyrol. Es a 7vegere jon az eso. hogy fogok igy tekerni?!.. megint szobabicaj lesz...
Hogyan lehet ehez az "énmegyek" alkalmazáshoz hozzajutni?
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #30456 üzenetére
Esetleg Lenti környékén szállást foglalni? És akkor nem kéne centizgetni.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
törölt tag
sziasztok,
olyan ülést hol tudok venni, amelyiknek lyukas a közepe?
jó lenne minél olcsóbban, használt is jó, ha van valakinek.
egy mountain bike-ra kellene.szerk: egészségügyi gondok miatt kell
[ Szerkesztve ]
-
Tizedes1
aktív tag
Bringások!
Hol van a kutya elásva ennél a bringánál?
9,5 kilós országúti cirkáló eladó -
rétisün
veterán
válasz belaazallat #30462 üzenetére
ez inkább Cathfaern-t érinti, én legrosszabb esetben elgurulok lentiig....meg haza.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dqdb
nagyúr
válasz #51736960 #30463 üzenetére
A Selle Italia összes olyan nyerge ilyen, aminek a nevében szerepel a Flow szó. A legtöbb Specialized nyereg szintén ilyen, Selle SMP-ből pedig az összes. Ezek közül a legnagyobb középső vágással a Selle SMP-k rendelkeznek (itt szinte nem is vágásnak nevezhető, hanem egy keret maga a nyereg). Másik, mint például a WTB, nem gyártanak kivágott nyerget, hanem extra mély középső vájattal kísérleteznek. Egy valami azonban közös a középen lyukas vagy mély vájatú nyergekben: a húzósabb árkategóriát képviselik. Pontos árakat nem néztem most, de kicsi az esélye, hogy 15e alatt találsz neked megfelelő darabot (például a Selle SMP többünk által is megelégedéssel használt legolcsóbb MTB nyerge, a Hybrid 20e).
Kényelmesek tudnak lenni ezek a nyergek, de
1. körülbelül 7-8 fok alatt nem tanácsos őket használni, mert könnyen felfázhatsz az alulról is érkező menetszél miatt (én a hidegebb hónapokban ezért egy másik nyerget használok)
2. esőben sárvédő nélkül nem az igaziak, 2-3 perc után úgy fogod érezni magad, mintha egy pocsolyában ülnél (vagy van hátsó sárvédő a bringán, vagy egy nyeregre húzható méretű nejlonzacskó van nálam vész esetére)Doki-HUN1978: ó, létezik tényleg megfizethető árú vágott nyereg, ilyennel sem találkoztam még.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
rétisün
veterán
válasz Tizedes1 #30464 üzenetére
nem tudom, mire gondolsz (túl olcsó?) de valahogy nagyon aránytalan az egész bicaj. vagy csal a kép, vagy nagyon nagy méret, ezt ugye nem lehet tudni, mert méretet nem ír az eladó.
vagy csak eladni szeretné (akár ennyiért is) nem hónapokig hirdetgetni.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #30451 üzenetére
Azt az utat keresem ami János-hegytől Normafáig (talán sárga jelzés? ) és ott le azon a zöld jelzésen. Végig terep.
Ebben nem tudok segíteni, én is csak egyszer mentem le ott még veled, és amargo vezetett bennünket a sötétben, a jelzéseket nem figyeltem (térkép alapján a zöld keresztre tippelnék, mert majdnem a sípályán mentünk le véletlenül, és ez a jelzés megy arra). Én általában valahogyan felmegyek a hegyre és mindig Hűvösvölgy felé megyek le.Felfelé aszfaltos opció a Zugligeti úton felfelé mászás, Béla király út, aztán vagy Normafa felől érek fel a fogaskerekűt némileg követve, vagy a Mátyás király úton haladva becsatlakozom az általad választott szerpentinbe. Terepes opció az Árnyas út, Budakeszi út melletti turistaút, aztán a szerpentin helyett a sárga jelzés. Ha aszfalton, de durvábbat szeretnél, akkor Diós árok, és csatlakozz az Előzd meg a fogaskerekűt! mozgalomhoz Ez 4 km és 325 méternyi szint, a HHH aszfalton 6,4 km és 400 méternyi szint.
Lefelé vagy a sárgán megyek Szépjuhásznéig, vagy nagy turistaforgalom esetén aszfalton, onnan sárga tovább Hűvösvölgybe (opcionális Hárs-hegy körrel-körökkel a zöld kör jelzésen). Hűvösvölgyből a Szipka utcának nevezett erdei úton lehet terepen száguldozni a Páfrány útig.
Mind a JH, mind a HHH teljesíthető megállás nélkül, csak a tempó a kérdés, én az idei állapotommal nagyon csalódott lennék, ha a saját tempómban haladva nem jönne össze a kettő közül bármelyik megállás nélkül. Ebben az évben még csak egyszer jártam a János-hegyen, akkor a Budakeszi út-Zugligeti út sarkán lévő jelzőlámpától nem álltam meg az Eötvös utcai rétesesig (a kilátóhoz felvezető rövid út szerintem is szadista, nekem is 10 méter szokott hiányozni). A HHH-t a kisebb autós- és gyalogosforgalom miatt jobban kedvelem, valamint a mászás jelentős részében nappal is van árnyék, ott az elmúlt 2 hónapban már többször jártam, mint az előző 3 évben összesen.
rétisün: 26-os felniket ír, szóval ez egy összetákolt gnóm bringa, kész csoda, hogy nem ér le a hajtókar. Ilyen arányokat 65-70 cm-es váz esetén lehetne összehozni 28"-as kerékkel.
Doki-HUN1978: a fenti tapasztalatokat egy Selle SMP Hybrid nyereggel szereztem, egy kisebb kivágás esetén egyik sem jelentkezik valószínűleg ennyire durván, az általad linkelt nyergen lévő lyuk közelében nincsen ennek.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Ezt ismeritek:opencyclemap?
Mivel látom szükséges, ezért ezt is ismételten belinkelem: turistautak.hu
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
rétisün
veterán
telefon híján maradt a tegnapi tekerés "kézi" trackelése az endo oldalán, egész jól használható az útvonal- szerkesztés.
kár, hogy a program nálam nem akar(t) normálisan működni, mert az oldaluk talán a legjobb.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz venember83 #30477 üzenetére
2,5 hónap táppénz után nem nagyon lehet amúgy fölösleges dolgokra költekezni
ha meg úgyis meg tudják csinálni, miért cserélném, ha az endo-t kivéve bőven megfelel?
-
-
fpeter07
veterán
"eldurrant az orrom"
Ez mit jelent pontosabban? Én reggel 7-kor ébredtem, gondoltam még egy picit... felkeltem 9-kor. Marad a délutáni erdős körözés.
(#30458) szki: Nem hiszem, hogy könnyen meg fogom tudni tartani a bringázást egyetem alatt. Majd meglátjuk. (még fel is kellene, hogy vegyenek)[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Nyugdíjas #30479 üzenetére
sportypalt meg mytracks-et használok párhuzamosan, a sportypal tölti fel a saját oldalára, a mytracks-es .gpx meg egy az endo oldalára.
annak idején a sportypallal kezdtem, az maradt azóta is, próbáltam az endo-t (2x is), az nem vált be
megy mellette a mytracks, mert mit lehet tudni, a kettőből az egyik csak rögzít ahogy kell. igaz, 99%-ban nem is szokott gond lenni velük.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
nagyúr
Edmondo vagy Sports Tracker? Futás, bringázás esetében.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Peet210
őstag
Leteszteltem ma reggel az Endomondo-t és a Sport Trackert (munka előtt mentem egy kört ).
Háát... a Sport Tracker közelebb jár az igazsághoz szerintem. Az Endo oldala egy kicsit nekem is jobban tetszik és ott van lehetőség importálásra illetve szerkesztésre is.
Szóval...
ST:
46.69 km distance
31.79 km/h avg. speed
43.8 km/h max. speed
01:28:07 duration
Endo:
46.64 km distance
31.4 km/h avg. speed
42.2 km/h max. speed
01:29:16 duration
És végül órával is mértem (sajnos elfelejtettem időben nullázni így az kicsit eltér)
45.59 km
32.65 km/h
45.64 km/h
1:23:47
Mivel még városban voltam mikor elindítottam a két programot ezért lehet eltérés az óra és GSP között (ált. 2-3 tized eltérés szokott lenni).
Szerintem maradok a Sport Trackernél de használom az Endo oldalát is.Jorus
Talán ezzel segítettem egy kicsit.[ Szerkesztve ]
Today's record, is tomorrow's motivation
-
dqdb
nagyúr
Amelyik relatíve stabilan és problémamentesen fut a telefonodon. A topikban olvasottak alapján nincsen univerzálisan legjobb választás, telefontípustól, felhasználási területtől, operációs rendszertől és annak verziószámtól függően mindenkinek más jött be. Teszteld le az összeset, melyik legjobb nálad rögzítésben. Vagy vegyél drágán céleszközt
-
venember83
nagyúr
Egy HTC Desire telefonnal párosítva futáshoz és bringázáshoz Endomondot használok, nem igazán van rossz tapasztalatom, az útvonalat nézve elég pontosan trackel, bár nincs kilométeróra a bringán, így a sebességadatok és távolságok pontosságára vonatkozóan nem szolgálhatok biztos információval, viszont a közeli erdőben a körpályán futva pár méter pontossággal méri a kilométereket.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Szerintetek ez a lakat mennyire lehet biztonságos? Nézegettem többféle ilyen láncot, de eddig ez tűnik a legjobb ár/érték/súly arányúnak, csak a márkát nem ismerem, hogy mennyire biztonságosak a cuccai.
4k lenne egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat! Mindkét alkalmazás stabilan fut az iPhone-on, a lényeg az lenne, hogy minél pontosabb legyen. Az edzéseimet szoktam mérni az órámmal is (Polar RS800cx Multi, Speed szenzorral, pedálcsapásszám mérővel, pulzusmérő, GPS, stb.), szal a sebesség, szint, útvonal megvan, a lényeg a megoszthatóságon van, mert haverral elkezdtünk versenyezni, hogy ki mozog többet szeptemberig, és ezért kellene egy amolyan multiplatform, összehasonlítást, weben keresztüli vigéckedést lehetővé tevő alkalmazás, amin csekkolhatjuk, hogy ki hol tart. A kör leszűkült erre a két alkalmazásra, és mondjuk az Edmondo-nak jobban bejön a felülete, de ha az ST pontosabb, akkor azt fogjuk használni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
dqdb
nagyúr
Megoldás lehet még a GPX fájl letöltése Polarról (vagy exportálás az alkalmazásából), aztán kézi feltöltés egy oldalra, és ekkor a telefonod sem merül útközben.
Ha ő telefonnal nyomulna, míg te a Polarral, és a szintet is szeretnétek összehasonlíthatóvá tenni, akkor a Garmin Connectet ajánlanám közös platformként, részéről bekapcsolt, részedről kikapcsolt magasságkorrekcióval. Ez így kicsit több kattintást vesz igénybe, mint a telefonról történő feltöltés, cserébe a lehető legpontosabb lesz a végeredmény.
-
ludsimon
veterán
undefined
-
Tizedes1
aktív tag
válasz venember83 #30474 üzenetére
Neked, rétisünnek és dqdb-nek külön köszönöm a tanácsot.
Tényleg aránytalan egy gnóm az egész (((
Kukamegmondom a valót:
Még nincs meg az üzlet a tulajjal, ezért amíg lebeg a dolog, keresek egy ellenfelet...
De még nem találtam...
Nem vagyok egy nagy outis,az tuti.
Olyan drótszamarat akarok venni, ami a rosszabb, codálatosz magyar utakat ,ha nem megyek bele eszeveszetten minden kátyúba, azért bírja...Trek-et ajánlottak még illetve
Gepida 300CRS
Caprine Cross Two
Schwinn-Csepel Elite
Superior OxideEzek közül én nem láttam egyet sem jobbnak, lehetséges , hogy vak vagyok....
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Tizedes1 #30491 üzenetére
Figyelj!
Azért azt vedd figyelembe, ez sehol sem országúti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennek a megnevezése: fitnessHa országútit szeretnél az így néz ki.
Ha aszfalton használod, országútit vegyél!
Az a haladós, ne fitness-t!Fitness városon belülre, vagy 50 km alatti utakra tervezték!
Baromi kényelmetlen tud lenni 1 pozíció 2 óránál tovább.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Doki-HUN1978 #30493 üzenetére
Pocsék az út, de maga a tevékenység miatt linkeltem, én bármikor cserélnék most és lennék a helyükbe ott tekerni.
Jah... és ez is amerika!!!!Egyébként nem tudom miért nem szól oda neki, hogy jöjjön beljebb az úton.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Tizedes1
aktív tag
válasz ludsimon #30492 üzenetére
igen, igen... jogos...
Én fitness-nek nevezett bicajt keresek elsősorban, jól mondod.
csak az outisok között is száétnézek, mert a Bemmexet is ott találtam,mert a hirdetés szerint runner a bicaj,de valójában Road Fit.
szóval ezért megragadtam a fitnessz és az outis hirdetések között....A Kelly's bringám nehéz volt arra, hogy jobban menjek vele. vékonyabb kerekekkel meg bután nézet volna ki szvsz.
kilockolt telóval 700*32-es Continentallal 132km-en nem tudtam jobbat menni, mint 29.7.
Ebben mondjuk benne volt az is, hogy ahol volt, bringaúton mentem, csomagtartón kb 5 kiló plusz, + 4 lityó víz itt-ott-amott...
Éreztem, hogy jobb a 32-es méretű kerék,de azt is, hogy nem elég 5.5 barnál jobban nem lehetett azt sem fújni...
Szóval nem vagyok egyszerű eset,mert egy bringával akarok taposni is néha egy jót, meg ha megkerülöm a Balcsit, tavakat, bicajútra kényszerülök-elmegyek a haverokkal kirándulni
( Velencei tavat körben, a déli parton szinte csak ott megyünk ), akkor ne szétrázva érezzem magam és másnap ne centíróztatással kezdjem a napot .....majdnem lehagytam, a Bemmexet egy Trek-et forgalmazó jól leszólta, hogy
"ez egy nevesincs kerékpár---a tulajdonos nyitott az új kerékpárok olcsón való eladására (számla nélkül)de Én ezt nem preferálnám , mert legalább nekem legyen számlám---illetve a vevő felé sem jó omen ha így müködik az üzlet"a Bemmex ellenfele olcsóbb kategóriában ez lenne.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Tizedes1 #30495 üzenetére
Oké, csak szólok!
Hogy a következő lépés (outivá alakítás) nagyon költséges kiadás lesz!
Ha meg eladod a fitness-t és veszel helyette országútit (olcsóbban megúszod), akkor fölösleges volt megvenni a fitness-t!Amúgy még valami!
Fitness-el kb 4x jobban fogod érezni az utat, mint országútival!
Én tudom, pedig még nem is lett carbon alkatrész vásárolva!Ezért mondtam, hogy fitness bringánál, úgy ahogy van, letehetsz a komfortérzetről!!
Egyenes kormány semmit nem csillapít, próbáltam akármilyen jó drága, párnázott kesztyűt, ugyan olyan.
Akkor inkább vegyél egy cross bringát, amin ballonosabb a külső!
Ezt most komolyan mondom!
Nagyon meg tudja viselni az embert, mikor iszonyat kényelmetlen 40 km után.
Magyarországon meg nincs olyan útszakasz ahol tükör sima lenne 60+ km-en keresztül.Részben 2010 végén ezért hagytam abba, mert azt gondoltam az országútizás egy ennyire kényelmetlen borzalom.
De nem.
Nekem is fitness bringám volt akkoriban.Tényleg csak segíteni szeretnék!
Aztán vagy megfogadod a tanácsomat, vagy nem.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Tizedes1
aktív tag
válasz ludsimon #30496 üzenetére
Oké, csak szólok!
köszönöm is!Hogy a következő lépés (outivá alakítás) nagyon költséges kiadás lesz!
nem akarok én olyat...
Ha meg eladod a fitness-t és veszel helyette országútit (olcsóbban megúszod), akkor fölösleges volt megvenni a fitness-t!
ez így van, most kell eldöntenem....Amúgy még valami!
Fitness-el kb 4x jobban fogod érezni az utat, mint országútival!
Erre én nem is gondoltam!
Most, hogy mondod, rájöttem, hogy a Kelly's bicajomon azért nem éreztem olyan szörnyűnek az utat, mert a lockos teleszkó ellenére volt egy kis csillapítás.
Az a markolat és a kormányszarv rendben volt,amit használtam.... de most bogarat ültettél a fülembeÉn tudom, pedig még nem is lett carbon alkatrész vásárolva!
itt gondolom azt akarod mondani, hogy ott aztán mindent megérez a bringás ?Ezért mondtam, hogy fitness bringánál, úgy ahogy van, letehetsz a komfortérzetről!!
lásd a telós Kelly's tapasztalatomat...Akkor inkább vegyél egy cross bringát, amin ballonosabb a külső!
+ a 700*32-es köpeny is csillapított valamennyit...
Ezt most komolyan mondom!
Nagyon meg tudja viselni az embert, mikor iszonyat kényelmetlen 40 km után.
Magyarországon meg nincs olyan útszakasz ahol tükör sima lenne 60+ km-en keresztül.
MAjdnem van FEhérvár és Tata között, de az oroszlányi elágnál véget ér a jóvilágTényleg csak segíteni szeretnék!
Aztán vagy megfogadod a tanácsomat, vagy nem.
Megfogadom, visszamondom a bringára való vételi ajánlatotAkkor annak sincs értelme, hogy újra Kelly's-t vegyek jó áron és egy vékonyabb ,pl 25>ös köpennyel tekerjek? Ha rossz az út, lock-out bekapcs és amúgy is lassabban kell mennem...
-
04ahgy
nagyúr
Én egy LedLenser T7-et használok a kormányra a hozzá való bringás bilinccsel felfogatva. A legjobbak egyike.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
belaazallat
addikt
válasz ludsimon #30492 üzenetére
"Fitness városon belülre, vagy 50 km alatti utakra tervezték!
Baromi kényelmetlen tud lenni 1 pozíció 2 óránál tovább."Ezzel nem értek egyet! Ez egyéni ízlés, ergonómia kérdése, kinek mi a kényelmes.
Pl a túravezetőnk, az egynapos Balaton kerülésen egy fitnesszel jött végig(leszámítva azt a 60km-t, amikor lecserélte egy mountira), a nettó 8 és fél óra alatt nem volt problémája, hogy kényelmetlen, sőt, viccei miatt majdnem beborultam a kerítésbe.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
ludsimon
veterán
válasz belaazallat #30499 üzenetére
Mekkora külsővel is?
700c-23-assal kegyetlen, minden milliméter úthibát megéreztem. Borzalom volt!undefined
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest