- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Packersbay #29751 üzenetére
titánszálakkal átszőtt kevlárkötegelőkkel már valszeg jó lenne
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #29754 üzenetére
Szép!
Nem úgy volt, hogy 7.0-át kapsz? Mégis találtak 6.9-et?
6,9-es volt a törött is, nem?Szerk:
"úgyis ilyen lesz, egyrészt mert ez a 7.0 , ami a legközelebb van a 6.9-hez, másrészt meg mert ilyent szeretnék legkevésbé ez ami a legkevésbé bejövős nem sárga, hanem ilyen neonzöld, bár legalább passzolna a téli kabátomhoz "
Szerencsére nem lett igazad!
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Djuree
félisten
válasz Packersbay #29753 üzenetére
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tjokai
senior tag
Jó időnk lett megint a tekeréshez
Üdv!
-
ludsimon
veterán
Police bike - OMG!
undefined
-
rétisün
veterán
jobb lett volna, ha nekiállok szerelni
elindultam a konával bringázni, bagodban a kerékpárúton állítottam a nyergen, és eltörtem a csavart a bilincsben
majdnem egész úton hazafelé kiállva tekertem, begrottam a boltba venni másikat, mert holnap is kell a bicaj.
(#29756) belaazallat: nem tudták, milyen lesz, azt én mondtam csak, hogy biztos 7.0 lesz. igen, a régi is 6.9 volt, csak régebbi évjárat.
ja, csak a vázat cserélték, a villa maradt a régi, de színben is passzol hozzá, szóval mindegy.
(#29764) salieri.: miért hirdessem meg? mert nem olasz? ezt most nem értem.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
amargo
addikt
Pont ezen ment le múlthéten barátom, annyi különbséggel, hogy Szfv-ról végül a 7-re ment mert Nádasladány felé nem talált ki és bolyongott. Elmondása szerint a 7-es nagyon jó állapotban volt és gyér volt a forgalom, ellenben nem tekerhetsz rajta
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Vasinger!
nagyúr
Egy ilyen biciklivel be lehet vállalni egy Balaton kört 1 nap alatt?
Ahogy a képen is látszik, teljesen merev vázas, tehát a kátyúkat rendesen megérzem vele, alap Shimano cucc van rajta, a lényeg, hogy gurul, tehát semmi extra. 3x7 sebesség, kicsit talán kevés, főleg a 7-es el tud fogyni ha, leejtőn meg pláne. Szóval ezért kérdezném, hogy mennyire lenne vészes ezzel végigtekerni 220 km-t. -
belaazallat
addikt
válasz rétisün #29765 üzenetére
Én nem bírnám ki, hogy ne kezdjem el összerakni!
Anno mikor megjött a PG-970-es sor és a PC-991-es lánc, még melóból is elkéretőztem, csak minél hamarabb összerakhassam.
Szerk:
(#29767) Vasinger!
Szerintem simán, én legelőször egy X-fact 2.1-gyel kerültem meg, szintén 7 sebességes. Nem éreztem fokozatok hiányát, inkább erőnléttel volt probléma. Soha nem tekertem enyit egyfolytában.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
deicide
veterán
Én személy szerint azt mondom, a direkt megközelítés a legjobb. Heti szinten tekerek Sukoró-BP viszonylatban a 7-esen, tegnap meg a 70-esen is, pont Almádin át, vigyáznak az autósok, kamionosok. A szélső fehér vonalon kell tekerni és akkor nem lesz gond. De az általad linkelt útvonal is gyönyörű, de dimbes-dombos és sokat kivesz az emberből, mire a Balatonhoz ér.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz Vasinger! #29767 üzenetére
Szerintem simán, nekem is hasonló áttételek vannak a Kelly's Quartz-on és bőven tekerhető, ha jó erőben vagy, 24-25-ös átlag könnyen meglehet. Én ennél lassabb vagyok, széltől függpen olyan 22-23 között tudok. Az 1-2 egyórás nagyobb pihenő mellett is bőven belefér reggeltől estig. De ha mentek és nem lesz túl meleg, meg esetleg nem baj a társaság, tervezem én is a Balaton kört...
-
deicide
veterán
válasz amargo #29766 üzenetére
Dehogynem, ott jöttem tegnap haza Lepsénytől Fehérvárig, csak ott van tiltás a falvakban, ahol van mellette kerékpárút, lakott területen kívül nincs. Aliga után elképzelhető, hogy tiltják, mert a Balaton körül ott a kerékpárút.
ps: Fehérvárról megtalálni Sárszentmihályon át Ladányt az általában csak környékbelieknek megy, meg akik már jártak arra...
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #29768 üzenetére
én meg azt nem bírtam ki, hogy 3 nap punnyadás után ne menjek el végre bringázni.
de mivel még elég sokáig világos van, összerakom amit tudok, elvégre nincs olyan sok alkatrész egy outin. a legmacerásabb az újrabandázsolás lesz, ugye a jobb oldalon lenyúztam eséskor, és még nem csináltam meg.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Bati0501
őstag
Még ilyet nem csináltam,csak ma,h bicajozás után 5-8 perccel megmértem a vérnyomásom,ezt mutatta a vérnyomásmérő:130/75/99.
Ez minek számít?Rossz,átlagos,jó?A tempó a szokásos volt,talán egy kicsivel mentem lassabban,mint szoktam-most nem akartam "annyira" menni. -
04ahgy
nagyúr
Este 11-kor indulok egy Albertirsa-Tápiószentmárton-Cegléd-Albertirsa körre.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
rétisün
veterán
válasz venember83 #29769 üzenetére
a képen nem látszik igazán, talán a honlapjukon kéne megnézni, ennél sötétebb piros (illetve, ha már nyomdászkodok: vörös) színe van, ezt szokták talán meggypirosnak nevezni.
-
Digital
addikt
Ma letudtam életem első hosszabb túráját, ami 70km volt!
Teljesen jól esett, feldobott lelkileg, fizikailag!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
rétisün
veterán
válasz venember83 #29778 üzenetére
idén is lesz zánkán ph!-s csapat? mert ők valószínűleg élőben is találkozhatnak vele....
(#29777) Digital: csak így tovább
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #29773 üzenetére
Én meg olyan vagyok, ha nem érzem 100%-osnak a bringát nem indulok el vele.
Én ma is szereltem, próbálom megszüntetni a recsegéseket. Szerelés előtt meg kipótoltattam a hiányos első kerék küllőzését, a szerelő nem hitt a szemének. 28ból 27 küllővel nem volt benne 8-as, ilyet még nem látott.
Valószínűleg a múltkori 45km-t már így tekertem le, ez volt az amikor 60-nal jöttem le egy dombról, belegondolok, ha ott elszáll még egy küllő...
-
venember83
nagyúr
válasz rétisün #29779 üzenetére
Határozottan úgy tűnik, amint a csapatkapitány nevezi a csapatot, biztossá válik.
Newsflash: már várólistán vagyunk, elvileg hamarosan elfogadott is lesz a nevezésünk.
[ Szerkesztve ]
-
Bandi18
tag
SPD pedálból mit ajánlotok ? MTB-re menne, de inkább aszfalton használom. Amit kinéztem az a Shimano PD-M520. Valakinek van tapasztalata ilyennel ?
-
raczger
őstag
Most vasárnap indul valaki a Duna maratonon? Én idén hosszú távon megyek
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Motaba78
addikt
válasz Bandi18 #29782 üzenetére
szia
én egy ilyent taposok, egyoldalas spd, terepen hosszú úton spd, városban sima pedál rész, nagyon szeretem.
-
rétisün
veterán
válasz venember83 #29781 üzenetére
akkor alighanem megvan a júli. 14-ei program
-
rétisün
veterán
válasz venember83 #29787 üzenetére
má' mér ne?
jóvanna, ezt benéztem. de legalább több időm lesz összeszedni magam egy majd' egész napos tekeréshez.
-
raczger
őstag
válasz venember83 #29787 üzenetére
Nem írt még Kalandor, szerintem még nem nagyon nézett rá (megtekintés alapján gondolom). Hétfő estére kész lettem, de azóta kétszer még picit belenyúltam, javítottam amit észrevettem.
-
Digital
addikt
Egy kérdésem lenne!
A monoblokk hibája milyen jelenségeket tud produkálni?
A pedálok vízszintes állásakor, illetve lefelé nyomásakor (az erő nagysága lényegtelen) kattogó hangot hallok.
Tavaly pont ilyen hangja volt a nyeregcsőnek, de be lett kenve zsírral, a jelenség megszűnt.
Most a cső zsírzásán túl vagyok, viszont a pedálra kézzel rátámaszkodtam, ekkor hallottam a kattanó hangot! Nem lazult fel semmi, nem lóg, az első tányér imbusz csavarjait meghúztam.
Ha monoblokk hiba, milyet érdemes venni?
Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz raczger #29783 üzenetére
Szerettem volna, de sajnos most nem jött össze.
Sok sikert hozzá!Más: Ma sikerült véghez vinni életem legnagyobb perecelését.
Az erdőben egy kanyart nagyon benéztem. Ismertem a terepet, de azt hittem még nem az a kanyar jön ahol erőteljesen lassítani kell. Sajnos az jött...Az előtte lévő egyenesben néztem a km-órát, épp 47-et mutatott, majd észrevettem, hogy nem az a kanyar jön amit várok.
Kisodróttam és "gurulás" le a 3-4 mély domboldal aljába. Kb. 25-re tudtam lassítani, mikor megkezdődött a "slide".
Mondom ez nagyon durva lesz...
Lent letört farönkök voltak, amibe elakadt a kerék, majd éreztem ,hogy a fejemre estem -szerencsére védett a sisak- majd a jobb medencémmel ráestem az egyik fára.Azt hittem eltörött, nem kaptam levegőt.
Haveromnak először válaszolni sem tudtam, majd csak annyit, hogy :
"A medencémre estem"Pár perc után jobban lettem és folytatni tudtuk az edzést.
Törés szerintem nincs, viszont beduzzadt és véraláfutásos lett, meg fáj egy "csöppet".
Úgyhogy frankó kis edzés volt a mai számomra.
Remélem nektek szerencsésebb volt a napotok...[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Digital
addikt
válasz Doki-HUN1978 #29792 üzenetére
Uhhhwazze!
Vigyázz magadra!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
raczger
őstag
Ismert terepen is úgy menj lefelé, hogy a következő kanyarban bármi lehet előtted, egy bazi nagy szarvas is akármikor átrohanhat előtted, vagy kirándulócsoport is lehet, bármi!
-
rétisün
veterán
"Remélem nektek szerencsésebb volt a napotok..."
egyrészt (első kép), másrészt (első bekezdés)....
jobbulást! még jó, hogy ennyivel megúsztad. én nem úsztam meg ennyivel annak idején, pedig nem is estem ekkorát
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
-
-
amargo
addikt
Vigyázni kell!
Tegnap aszfaltos edzés volt a János-hegyen, lefelé a szerpentinen pár idiótába csöppentem. 3-an foglalták el az egész utat, ráadásul szerencsétlenül pont egy kanyar ívében bukkantak fel.
A számon csak egy b+ tudod kicsúszni, de szerencsére leugráltak a bringáról ahogy megláttak, így megúsztuk a dolgot.. érzésem szerint többet nem tekernek így, mert nagyon összetörhettük volna egymást.Slussz poén, lefelé fejjel levettem szegényt, majd barátom térdét is elkapta, de igazi kis túlélő, nekünk jobban fájt a jelek szerint
szerk:
A Taho-n 3 év után eltört a talpa, az első évben pedig pár bütyök leszakadt.. ettől függetlenül jó cipő szerintem is, de ez nem gondoltam volna.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Vasinger!
nagyúr
Nos, aki még nem vette észre, módosult a topik címe:
Kerékpárosok, bringások ide! (Olvasd el az #1. hozzászólást!)Továbbá ki is lett emelve a topik pirossal !
Na és persze az első hozzászólás is módosult [link]
Csak összejött már
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok