-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Én is ma gondolkoztam el ezen! De akkor felborulna az egész!
Mert montizás kellene először, utána délután, este alapozás.
Nem jön össze a kettő.
Nekem éjjel nagyobb kihívás meg igazából Te nem tudod milyen jó érzés 600 lumennel hasítani az erdőben, oldalra nézve felvillan 2-3 szempár.
Nagyon nagy feeling az egész.Fordítva már nem menne. Alapozás után montizás. Kivenné az alapozás azt ami a végén kilátónál elfogyna.
Na persze Te könnyen beszélsz! Idén már vagy 8000 km-t tekertél, én meg csak 4500 km-t.
Épp azon morfondíroztam, nagyon jó lenne 25 éves korig 100 ezer km-t beletenni a lábamba.
De ez csak rajtam múlik tudom.Akkor azt hiszem azt mondanám, alakul az erő, most meg még csak gyerekcipőben járok.
Persze majd olyan 20 ezer kilométer után már érezni fogom a változást.Évi 25 ezer km-t jelentene, ha a 100 ezer a cél.
Na de majd úgy is alakul. 15 ezer km után már úgy fog menni a 200 km, mint most a 60 km.
Fokozatosságot tartom be, az a lényeg! Én nem fogok annyit idén menni, szerintem olyan 10 ezer meglesz idén, de több nem valószínű.[ Szerkesztve ]
undefined
-
fpeter07
veterán
"eldurrant az orrom"
Ez mit jelent pontosabban? Én reggel 7-kor ébredtem, gondoltam még egy picit... felkeltem 9-kor. Marad a délutáni erdős körözés.
(#30458) szki: Nem hiszem, hogy könnyen meg fogom tudni tartani a bringázást egyetem alatt. Majd meglátjuk. (még fel is kellene, hogy vegyenek)[ Szerkesztve ]
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest